Evet canım ya sonunda olumunekankayizsmileHosgeldin canim bak bu sefer kavustukk olumunekankayizsmile
Görüşürüz canım. Bebişin de dinlensin birazannişler ben çıkıyorum oturamıyorum kızım rahat bırakmıyor beni
katuja, feride26, casper33+, HayalGibi+, sedef10+, aysuny, wert
Sohbete katilmayani sopalicam ona göreeklava: klava: klava:
Alala hayret son haftalarda mide bulantisi oldugunuda ilk duyuyorum canim ya gerci bu bunye ile ilgili iste kimisinde istah olmuyo kimisindede ben gibi ne bulursa yiyesi geliyo kaydirigubbakcemile3
Ama zorlada olsa biseyler yemeye calis mutlaka yoksa senin snerjini bebis alir sende cok halsiz ve bitkin olursunnn boshayallersmile
Benimde esim girecek doguma insallah son ayda korkup caymassa tabii kaydirigubbakcemile3
Igne görmeye bile dayanamaz ben girmesini istedigim icin tamam dedi ama bende korkuyorum orda esim bayilir falan diye bilmiyorumkismile
Canim meyva ve su bile yeter canim ne istiyosa onu ye ama ye mutlaka ac kalma yeter
Bende hic bilmiyorum ya aralarindaki farki bilmiyorumkismile
Bi arastiralim bakalimmm boshayallersmile
selaammm bayanlarrrrrrr ben geldim
benim günüm yoğundu bugun çokkkkkk yoruldum siz nasılsınız
baya kalabalıklaşmışız tam sohbet zamanı ama benim hiç halim yok gidiyimde uyumaya çalışayım ben sabaha daha iyi olurum inşallahhhh iyigeceler hepinizee
Ohh ohh yarasın bebişlere tembellik:) Zaten bundan sonra kim hak görecek bize tembelliği dimi ama :)
Bu arada ne güzel 11 kişi görünüyor.
Kislar buldum spinal ve epidural sezeryan arasindaki farki ...
epiduralde iğne omurilikte takılı kalıyır,spinalde ise mesela 6 sattliğine yine iğne ile belden aşağısı uyuşturuluyor,fakat iğne takılı kalmıyor,iğne çıkarrtılıyor hemen.
Yani ikisi de aynıymis hemen hemen.
Doktorun bana anlattigina göre bana yapilacak spinal oluyor o zaman.
Igne takili kalicak falan demedi cunki sadece igne yapip uyusturcaz dedi bilmiyorumkismile
epiduralde iğne omurilikte takılı kalıyır,spinalde ise mesela 6 sattliğine yine iğne ile belden aşağısı uyuşturuluyor,fakat iğne takılı kalmıyor,iğne çıkarrtılıyor hemen.
Igne takili kalicak falan demedi cunki sadece igne yapip uyusturcaz dedi bilmiyorumkismile
Ben tembellik yaptım her zamanki gibi laelaelaelaelae
Yemek, azcık ev işi ve tatlı bu kadar. Genelde tembellik işte.
Sen neler yaptın?
yiiiivrularım bana doktor hiç demedi ki senin doğumu şöyle yapalım böyle yapalım doğum geldi çattı ameliyathaneye girdim elimede verdiler uyuz sondayı canımı acıtarak yaptılar mikroplar sonra masaya oturdum spinal mi istiyosun genel mi dediler bende spinal dedim yandan bi iğne yedim kim olduğumu unuttum tansiyon felaket yerlerde sonra yavaşca yatırdılar bacaklarım sıcaklamaya (uyuşmaya)başladı bu spinal yan etkisini felaket çektim annem annem diye ağladım epidural sırttan özel bi iğne ile kuyruk sokumu olan yerden sıvı alıyolar uyuşturuyolar v.s bunu doktorum varya kanal d de izlemiştim ayyyyyyyy tam giriş yaptım esraya sorun epidurali:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Hosgeldin canim a.s.selaammm bayanlarrrrrrr ben geldim
benim günüm yoğundu bugun çokkkkkk yoruldum siz nasılsınız
Afiyet olsun canim oglusuna yarasin insallahhEvet canım ya sonunda olumunekankayizsmile
Canım nasıl tatlı istedi, bişeyler yaptım ve yedimmm yedimmm yedimmmmmm
Allah sonumu hayreyleye :roflol:
yiiiivrularım bana doktor hiç demedi ki senin doğumu şöyle yapalım böyle yapalım doğum geldi çattı ameliyathaneye girdim elimede verdiler uyuz sondayı canımı acıtarak yaptılar mikroplar sonra masaya oturdum spinal mi istiyosun genel mi dediler bende spinal dedim yandan bi iğne yedim kim olduğumu unuttum tansiyon felaket yerlerde sonra yavaşca yatırdılar bacaklarım sıcaklamaya (uyuşmaya)başladı bu spinal yan etkisini felaket çektim annem annem diye ağladım epidural sırttan özel bi iğne ile kuyruk sokumu olan yerden sıvı alıyolar uyuşturuyolar v.s bunu doktorum varya kanal d de izlemiştim ayyyyyyyy tam giriş yaptım esraya sorun epidurali:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
iyi akşamlar kızlaarr.. Herkes iyidir umarım. Bizde bugün geniş bi bakımdan geçtik. Herşey normal şimdilik kansızlık dışında sempatiksalakcinni
Miniğimin yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyorduÇok değişik bir duygu. Gerçekten kucakta olması herhalde inanılmaz bir şeydir.
Of off doğurasım geldi... desemde gene vaktinde doğsun bebecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?