2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu topigin hali ne kislar kimsecikler yokkk klava:
Bu son haftalarimizda bol bol paylasim yapip zaman gecircemize yanliz birakiyosunuz ya topigimizi askolsun yaniii :dilcikar:

Ben geldim kızlar.Ama kimsecikler yok 3 misafir ve ben.Hani herkes nerde?
Aşk olsun hiç merak etmiyor musunuz kontrolleri?
Şimdi yazmayım arada kaynamasın kaydirigubbakcemile3

hayalgibi hoşgeldin cnmmm ee ne dedi drunnn???

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin.
Çok şükür güzel geçti muayene.
Alttan muayene yaptı,müsaitsin normal doğuma dedi.
Bebişte kilo almış bu sefer benim bebiş ufak die üzülüodum, toparlıo kendini kaydirigubbakcemile2
Nst ve kan tahlilide normal çıktı. Rahatladım yani:)
Sen nasılsın?

maşallah canım
çok güzel haberler almışsın.
bebişler son haftalarda iyice toparlıyor. sen de beslenmeni ihmal etme ama.

maşallah canım
çok güzel haberler almışsın.
bebişler son haftalarda iyice toparlıyor. sen de beslenmeni ihmal etme ama.

Sağol canım, insan her kontrolde tırsıyor ister istemez.
Muayenede şunu anladım dr na güvenmek çok önemli.
Korktum çatala çıkınca,kadın o an öyle iyi şeyler söylediki hem moralim düzeldi hem korkum geçti.Ne dediğini hayal meyal hatırlıyorum,kasmadım kendimi o zaman ağrı hissedilmiyor pek.

Çok sevindim senin adına canım. Bebişlerimiz dört elle sarılıyor yaşama değil mi?hihoyyyt

Evet rabbimin bizlere bir mucizesi gerçekten :Saruboceq:
Bi de orda bi hamiş vardı açılması başlamış 3 cm miş öğlen akşam 4 olmuş.
Dr sabaha doğum olur demiş kadın öle dolanıyordu
gidememişte heralde.Tırsmaya başladım :)

hayal gibi ne güzel yaa büyüyo artık bebişler sona yaklaşıyoruz bide hayırlıısıyla doğursak çok güzel olacak:)

Herkes bir miktar tırsıyor sona yaklaştıkça :) Ama yine de sakin olmaya çalış canım. Son haftaların tadını çıkaralım. Ben de son tembelliklerimi yapıyorum. 3 haftam kaldı sezeryana. Kuzumu çok merak ediyorum...

çok korkuyorum ne itici geliyo çatala yatmak. en son kanamam olduğunda yatmıştım.
ama şimdi direk eliyle. ayyy çok korkuyoum. kasaım sanırım.

Evet insan seviniyor sona yaklaşırken hem de tarifsiz duygular yaşıyor. Heyecan, korku,umut,neşe hepsi bir arada.
Ben bebiş artık gelse diyemiyorum daha.Zamanını beklemesi güzel de.Bilmiyorum son günler derim heralde.
Annelerin psikolojileri alışıyor duruma yavaş yavaş onu gördüm.
Bu ağrılar,ağırlaşmalar normalmiş.
Sizler nasılsınız bakalım, kontrolü olan hamişler nerdeler acaba.

çok korkuyorum ne itici geliyo çatala yatmak. en son kanamam olduğunda yatmıştım.
ama şimdi direk eliyle. ayyy çok korkuyoum. kasaım sanırım.

Canım o kadar korkulacak bişey değil. Geçen hafta karnıma top gelince 2 kez el kontrolü yaptılar. Hem de acil serviste, çok itinalı da davranmıyorlar. Ama kendini kasmazsan çok acımıyor. Bazı hamileler çok korkuyorlardı orada ve baya bağırdılar. Biraz bünye ile ilgili sanırım ama en önemlisi sakin olmak. Hem biz yakında doğum yapacağız canım ya el kontrolünden mi korkarızguclubacismileguclubacismileguclubacismile

Dedim ya dra güvenmek çokk önemli.Bide size tavsiye ıkınır gibi yapıp kendinizi gevşetirseniz ağrı olmuyor.
Çünkü doğumda kaçacak yer yok :)

Dedim ya dra güvenmek çokk önemli.Bide size tavsiye ıkınır gibi yapıp kendinizi gevşetirseniz ağrı olmuyor.
Çünkü doğumda kaçacak yer yok :)

benimki 39. haftada falanmış doktor söyledi. asıl doğunda görmeyen ellemeyen kalmıycak :roflol:

kızlar uzanayım biraz çok ağrıdı belim. bebişleri öperim burunlarındannn opuyorumnanaktan

benimki 39. haftada falanmış doktor söyledi. asıl doğunda görmeyen ellemeyen kalmıycak :roflol:

Canım valla ben sülalenin diline düştüm sayılır :roflol::roflol: Kanama falan derken 4 kez hastaneye yattım, görmeyen kalmadı zaten neyse ki sezeryanda pek gören olmaz:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…