10 mu benim mertim bile 9-9 buckta zorla yatiyo ben nasi 10 da yatim aliskanlik canim ya bu ben evlendim evleneli saat 1 den önce yatmadim daha delikafaduldenbencede barı son ay 10 da yatalıımmm :lepi:
Bizde buraya gelmedinmi gonul koyuyoruz aksama kadar gozum seni aradi bugun canim.sılam sorma felaket alıstım sizlere bu sefer diğer arkadaşlarım gönül koymaya basladı nerdesin sen dieDDDDDDDD
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktanHerkese hayırlı geceler kızlar...
Dinlenmek lazım bolca... opuyorumnanaktan
ahhhhhhh ahh daha bu güzel günleriniz kızııım bebiş bi doğsun görürsün
valla ben kaçıyom hepinize iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sorma esranın yoklugu hissediliyor artık :) yesica cadısıda kocişinden ayrılamadı bugun :))))))
esra anca biraz daha vakit geçtimi rahat raqhat gelir aramıza geri
gibi geliyor
Valla ya esramin kirmizi kirmizi yazilarini özledimm olumunekankayizsmile
Zeynep hanim ilk gunlerden basladi annesine eziyetlere anlasilan ki firsat bulup gelemiyo kaydirigubbakcemile3
Ayy benim mertim emer uyurdu hic uyanik kalmazdi hatta sevmek icin uyansin diye gozune bakardim uyanirdi emerken yine gup uykuya dalardi mert abisine cekmemis hic yatamaz kizz :ecrin_bebek:
Insallah erenimde abisi gibi olur annesini uzmez hicc :Saruboceq:
sılacım iyiki varsınız tabi ki benimde gözlerim arıyor olmadınızmı
ben var ya burayı bulmadan önce 11 11:30 gibi uyur sabah en gec 9 da kalkardım :)
şimdi nerdeeeeeeee
aminnnnnn canım ay ne yeni doğum yapan bayanlar var depresyona giriyor onların işi ne zordur inş. bizler öyle olmayız
geçmişe bakmadan slm vereyim biraz erken geldim dimi:))) ama eşimden anca fırsat kaldı onu uyuttum bende pc başına bu arada kızım çok çok iyi teyzeleri kordonu falan yerinde 2.5 kilo suyum normal kıcası herşey yolunda bi ben haziran annesi olacam galiba şimdilik bi sorun çıkmassa 34 gün sonra bende kuzuma kavuşacam ha bu arada geçmişde önemli bişey varmı
geçmişe bakmadan slm vereyim biraz erken geldim dimi:))) ama eşimden anca fırsat kaldı onu uyuttum bende pc başına bu arada kızım çok çok iyi teyzeleri kordonu falan yerinde 2.5 kilo suyum normal kıcası herşey yolunda bi ben haziran annesi olacam galiba şimdilik bi sorun çıkmassa 34 gün sonra bende kuzuma kavuşacam ha bu arada geçmişde önemli bişey varmı
Canim bebislerde suc yok aslinda ilk bebek olma heycaniyla yanimizdan ayirmak istemiyoruz onlari uyurken bile kucakliyoruz ve cocuk haliyle alisiyo kucaga ve anne kokusuna ve artik hep o kucakta o kokuyla uyumak istiyo.
Bu hatayi ilk basta bende yaptim ama mertim tam alismadan hemen aklim basima geldi ve yatagina alistirdim ondan sonrada hem ben hemde mertim cok rahat ettik zaten.
Sen sen ol bebegini kucaginda uyutma ...
Simdi diyorum erenimi emzirme disinda kucagima almam diye emziriken severim bende artikk hem onun huzuru icin hemde benimm :ecrin_bebek:
dayanabilirsem bende öyle yapmayı düşünüyorum en güzeli yatagına alışması
canım bir arkadas kitap önermişti ya bebek bakımında mucize çözümler diye
kitap süper ötesi olmasada böyle konularda çok güzel yol göstermiş teoride umarım pratğe dökmeside öyle anlattıgı gibi kolay olur..
maşallah mhtp seninkini kgsu çok güzel aman maşallah benimki tıfıl 34. haftada 2ooo gr..
Canim kizinin kilosu normal aslinda ne az nede cok
Benim oglusda 36+5 te 2.900 du
Doguma kadar 3.100 anca olur sanirim ama yeter saglikli dogsunda ben onu emzirir beslerim insallahh:Saruboceq:
Off kizlar ya zonguldakta maden isletmesi gocmus gene 30 kisi kalmis altinda hic bi haber yokmus durumlari hakkindaa bilmiyorumkismile
Insallah hepside sag saglim kavusurlar ailelelerine ya rabbim sevdiklerine bagislasinn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnn canım ben haberlerde izledim bu akşam yüreğim sızladı
ah hallerini iyiki görmedin o madende çalışan kurtulanların eli yüzü kapkara gözleri dehşet içindeyddi
yakınları bekliyorlar haber var mı die
ALLAHIM şuanda evimde sağ salim ve sağlıkla, aklım rahat sevdiklerimle oturdugum için sana ŞÜKÜRLER olsunn
nerde darda varsa yarıdım etsin yaradanım in. madende kalanlarda hemen kurtulurlar hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?