Hoşbulduk canım sende hoşgeldin.
Çok şükür güzel geçti muayene.
Alttan muayene yaptı,müsaitsin normal doğuma dedi.
Bebişte kilo almış bu sefer benim bebiş ufak die üzülüodum, toparlıo kendini kaydirigubbakcemile2
Nst ve kan tahlilide normal çıktı. Rahatladım yani:)
Sen nasılsın?
çok korkuyorum ne itici geliyo çatala yatmak. en son kanamam olduğunda yatmıştım.
ama şimdi direk eliyle. ayyy çok korkuyoum. kasaım sanırım.
Herkes bir miktar tırsıyor sona yaklaştıkça :) Ama yine de sakin olmaya çalış canım. Son haftaların tadını çıkaralım. Ben de son tembelliklerimi yapıyorum. 3 haftam kaldı sezeryana. Kuzumu çok merak ediyorum...
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin.
Çok şükür güzel geçti muayene.
Alttan muayene yaptı,müsaitsin normal doğuma dedi.
Bebişte kilo almış bu sefer benim bebiş ufak die üzülüodum, toparlıo kendini kaydirigubbakcemile2
Nst ve kan tahlilide normal çıktı. Rahatladım yani:)
Sen nasılsın?
Yesicam ben her kontrolumde yatiyorum catala ben napim catala yata yata catal gibi oldu artik bacaklarimm :roflol:
Ama artik öyle normal geliyoki doktorun odasina girer girmez doktor demeden ben hazirlaniyom catala yatmak icinn kaydirigubbakcemile3
Sılacım sağolasın insan rahatlıyor.Dualarımız bebişlerimizin hep iyi haberlerini duymak.
Ben her seferinde korkuyorum işte... opuyorumnanaktan
Sezeryan dogum videolarini izlemeseydim bu kadar korkmazdim aslinda ben ama coktan izledim malesef hemde kac defaa eyvahedigeldismile
Slm canim hosgeldin cok gecmis olsunnn a.s.Selamm hanımlarr ben geldimmmmm
Kızlar hiç halim yok sanırım hasta olucam eşi gripti ondan geçti son ayda iş aldım başıma anlıyacağınız :gitme: Çokta ağır geçiyor hamileliğimde girplerim yaaa bu üçüncü olucak sıcağın ortasında nasıl becerdik hala anlamadım ama bendede suç var içtim soğuk suları onlarda tetikledi mafoldumben Doğuma kdar geçse bari sezeryan filan derse doktor bu girple daha kötü geçer ameliyatımO hatayı bi kez daha yapmıştım çünki guatr ameliyatı olucamm bi gece öncesi ye sen dondurmaya ahh gençliklk işteeee aklinialirimsmile ertesi günü ameliyatı girmeden boğazlarım acımaya başladı doktora söledim son anda oda beni korkuyor sanıp götürün şunu odaya demezmii kaydirigubbakcemile3
ay ameliyattan çıktım ama çok zor geçmişti :hulya:
Hosgeldin canim a.s.sılam sen niye çatala yatıyosun zaten sezeryan değilmi
canım ne güzel her şey normal çıkmış hadi gözünaydın böylede devam eder inşallahhhh
sağol canım hepimizin inş.
Tabi canim annelik duygulari bebis ana rahmine dustugu an basliyo icimizde kipir kipir etmeye.Hele bide dunyaya gelsin oglusun onun tadina var tirnagi acisi yuregin yanicak
Ewt canım zor iş annelik :)
bende kendimi zor tutuyorum izlememek için merak ediyorum izliyim diyorum ama izlemesem daha iyi
Slm canim hosgeldin cok gecmis olsunnn a.s.
Ama sopaliksin Sen bi kere hamile hamile nasi soguk su icersin kiss deliklava:
Insallah cabuk atlazirsin hamilelikte grip cok kotu oluyo gercekten 3 kerede benim basima geldi ilacta alamayinca gecme sureside zor oluyo tabibilmiyorumkismile
Doktora git bari verir dokunmucak ilac falan canim bidada sakin soguk su falan icim demee:mymeka:
Hosgeldin canim a.s.
Canim bizim burdaki doktorlar her defasinda altindan su alip o suyu kontrol ediyolar o yuzden catala yatmak zorundayimm :kedi:
Ewt canım zor iş annelik :)
cuma kontrol vardı yeni dr kafamı karıştırdı yine, sezeryana koşullanmıştım iyice ama bu da herşey normal giderken bel fıtığın var diye sezeryan olma dedi fıtık için gebelik de risk diyo, bi de sezeryanın bi sürü riski var yine bi sürü risk almış oluyon diyo normal doğumu zorla diyo ben de gün alırız artık diyodum ama yine döndük başa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Alala ya benim bildigimde böyle sorunlari olanlari direkt sezeryan yapiyolar.Sana niye fitik var diye normal yap dediki doktorunn bilmiyorumkismile
Neyse doktorun tabiki en iyisini bilir canim takma kafana hic hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah hem normal dogum olursa daha iyi tabiki senin icinde olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?