2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aslında esrayı görseydik bir kaç şey soracaktım. çok kanama oluyomu sezeryanda normal adet gibimi oluyo ağrısı varmı acaba şu anda

gerçi sılam sen daha önce sezeryan olmuşsun sende bilirsin

Canim kanama ilk hafta cok oluyor ama daha sonra az az geliyo benim yaklasik 1 ay olmustu kanamam.
Kanamanin agrisi olmuyo hic bildigin adet gibi bisey zaten.
Sezeryan agrisi ben cok yasamadim ama gaz sancisi cok cektim dogumdan sonra:
Bel agrisi ve guldugumde falan dikislerimde cok aci cektim.
Ama hepsi en fazla 1 hafta sonra geciyo boshayallersmile

Canim keske önceki doktorundan yazi falan alsaydin sezeryan dogum yapmasi sart falan diye burdaki yeni doktoruna verirdun belki de oda kabul ederdi gorunce.
Yada baska bi kadin dogum uzmanina gorun bakalim o ne dicekk bilmiyorumkismile

1 haftada idare edicez artık. sağol canım

ayyy dün gece rüyamda doğuma gitmiştim sezeryan olacaklarda sıra vardı bende sırada bekliyodum en son sıra benimkiydi sezeryandada sıramı olurmuş diyodum kendi kendime ama uyandığımda iyice tırstığımı fark ettim ben çok korkuyorum elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum

bide dün geceden beri göbeğim felaket sertleşti yaaa bugün ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum bebişmi büyüyo ondanmı yoksam anormal giden bişimi vardır kontrolümde çarşamba günü.ama kendimi çok yorgun çok ağır halsiz hissediyorum ben

Canim keske önceki doktorundan yazi falan alsaydin sezeryan dogum yapmasi sart falan diye burdaki yeni doktoruna verirdun belki de oda kabul ederdi gorunce.
Yada baska bi kadin dogum uzmanina gorun bakalim o ne dicekk bilmiyorumkismile

e ben de emin olamıyorumki hangisi daha doğru olur, baştan beri normal doğum olsun istiyodum ama herkes bişi sölüyo....

valla o yrgunluk halsizlik ben de de var.ayrıca çok da iştahsızım.zorla yemek yiyorum.
karın sertleşmeleri de normal bence.ne de olsa son zamanlara gelindi artık.benim de zaman zaman çok sertleşiyor.hatta ayaktaysam bebeğim bir anda çıkıverecek gibi oluyor.

Artik öyle cok kafaya takiyoruz ki gunler yaklastikca ruyalarimiza girmesi cok normal canim.Ama sezeryan sirasi beklemen komik olmus hakkatenn kaydirigubbakcemile3

Canim sertlik bebek iyice buyudug icin ve artik rahimde bebis icin yer azaldigi icin oluyo bendede ayni sertlik oluyo ayrica halsizlik ve yorgunlukta var canim.
Bu haftalar bunlar normal bence sen yinede carsamba gunu doktoruna tekrar sor tabi yerimseniben

e ben de emin olamıyorumki hangisi daha doğru olur, baştan beri normal doğum olsun istiyodum ama herkes bişi sölüyo....
Canim en basindan beri hangi doktora gidiyosan ve en cok hangisine guveniyosan onun dedigina bak derimm yerimseniben

Kesinlikle canim son gunler zor oluyo ve bu tur rahatsizliklar hepimizde var.
Ama cogu gitti azicigi kaldi insallah sonunda bebisleri sag saglim kucagimiza alicaz insallahh :Saruboceq:

slm kızlar bende sezeryan olucam ama karar veremiyorum spinal mi epidural mi olucam :mymeka:

Hosgeldin canim a.s.
Ben ikisi arasinda ne fark bilmiyorum hic burda ya tam narkoz yada yarim narkoz secme sansin var bende belden igne vurularak yarim narkoz yaptircam bilmiyorumkismile

iştahsızlığı sorma canım ben kahvaltı bile yapamaz oldum ne yiyecem diye şaşırıyorum artık bu sabah karpuz peynir yedim kahvaltıda normal kahvaltı yaptığımda çıkartıyorum. daha akşam ne yediysem çıkarttım vallaaaa

Hosgeldin canim a.s.
Ben ikisi arasinda ne fark bilmiyorum hic burda ya tam narkoz yada yarim narkoz secme sansin var bende belden igne vurularak yarim narkoz yaptircam bilmiyorumkismile

bende öyle düşünüyorum belden uyuşturarak opuyorumnanaktan,,,çünki doğuma eşimle giricek kaydirigubbakcemile bende uyanık olmak istiyorum.:jeyyar: bebeğimi görmek istiyorum :CüvCüv: bakalım nasıl olucak :lepi:

kızlar benimde hiç iştehım yok cokacimcoook sabah kahvaltı bile yapamaz hale geldim bilmiyorumkismile ama inanılmaz meyva yiyorum ve su içiyorum :jeyyar: :jeyyar:

Alala hayret son haftalarda mide bulantisi oldugunuda ilk duyuyorum canim ya gerci bu bunye ile ilgili iste kimisinde istah olmuyo kimisindede ben gibi ne bulursa yiyesi geliyo kaydirigubbakcemile3
Ama zorlada olsa biseyler yemeye calis mutlaka yoksa senin snerjini bebis alir sende cok halsiz ve bitkin olursunnn boshayallersmile

Benimde esim girecek doguma insallah son ayda korkup caymassa tabii kaydirigubbakcemile3
Igne görmeye bile dayanamaz ben girmesini istedigim icin tamam dedi ama bende korkuyorum orda esim bayilir falan diye bilmiyorumkismile

kızlar benimde hiç iştehım yok cokacimcoook sabah kahvaltı bile yapamaz hale geldim bilmiyorumkismile ama inanılmaz meyva yiyorum ve su içiyorum :jeyyar: :jeyyar:
Canim meyva ve su bile yeter canim ne istiyosa onu ye ama ye mutlaka ac kalma yeter
ikisi arasında ne fark varki ben doktoruma sorduğumda spinal demişti bende epidural zannetmiştim aynı sanıyodum.

Bende hic bilmiyorum ya aralarindaki farki bilmiyorumkismile
Bi arastiralim bakalimmm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…