Kiss masallah de poponu kasi 7 kiloyu ben 5 aylikken coktan gecmistimm sempatiksalakcinni
Masallah canim yaaa sana bundan sonra 10 kiloyu bile tamamlamassin herhalde
Kiss masallah de poponu kasi 7 kiloyu ben 5 aylikken coktan gecmistimm sempatiksalakcinni
Masallah canim yaaa sana bundan sonra 10 kiloyu bile tamamlamassin herhalde
kıslar ben geldımmmm nebersiniz aaayyy ne guzel canım 7 kılo almışsın oda 2.5 bebeektedır ben 20 kıloya yaklaştım vallabilmiyorumkismile
iyiyim bnede canım saol ne yapayım ders çalışmam lazım canım istemiyor ya mafoldumben ne yapcam bu sınavı ağırlaştıkça iyice zorlaştı Allahım emeklerim boşa gitmez inş. dua edin cidden strese girdim :sinifsinif:
bu arada maaşaaaallah dıyeyım demeyı unutmuşum
Canim allah zihin acikligi versin ay gercekten hamile halinle ders calismak iskence olsa gerek ki ben oldum olasi ders calismaktan nefret ederdimmm laelaelaelaelae
Insallah sinavda basarili olursun canim bebegin ugur getirir sana annesi :ecrin_bebek:
Artik cikayim ben canlar aksam oldu hala evdeyimm sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi gece görusuruzz opuyorumnanaktan
walla bebeğimin sağlıksız olmasındansa doğumdan sonra uğraşır aldığım kiloları veririm ne olacak. bence kiloya çok takılmayın
walla bebeğimin sağlıksız olmasındansa doğumdan sonra uğraşır aldığım kiloları veririm ne olacak. bence kiloya çok takılmayın
sağolun inş.bebeğim iyi olsunda kilo önemli değil canım hiç aşeremedim hamileliğin keyfini bile çıkaramadım ya mafoldumben
bencede bebişler iyi olsun canım kilo sonraki iş normal kiloda doğsunlar işte ne çıkınca bizi parçalasınlar ne de küçük doğup bizi üzsünler gerçi 40 günde çok toparlanıyolar ya
yok kıloya ben takılmam canım hayatım boyuncada kılolu olmadım 50 kıloyla hamıle kaldım tek derdım kıloya alışık olmadıgımdan kendımı cok zor taşıyorum alışmışım cok hareket etmeye şimdi zor gelıyor eskı kıloma donerım heralde
öyleyse çok iyibenim de öyle ben 10 kilo falan aldım hiç belli olmuyo hamile olduğum :S minik kaldı gibi göbeğim büyüsün diye o kadar da yiyorum. bebek büyük ama kilo hiç almamış gibiyim sanki doğumda hepsi gidicek gibi geliyo. zaten koşturmaktan verecez kiloları
canım benımde sadece gobegım var bu erkek cocukları tek karın şişirıyomuş eskıden berı oyle derler yaaaa ee annelerını dusunuyorlar ama bende dıyorum şukadar kılo aldım ınanmıyorlar ne guzel dıyorlar arkadan falan hamıle gıbı durmuyorum yani:)bebeğin kılosu ıyımı canım
ben 14 kilo almisimbilmiyorumkismile
haklisinkaydirigubbakcemile3 ama daha 1 ayim var bikac kilo daha alirim heraldenormal canım bence karnımızda tek cocuk yok kı bır suru ıvır zıvır varkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?