2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sedefim msjlara cvp yazmaya çalışıyordum hayatım görmedim vallaa(
kucağımdaydı zeyno,yatağına koydum koptu kıyamet,eşim-kardeşim-annem falan seferber oluyor ama yokk,illa beni istiyor daha 4.günde ne çabuk huy edindi anlamadım..
fotoları atamadım henüz,buraya bile giremiyorum nerdeee foto atmak:)
gidip ilgileneyim biras,öptümmm

beni hep nasıl bakacam korkusu sardı doyurabilecekmiyim esraya bakınca herşey kendiliginden gelişiyor galiba allah yardım etsin

O doğar doğmaz içgüdüsel olarak ne yapıcağını biliyor insan .He korkma sütün gelmese bile bir sürü mama var anne sütüne eşdeğer eskisi gibi zor değil şartlar bezler desen sar poposuna sonra at gitsinn boshayallersmile eskiden ölemiymiş hem küçüçük bebişlere bakıyorlarmış hem bide sabah erkenden kalkp bez yıkıyorlarmış.bilmiyorumkismile

OYYY oyyyyyy kıyamamm ben onaaa yaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan eee anne kokusu gibi varmı şimdiden belli etti kime düşkün olacağını desene aklinialirimsmile Şuanda senin sesine kokuna sıcaklığına en çok ihtiyacı olduğu bi dönem ee 9 aydır iç içeydiniz birden dünyaya gözlerini açınca şaşırdı tabi yavrucak ayrılmak istemiyor yine her an seni hissetmek kokunu almak istiyor opuyorumnanaktan
Canım uyku düzeni hamileyken olduğu zmanlarla aynı diyorsıun ozman ben yandımm bilmiyorumkismile
Benim Bu cimcime gündüz duruyor duruyor geceleri hep oynuyor aklinialirimsmile
Olsun napalım anne olmak kolay değil dimi ama yerimseniben
Ama geceleri uyumasa bile mümkün olduğıunca ışığı açmıcam geceyi gündüzü anlasın
erkenden yoksa sonra zor olur.Doktorlarda öle sölüyorlar canım biliyosundur ama
aklında bulunsun diye dedim geceleri fazla konuşmadan hemen emzirip yatırın ışığıda
mümkün olduğu kadar açmayın diyor uzmanlar.

Bu arada sen nasılsın kuzum ağrın sızın yoktur inşallahh

slm kızlar ben doğumdan çok korkuyorum yaa...hem normal doğum yapmak istiyorum hem de korkuyorum napcaz yaaa...mafoldumben

slm kızlar ben doğumdan çok korkuyorum yaa...hem normal doğum yapmak istiyorum hem de korkuyorum napcaz yaaa...mafoldumben

Hoşğeldin katuja
Hangimiz korkmuyorurzki bilmiyorumkismile
Bende korkuyorumm ama doğanın kanunu bunu yaşayan sadece biz değiliz binlerce
kadın aynı durumu yaşıyor dünyanın her yerinde böle düşünüp teselli etmeye çalış kendini ben öle yapıyorum boshayallersmile hem o sancılar bebişlerimize bi adım bi adım daha yaklatıracak bizi ona kavuşmamız için gerekli bölede düşünebilirsin..
Hem bu kadar zor olsa insanlar 6 ,,,, kere doğum yapmazlar dimi ama demekki mükafatı okadar güzel ve büyük oluyorki o ağrılar sancılar unutuluveriyor insanlar bi daha bi daha çocuk sahibi olmak istiyorlar..

AYYY delikafadulden son haftalarım son 3 haftam kaldı çok heycanlıyım şakkıdı zamn nie geçmiyor :dance: :dance: :dance:

kız ben nerde olayım evde duramıyorum. vde dursam uyuyamıyorum kramplar agrılar ya yatıyorum ya annemdeyim hiç açıcak zamanım olmuyo zamanı bırak kalkıp da bilgisayar başına oturamıyorum sürekli misafir var:/
esraya ne oldu? başka doğuran var mı? ne yapıyosunuz? sen nasılsın ? anlaaaaat

ayyyyyyyyy net gitti o kadar yazdılarım boşa gittibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileallah allah kimse var da yok

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Kislar ben bugun sabah tartildim 79 kilo olmusum yani toplam 22 kilo almis bulunmaktayimmmmmmmmmmmmakannehirakannehir

Nerdesiniz canlar cikicam bende birazdan oglusum babaannesinde onun yanina gitmem lazim 2 lak lak edim cikmadan dedim ama kimsecikler yok kii bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…