gercekten 12 kilo mu gidiyorakannehir genelde herkes 5-6 kilo gittigini soyluyor. gercekten 12 kilo gidiyorsa supermis vallahihoyyytkiz zaten 12 kilo falan gidiyo doğumdaaa
kiz zaten 12 kilo falan gidiyo doğumdaaa
Kim diyo kis onu ben mertimde 25 kilo aldim toplam dogumdan sonra tartildigimda sadece 8 kilosu gitmisti kafamçokkarıştı
gercekten 12 kilo mu gidiyorakannehir genelde herkes 5-6 kilo gittigini soyluyor. gercekten 12 kilo gidiyorsa supermis vallahihoyyyt
ufff ne guzel umutlanmistim:gitme:Yok canim ya ben inanamiyorum 12 kilo gidicene hani bi kere dogum yapmamis olsam belki inanirim ama yok gitmiyo benden 8 kilo anca gitti gerisi yapisti kaldi laelaelaelaelae
sezeryan olduğun icin belki? bilmiyorumkismile
ufff ne guzel umutlanmistim:gitme:
yok yok ben bunyemi biliyorum kesin hepsi yapisir kalirmafoldumben. ama dogumdan hemen sonra spora baslamayi dusunuyorum insallah veririmCanim bunye meselesi bence bu ben 8 veririm belki sen 18 verirsin bilemessin ki :CüvCüv:benneyaptımki
haccepsut, hatic_83, yesica+,
Kislarr gecmisi birakin ilk sayfalara gelin gidicem birazdan zatenn :dilcikar:
yok yok ben bunyemi biliyorum kesin hepsi yapisir kalirmafoldumben. ama dogumdan hemen sonra spora baslamayi dusunuyorum insallah veririm
aboo yakalndık nasılsın sılacım
insallah canimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Verirsin canim merak etme hic.Ben ilk dogumumda dedigim gibi 25 kilo aldim ama dogumdan sonra yine 57 kiloya dustum tabi diyet ve sporla.
Istedikten sonra veriliyo yani.Zaten dogumdan sonra haziran anneleri olarak beraber zayiflicaz gene insallah hihoyyyt
ay ben toplamda 7 kilo almışım 34 haftalığım acaba ne kadar alırım daha gerçi tahminlerimin altında kaldım daha çok alırım dedim ama olmadı
sezeryanla normal arasında kilo açısından tabi ki de fark var canım. normal doğumda daha çok kilo gidiyo. annem sezeryan olmuş 10 kilo vermis doğumlarda. teyzem normal doğum iki tane birincisi 12 ikincisi 13 kilo vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?