haklisinkaydirigubbakcemile3 ama daha 1 ayim var bikac kilo daha alirim heralde
beni görenlerde öyle diyo göbekten başka kalçan falan yok diyolAR sadece burnum büyüdü ya sırnaşık şey
canim sen yine dusuk kiloyla hamile kalmissin ben hamile kaldigimda 78 kiloydum simdi 92 yimeee ben ne yapayım canım :sinifsinif:bende dogum yapana kadar 50 kıloyla kaldım 70-72 arası kapatcam hamılelegı bu gıdışledelikafadulden oglum gelsın kucagıma alayımda yeter
hayır burnum ya bildiğin burnum büyüdü şişti
canim sen yine dusuk kiloyla hamile kalmissin ben hamile kaldigimda 78 kiloydum simdi 92 yim
hiç kaygılanmayın kızlar kilokar için 53 kiloyla hamileydim 75 kiloyla bitti bugün 37 gün oldu doğum yapalı ve 57 kiloyum hemen veriyorsun yani
masallahhiç kaygılanmayın kızlar kilokar için 53 kiloyla hamileydim 75 kiloyla bitti bugün 37 gün oldu doğum yapalı ve 57 kiloyum hemen veriyorsun yani
beni görenlerde öyle diyo göbekten başka kalçan falan yok diyolAR sadece burnum büyüdü ya sırnaşık şey
hiç kaygılanmayın kızlar kilokar için 53 kiloyla hamileydim 75 kiloyla bitti bugün 37 gün oldu doğum yapalı ve 57 kiloyum hemen veriyorsun yani
kızlaaar nerdesınız sesınız cıkmıyoooo bu arada goguslerınızden sut gelıyormuuu
benim öule direk süt gelmiyor ama banyoda falan göğüs ucumda beyaz bişey oluyor çok minik..sanırım bu süt...bilmiyorumkismile
canım zaten cok nadır dırekt sut geldın bendende mınık mınık doktora bı kız gelmıştı tahmınım 6 aylık falan kız onun durmadan akıyormuş ped kullanıyormuş duşun yani
kızlaaar nerdesınız sesınız cıkmıyoooo bu arada goguslerınızden sut gelıyormuuu
benim geliyo canım. şimdiye kadar birinden geliyodu dünden beri öbüründende gelmeye başladı. arada göğüs pedi bile kullandığım oldu valla
kilolar denmişken bende 12 kilo aldım daha alırmıyım bilmiyorummmm
16 kilo aldım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?