2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklisinkaydirigubbakcemile3 ama daha 1 ayim var bikac kilo daha alirim heralde

eee ben ne yapayım canım :sinifsinif:bende dogum yapana kadar 50 kıloyla kaldım 70-72 arası kapatcam hamılelegı bu gıdışledelikafadulden oglum gelsın kucagıma alayımda yeter

eee ben ne yapayım canım :sinifsinif:bende dogum yapana kadar 50 kıloyla kaldım 70-72 arası kapatcam hamılelegı bu gıdışledelikafadulden oglum gelsın kucagıma alayımda yeter
canim sen yine dusuk kiloyla hamile kalmissin ben hamile kaldigimda 78 kiloydum simdi 92 yim

canim sen yine dusuk kiloyla hamile kalmissin ben hamile kaldigimda 78 kiloydum simdi 92 yim

anladım canım olsun verırsın kıloları emzırınce verıyomuşsun eee uykusuzluk falan derken babalar bıle kılo verıyoooo yaaaa etafımda cooookkk oyle olan

hiç kaygılanmayın kızlar kilokar için 53 kiloyla hamileydim 75 kiloyla bitti bugün 37 gün oldu doğum yapalı ve 57 kiloyum hemen veriyorsun yani

hiç kaygılanmayın kızlar kilokar için 53 kiloyla hamileydim 75 kiloyla bitti bugün 37 gün oldu doğum yapalı ve 57 kiloyum hemen veriyorsun yani

valla çok iyi bende 57 yle hamile kaldım 78 i geçebilirim doktorum çok alıyorsun diyor ama neyapayım elimde değil. sonradan veririm ama şimdi o kiloların bebeğe zararı olmasın da ondan korkuyorum. birilerine inat eski kiloma döncem zaten 54 olcam inşallah...

benim öule direk süt gelmiyor ama banyoda falan göğüs ucumda beyaz bişey oluyor çok minik..sanırım bu süt...bilmiyorumkismile

canım zaten cok nadır dırekt sut geldın bendende mınık mınık doktora bı kız gelmıştı tahmınım 6 aylık falan kız onun durmadan akıyormuş ped kullanıyormuş duşun yani

canım zaten cok nadır dırekt sut geldın bendende mınık mınık doktora bı kız gelmıştı tahmınım 6 aylık falan kız onun durmadan akıyormuş ped kullanıyormuş duşun yani

süt gelmesi sorun değil zaten canım...gelsin sütler bebişlere hazır olsun cokcok emsin sıpalarımız...

kızlaaar nerdesınız sesınız cıkmıyoooo bu arada goguslerınızden sut gelıyormuuu

benim geliyo canım. şimdiye kadar birinden geliyodu dünden beri öbüründende gelmeye başladı. arada göğüs pedi bile kullandığım oldu valla

kilolar denmişken bende 12 kilo aldım daha alırmıyım bilmiyorummmm

16 kilo aldım bende..

ben de57 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum.8 kilo aldım.35. haftamdayım.biraz daha doğurmadan durabilirim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…