Kızlar çatı muayenesinden sonra pembe akıntı normal mi?
Akşam drdaydık. Böyle pembeden de açık çok az bişey.
Gerçi nst falan normaldi, açılmada yoktu.Ama yinede şüphe ettim birden.
Hosgeldin canim a.s.
belli yogun oldugun hic ugramadin bugunnn :dilcikar:
Afiyet olsun canim oglusuna yarasin insallahh
Canim senin sirttan vurmadilarmi igneyi benim bildigim her ikisindede sirttan vuruluyo ignee bilmiyorumkismile
İyi akşamlarrrr. Çok sevindim sen ve bebişin adına. Ama demir hapı almıyor musun? Kansızlık önemli canım dikkat et bence.iyi akşamlar kızlaarr.. Herkes iyidir umarım. Bizde bugün geniş bi bakımdan geçtik. Herşey normal şimdilik kansızlık dışında sempatiksalakcinni
Miniğimin yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyorduÇok değişik bir duygu. Gerçekten kucakta olması herhalde inanılmaz bir şeydir.
Of off doğurasım geldi... desemde gene vaktinde doğsun bebecik
İnanmıyorum azmine canımbuyrunnnnnnnnncanım ben bugun neler apmadım ki :))
eski işyerime gittim bir odada 15 kişi falan çalısıyorduk onlar bana mail atmıslar mutfakla aram iyi die bir şey istemişlerdi taa 1 ay önce anca yaptım götürdüm..
tam kapıdan çıkarken eşimle abimle karşılaştık onlarda elimde gördü haliyle tattırmadım :) aynısından istediler eve gelip aynısını yaptım arada akşam yemeğini yaptım evi toparladım falan bi baktım oturunca saat 9 olmus ama şimdi belim sizlıyorrrrrr :))
Canim hayirdir pembe akintimi var yoksa bende hic olmadi akinti falan ;uhm:Kızlar çatı muayenesinden sonra pembe akıntı normal mi?
Bu sorunun cevabini en net bi sekilde sali gunu alabilieim ancak.Dogumdan 1 gun önce anestezi uzmaniyla konuscaz dogum hakkinda boshayallersmileEvet canım ama başka farklar da var. Epidural daha fazla tercih ediliyor. Baş ağrısı spinale göre daha az oluyor. Ben de spidural istiyordum ama omurgamda skolyoz var, anestezi uzmanları riski göze alamıyorlar tabi ben de istemem bu kadar riski o yüzden genel anestezi olacak benimki.
Canim herseyin normal olmasina sevindim masallah bebesinede sanadaiyi akşamlar kızlaarr.. Herkes iyidir umarım. Bizde bugün geniş bi bakımdan geçtik. Herşey normal şimdilik kansızlık dışında sempatiksalakcinni
Miniğimin yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyorduÇok değişik bir duygu. Gerçekten kucakta olması herhalde inanılmaz bir şeydir.
Of off doğurasım geldi... desemde gene vaktinde doğsun bebecik
canım bence mutlaka baska bir fak vardır gibi geliyor tüh bugun aklıma gelseydide sorsaydım hep doktorların içinde oturdum
İnşallah bişi yoktur canım. Tekrar gelmez umarım. Çatı muayenesi için 36. hafta erken değilmi? Ay en tırstığım şey bu muayene.:1no2:
Iste bende sirf o bakislari gorebilmek icin ne kadar acim olursa olsun bayiltmicam kendimi canimm herseye deger bence.Mertimde hic dogum yapmis gibi degildim sanki ameliyat oldum ciktim yanima bi bebek koydular gibi geldi ama erenimin o halini görmek istiyorum kesinlikleeyok gıı belden vurdular öyle hatırlıyom heyecandan yanlış hatırlamıyosam ama belden vurmuşlardı epiduralde sırttan vuruyolar sıla kızım doğduu ayyyyyyyy hocam çok tatlı maaşallah sizin doğurttuğunuz bebeklerde tombik oluyo dediler ben merak içindeyken bana bi gösterdiler yicektim onuuuu ayyy açmış gözlerini nerdeyim ben hıı der gibi
Canim doktorunu ara sor lutfen ihmal etmeAkşam drdaydık. Böyle pembeden de açık çok az bişey.
Gerçi nst falan normaldi, açılmada yoktu.Ama yinede şüphe ettim birden.
Oyy canim sagolll kizdiydim sana bugun gelmedin diye ama gonlumu aldin hemenn olumunekankayizsmileh.bulduk sılacım .. teşekkürler her zaman ki gibi çokk ayrısın canım
İnşallah bişi yoktur canım. Tekrar gelmez umarım. Çatı muayenesi için 36. hafta erken değilmi? Ay en tırstığım şey bu muayene.:1no2:
Kızlar belim koptu valla. Bu kanepeler hiç rahat değilmiş. Hamile kalınca anlayabildim gelen misafirlerin ne çektiğini :roflol:
Esra^yı da okuyunca gözüm korktu valla. Bu saatte yatıyoruz, bebek de alışıyormuş, sonra doğunca mahfolacağız sanırsam. Çok tırrrsssıııyyyooorrrrummmmm
Ben kaçar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sedef kaçar birazdan :)
Uyukluyor :)
Tamam canim iyi gecelerr opuyorumnanaktanKızlar belim koptu valla. Bu kanepeler hiç rahat değilmiş. Hamile kalınca anlayabildim gelen misafirlerin ne çektiğini :roflol:
Esra^yı da okuyunca gözüm korktu valla. Bu saatte yatıyoruz, bebek de alışıyormuş, sonra doğunca mahfolacağız sanırsam. Çok tırrrsssıııyyyooorrrrummmmm
Ben kaçar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol denizcim :) azim diyorsun ama ben bittim :)))
sılam esrayla konustuk yarım saat once o da sezeryanı epiduralı anlattı kanül kalıyormus belinde
otomatik ilaç veriliyormus belli saatlerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?