2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ne guzel herseyin normal cikmasina ve bebeginin kendini toparlamasina cok sevindimmm
Insallah bebegini kucagina alana kadar hersey böyle yolunda ve sorunsuz bi sekilde ilerler giderr darisi hepimizin basina insallahh :Saruboceq:

Son düzenleme:
çok korkuyorum ne itici geliyo çatala yatmak. en son kanamam olduğunda yatmıştım.
ama şimdi direk eliyle. ayyy çok korkuyoum. kasaım sanırım.

Yesicam ben her kontrolumde yatiyorum catala ben napim catala yata yata catal gibi oldu artik bacaklarimm :roflol:
Ama artik öyle normal geliyoki doktorun odasina girer girmez doktor demeden ben hazirlaniyom catala yatmak icinn kaydirigubbakcemile3

Sılacım sağolasın insan rahatlıyor.Dualarımız bebişlerimizin hep iyi haberlerini duymak.
Ben her seferinde korkuyorum işte Acaba bi aksilik mi çıkacak diye... opuyorumnanaktan

Sezeryan dogum videolarini izlemeseydim bu kadar korkmazdim aslinda ben ama coktan izledim malesef hemde kac defaa eyvahedigeldismile

Selamm hanımlarr ben geldimmmmm
Kızlar hiç halim yok sanırım hasta olucam eşi gripti ondan geçti son ayda iş aldım başıma anlıyacağınız
:gitme:
Çokta ağır geçiyor hamileliğimde girplerim yaaa bu üçüncü olucak sıcağın ortasında nasıl becerdik hala anlamadım ama bendede suç var içtim soğuk suları onlarda tetikledi mafoldumben
Doğuma kdar geçse bari sezeryan filan derse doktor bu girple daha kötü geçer ameliyatım
O hatayı bi kez daha yapmıştım çünki guatr ameliyatı olucamm bi gece öncesi ye sen dondurmaya ahh gençliklk işteeee aklinialirimsmile ertesi günü ameliyatı girmeden boğazlarım acımaya başladı
doktora söledim son anda oda beni korkuyor sanıp götürün şunu odaya demezmii kaydirigubbakcemile3
ay ameliyattan çıktım ama çok zor geçmişti :hulya:

canım ne güzel her şey normal çıkmış hadi gözünaydın böylede devam eder inşallahhhh

sılam sen niye çatala yatıyosun zaten sezeryan değilmi

Sılacım sağolasın insan rahatlıyor.Dualarımız bebişlerimizin hep iyi haberlerini duymak.
Ben her seferinde korkuyorum işte... opuyorumnanaktan

Tabi canim annelik duygulari bebis ana rahmine dustugu an basliyo icimizde kipir kipir etmeye.Hele bide dunyaya gelsin oglusun onun tadina var tirnagi acisi yuregin yanicak olumunekankayizsmile

Slm canim hosgeldin cok gecmis olsunnn a.s.
Ama sopaliksin Sen bi kere hamile hamile nasi soguk su icersin kiss deli klava:
Insallah cabuk atlazirsin hamilelikte grip cok kotu oluyo gercekten 3 kerede benim basima geldi ilacta alamayinca gecme sureside zor oluyo tabibilmiyorumkismile
Doktora git bari verir dokunmucak ilac falan canim bidada sakin soguk su falan icim demee:mymeka:

sılam sen niye çatala yatıyosun zaten sezeryan değilmi
Hosgeldin canim a.s.
Canim bizim burdaki doktorlar her defasinda altindan su alip o suyu kontrol ediyolar o yuzden catala yatmak zorundayimm :kedi:

cuma kontrol vardı yeni dr kafamı karıştırdı yine, sezeryana koşullanmıştım iyice ama bu da herşey normal giderken bel fıtığın var diye sezeryan olma dedi fıtık için gebelik de risk diyo, bi de sezeryanın bi sürü riski var yine bi sürü risk almış oluyon diyo normal doğumu zorla diyo ben de gün alırız artık diyodum ama yine döndük başa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Pamikcım çok geçmiş olsun canım. ınş. en kısa sürede atlatırsın, Allah yardımcın olsun.Hamilelikte grip zor.Hiç kalkma bol bol dinlen,uyu,meyve ye kendine bakman önemli.opuyorumnanaktan

anladım canım.
dedim bendedemi ister doktor

Alala ya benim bildigimde böyle sorunlari olanlari direkt sezeryan yapiyolar.Sana niye fitik var diye normal yap dediki doktorunn bilmiyorumkismile
Neyse doktorun tabiki en iyisini bilir canim takma kafana hic hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah hem normal dogum olursa daha iyi tabiki senin icinde olumunekankayizsmile

katuja, feride26, casper33+, HayalGibi+, sedef10+, aysuny, wert

Sohbete katilmayani sopalicam ona göreeklava:klava:klava:

aslında esrayı görseydik bir kaç şey soracaktım. çok kanama oluyomu sezeryanda normal adet gibimi oluyo ağrısı varmı acaba şu anda

gerçi sılam sen daha önce sezeryan olmuşsun sende bilirsin

iki tane fıtığım doğumu memlekette yapcam diye dr umu değiştirmk zorunda kaldım bi de orda netleştirdim doğum şeklini kesin karar verip geldim hem beyin cerrahi hem kendi drumla sezeryana karar verdik ama şimd, aynı süreci burda tekrarlıcaz tekrar beyin cerrahi bakalım artık... sıkıldım bu işten zaten doğum yaklaştıkça tırsıyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…