2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam drdaydık. Böyle pembeden de açık çok az bişey.
Gerçi nst falan normaldi, açılmada yoktu.Ama yinede şüphe ettim birden.

h.bulduk sılacım .. teşekkürler her zaman ki gibi çokk ayrısın canım

bugun kontrolü olan arkadaşlarda güzel geçmiş anladıgım kadarıyla gözünüz aydın

İnşallah bişi yoktur canım. Tekrar gelmez umarım. Çatı muayenesi için 36. hafta erken değilmi? Ay en tırstığım şey bu muayene.:1no2:

Hosgeldin canim a.s.
belli yogun oldugun hic ugramadin bugunnn :dilcikar:

Afiyet olsun canim oglusuna yarasin insallahh

Canim senin sirttan vurmadilarmi igneyi benim bildigim her ikisindede sirttan vuruluyo ignee bilmiyorumkismile

yok gıı belden vurdular öyle hatırlıyom heyecandan yanlış hatırlamıyosam ama belden vurmuşlardı epiduralde sırttan vuruyolar sıla kızım doğduu ayyyyyyyy hocam çok tatlı maaşallah sizin doğurttuğunuz bebeklerde tombik oluyo dediler ben merak içindeyken bana bi gösterdiler yicektim onuuuu ayyy açmış gözlerini nerdeyim ben hıı der gibi bakıyoduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi akşamlarrrr. Çok sevindim sen ve bebişin adına. Ama demir hapı almıyor musun? Kansızlık önemli canım dikkat et bence.

İnanmıyorum azmine canımbuyrunnnnnnnnn
Ellerine sağlık :lepi:

Kızlar çatı muayenesinden sonra pembe akıntı normal mi?
Canim hayirdir pembe akintimi var yoksa bende hic olmadi akinti falan ;uhm:
Eger varsa öyle biseyin hemen doktorunu ara bilmiyorumkismile

Bu sorunun cevabini en net bi sekilde sali gunu alabilieim ancak.Dogumdan 1 gun önce anestezi uzmaniyla konuscaz dogum hakkinda boshayallersmile
Haftaya sali gunu yazarim size kizlar ben ama benden önce kontrolu olan varsa doktoruna sorsun mutlakaa CADIARZU

Canim herseyin normal olmasina sevindim masallah bebesinede sanada
Kansizligi dert etme hic 6 inci aydan beri bendede var hap aliyorum kansizlik icin
Az kaldi canim insallah o ekranda yuzunu gordugun bebis senin kollarinda olucakkk

canım bence mutlaka baska bir fak vardır gibi geliyor tüh bugun aklıma gelseydide sorsaydım hep doktorların içinde oturdum

Aslinda bu sorunu cevabini esra olssa verirdi hemen onun epidurel oldu sanirim.
Neyse surda 1 haftam kaldi basima gelince anlarim artik eyvahedigeldismile

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

İnşallah bişi yoktur canım. Tekrar gelmez umarım. Çatı muayenesi için 36. hafta erken değilmi? Ay en tırstığım şey bu muayene.:1no2:

Tatlım bugün 37. haftaya girdik. Doğum şeklinden şimdilik emin olmak istedi dr sanırım.
10 gün sonraya gün verdi zaten.
İnş. gelmez tekrar.

Kızlar belim koptu valla. Bu kanepeler hiç rahat değilmiş. Hamile kalınca anlayabildim gelen misafirlerin ne çektiğini :roflol:
Esra^yı da okuyunca gözüm korktu valla. Bu saatte yatıyoruz, bebek de alışıyormuş, sonra doğunca mahfolacağız sanırsam. Çok tırrrsssıııyyyooorrrrummmmm
Ben kaçar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol denizcim :) azim diyorsun ama ben bittim :)))

sılam esrayla konustuk yarım saat once o da sezeryanı epiduralı anlattı kanül kalıyormus belinde
otomatik ilaç veriliyormus belli saatlerde canım

Iste bende sirf o bakislari gorebilmek icin ne kadar acim olursa olsun bayiltmicam kendimi canimm herseye deger bence.Mertimde hic dogum yapmis gibi degildim sanki ameliyat oldum ciktim yanima bi bebek koydular gibi geldi ama erenimin o halini görmek istiyorum kesinliklee
Canim doktorunu ara sor lutfen ihmal etme lmaz:
h.bulduk sılacım .. teşekkürler her zaman ki gibi çokk ayrısın canım
Oyy canim sagolll kizdiydim sana bugun gelmedin diye ama gonlumu aldin hemenn olumunekankayizsmile

Canim cati muayenesi korkulcak bisi yokk kendini simdiden kasarsan tabiki aci olur o andaa relax ol aklinialirimsmile

iyi geceler :)

bencede barı son ay 10 da yatalıımmm :lepi:

sılam sorma felaket alıstım sizlere bu sefer diğer arkadaşlarım gönül koymaya basladı nerdesin sen die DDDDDDDD

Tamam canim iyi gecelerr opuyorumnanaktan
saol denizcim :) azim diyorsun ama ben bittim :)))

sılam esrayla konustuk yarım saat once o da sezeryanı epiduralı anlattı kanül kalıyormus belinde
otomatik ilaç veriliyormus belli saatlerde canım

Zaten bana demisti agrim yok agrim oluncada ilac veriyolar diye demekki epidurel olunca agri olsada hemen mudahale edip agriyi kesiyolar.
Ben bilmiyorumki spinal mi epidurel mi haftaya saliya konusmam lazim kesin offf gunler yaklastikca iyice korku basiyo benii eyvahedigeldismile

Iyimiymis canim esram zeynebim artik zeynebimden firsat bulup gelemiyoda burayaa boshayallersmile

valla ben kaçıyom hepinize iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

iyi geceler sedefcimm

sorma esranın yoklugu hissediliyor artık :) yesica cadısıda kocişinden ayrılamadı bugun :))))))

esra anca biraz daha vakit geçtimi rahat raqhat gelir aramıza geri
gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…