2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selaammm bayanlarrrrrrr ben geldim

benim günüm yoğundu bugun çokkkkkk yoruldum siz nasılsınız

katuja, feride26, casper33+, HayalGibi+, sedef10+, aysuny, wert

Sohbete katilmayani sopalicam ona göreeklava:klava:klava:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yok canım ben ilk aydan beri devam ediyo kesilmediki çıkarmalarım sadece 5. aydan sonra 2-3 günde 1 e düştü

baya kalabalıklaşmışız tam sohbet zamanı ama benim hiç halim yok gidiyimde uyumaya çalışayım ben sabaha daha iyi olurum inşallahhhh iyigeceler hepinizee

Ohh ohh yarasın bebişlere tembellik:) Zaten bundan sonra kim hak görecek bize tembelliği dimi ama :)
Bu arada ne güzel 11 kişi görünüyor.

yiiiivrularım bana doktor hiç demedi ki senin doğumu şöyle yapalım böyle yapalım doğum geldi çattı ameliyathaneye girdim elimede verdiler uyuz sondayı canımı acıtarak yaptılar mikroplar sonra masaya oturdum spinal mi istiyosun genel mi dediler bende spinal dedim yandan bi iğne yedim kim olduğumu unuttum tansiyon felaket yerlerde sonra yavaşca yatırdılar bacaklarım sıcaklamaya (uyuşmaya)başladı bu spinal yan etkisini felaket çektim annem annem diye ağladım epidural sırttan özel bi iğne ile kuyruk sokumu olan yerden sıvı alıyolar uyuşturuyolar v.s bunu doktorum varya kanal d de izlemiştim ayyyyyyyy tam giriş yaptım esraya sorun epidurali:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kislar buldum spinal ve epidural sezeryan arasindaki farki ...
epiduralde iğne omurilikte takılı kalıyır,spinalde ise mesela 6 sattliğine yine iğne ile belden aşağısı uyuşturuluyor,fakat iğne takılı kalmıyor,iğne çıkarrtılıyor hemen.
Yani ikisi de aynıymis hemen hemen.
Doktorun bana anlattigina göre bana yapilacak spinal oluyor o zaman.
Igne takili kalicak falan demedi cunki sadece igne yapip uyusturcaz dedi bilmiyorumkismile

Ohh ohh yarasın bebişlere tembellik:) Zaten bundan sonra kim hak görecek bize tembelliği dimi ama :)
Bu arada ne güzel 11 kişi görünüyor.

Valla 2 haftaya kayınvalideme geçicem, doğum yaklaşıyor, şimdi nasıl tembellik yaparım diye düşünüyorum resmen. Nerdeyse yemek bile yapmıycam yani öyle:roflol::roflol:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Evet canım ama başka farklar da var. Epidural daha fazla tercih ediliyor. Baş ağrısı spinale göre daha az oluyor. Ben de spidural istiyordum ama omurgamda skolyoz var, anestezi uzmanları riski göze alamıyorlar tabi ben de istemem bu kadar riski o yüzden genel anestezi olacak benimki.

iyi akşamlar kızlaarr.. Herkes iyidir umarım. Bizde bugün geniş bi bakımdan geçtik. Herşey normal şimdilik kansızlık dışında sempatiksalakcinni

Miniğimin yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyordu Çok değişik bir duygu. Gerçekten kucakta olması herhalde inanılmaz bir şeydir.

Of off doğurasım geldi... desemde gene vaktinde doğsun bebecik

kızlar epiduralde omurilik sıvısına gelmiyo enjekte ettikleri şey. hızlı uyuşturuyo ve kısa süreli.
spinalde omurilik sıvısına madde enjekte ediliyo. yavaş uyuşturuyo uzun süreli.
sezeryanda spinal veya epidural+spinal yapıyolar(acil durumlarda) benim bildiğim böyle ama yine de bi araştırın

Ben tembellik yaptım her zamanki gibi laelaelaelaelae
Yemek, azcık ev işi ve tatlı bu kadar. Genelde tembellik işte.
Sen neler yaptın?

canım ben bugun neler apmadım ki :))

eski işyerime gittim bir odada 15 kişi falan çalısıyorduk onlar bana mail atmıslar mutfakla aram iyi die bir şey istemişlerdi taa 1 ay önce anca yaptım götürdüm..
tam kapıdan çıkarken eşimle abimle karşılaştık onlarda elimde gördü haliyle tattırmadım :) aynısından istediler eve gelip aynısını yaptım arada akşam yemeğini yaptım evi toparladım falan bi baktım oturunca saat 9 olmus ama şimdi belim sizlıyorrrrrr :))

canım geçmiş olsun ya nasılda hesapsız olmus işte ne güzel düşünmedennnnnn
:):)

canım bence mutlaka baska bir fak vardır gibi geliyor tüh bugun aklıma gelseydide sorsaydım hep doktorların içinde oturdum

selaammm bayanlarrrrrrr ben geldim
benim günüm yoğundu bugun çokkkkkk yoruldum siz nasılsınız
Hosgeldin canim a.s.
belli yogun oldugun hic ugramadin bugunnn :dilcikar:

Evet canım ya sonunda olumunekankayizsmile
Canım nasıl tatlı istedi, bişeyler yaptım ve yedimmm yedimmm yedimmmmmm
Allah sonumu hayreyleye :roflol:
Afiyet olsun canim oglusuna yarasin insallahh

Canim senin sirttan vurmadilarmi igneyi benim bildigim her ikisindede sirttan vuruluyo ignee bilmiyorumkismile

Tatlım sevindim herşeyin yolunda olmasına.Benimde kontrolüm iyi geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…