2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gercekten 12 kilo mu gidiyorakannehir genelde herkes 5-6 kilo gittigini soyluyor. gercekten 12 kilo gidiyorsa supermis vallahihoyyyt

Yok canim ya ben inanamiyorum 12 kilo gidicene hani bi kere dogum yapmamis olsam belki inanirim ama yok gitmiyo benden 8 kilo anca gitti gerisi yapisti kaldi laelaelaelaelae

sezeryan olduğun icin belki? bilmiyorumkismile

Bilmemki sezeryanla normal arasinda kilo acisindan fark olabilir mi acabaa :uhm:
Belkide dedigin gibidir bide yapi meselesi ya bu kimi birden veriyo hepsini kimide ne yapsa gitmiyoo aklinialirimsmile

haccepsut, hatic_83, yesica+,

Kislarr gecmisi birakin ilk sayfalara gelin gidicem birazdan zatenn :dilcikar:

Canim bunye meselesi bence bu ben 8 veririm belki sen 18 verirsin bilemessin ki :CüvCüv:benneyaptımki
yok yok ben bunyemi biliyorum kesin hepsi yapisir kalirmafoldumben. ama dogumdan hemen sonra spora baslamayi dusunuyorum insallah veririm

yok yok ben bunyemi biliyorum kesin hepsi yapisir kalirmafoldumben. ama dogumdan hemen sonra spora baslamayi dusunuyorum insallah veririm

Verirsin canim merak etme hic.Ben ilk dogumumda dedigim gibi 25 kilo aldim ama dogumdan sonra yine 57 kiloya dustum tabi diyet ve sporla.
Istedikten sonra veriliyo yani.Zaten dogumdan sonra haziran anneleri olarak beraber zayiflicaz gene insallah hihoyyyt

ay ben toplamda 7 kilo almışım 34 haftalığım acaba ne kadar alırım daha gerçi tahminlerimin altında kaldım daha çok alırım dedim ama olmadı

aboo yakalndık nasılsın sılacım

Hehe Benden kacmaz bundan sonra altt adini gorup sohbete katilmayani sopalicam zatenn klava:
Iyiyim canim sen nasilsinn cikcam bi turlu cikamadim evden mertim babaannesinde oraya gitmem lazimm

insallah canimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sezeryanla normal arasında kilo açısından tabi ki de fark var canım. normal doğumda daha çok kilo gidiyo. annem sezeryan olmuş 10 kilo vermis doğumlarda. teyzem normal doğum iki tane birincisi 12 ikincisi 13 kilo vermiş

ay ben toplamda 7 kilo almışım 34 haftalığım acaba ne kadar alırım daha gerçi tahminlerimin altında kaldım daha çok alırım dedim ama olmadı

Kiss masallah de poponu kasi 7 kiloyu ben 5 aylikken coktan gecmistimm sempatiksalakcinni
Masallah canim yaaa sana bundan sonra 10 kiloyu bile tamamlamassin herhalde

iyiyim bnede canım saol ne yapayım ders çalışmam lazım canım istemiyor ya mafoldumben ne yapcam bu sınavı ağırlaştıkça iyice zorlaştı Allahım emeklerim boşa gitmez inş. dua edin cidden strese girdim :sinifsinif:

Ahhh ahhh keske bende normal dogum yapabilsem ama nerdeeeeeeeeeeee:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…