2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Black bizde mi yatsak artik ne canimmm mirmirmirmir

amin canım amin güzel söyledin..

ben walla yoklukda bilirim varlık da klişe bir laf ama gercekten öyle..

ama sağlığımı kaybettim 17 yaşında tam toparladım 22 yaşında hoop bi trafik kazası geçirdim gene sakatlandım 25 yaşına kadar en güzel yıllarım yarım geçti yani.. neyse uzatmayayım herşeyden önce Allahım sağlık versin inanki insan kaybetmeden bilmiyor değerini..

Canim ya sende neler gecirmissin ama sukurler olsun ki simdi sagligin yerinde:Saruboceq:
Insallah bundan sonra ömrun boyunca hic yasamazsin böyle acilar :Saruboceq:

evet sılam yatalım gec oldu iyice sabahlamayalım
iyi geceler canımmm öpüldün kocaman kocamannn
mertimi sabah öpersin artık :)
erenimizide göbüşten mıncıkla benim için :)))
Tamam canim sende aselimi mincikla emii olumunekankayizsmile
Bende seni öpüyorum canim yarina gorusuruzz opuyorumnanaktan

aminnnnnnnn kızlar allah yardımcıları olsun bizler rahat evimizde yatıyoruz
Canim Iyi geceler sanada opuyorumnanaktan

resimdeyi yegenimdi adı buse bu arada şimdi saglıgın yerindeye geçmişe dönüp bakma bile allah bebişnle huzurlu bi hayat sürmek nasip etsin tab

resimdeyi yegenimdi adı buse bu arada şimdi saglıgın yerindeye geçmişe dönüp bakma bile allah bebişnle huzurlu bi hayat sürmek nasip etsin tab

tskler canım saol..
aminnn

sılanın dediği gibi şükür dememiz gereken çok şeyimiz var en önemlisi sağlık.. sağlık oldumu hepsi sırayla geliyor.. onu demek istedim

Buseye de maşallah yenmelik tam

benim gözler kapanıyor öptummm herkesiii ii gecelerropuyorumnanaktan

iyi gecler canım ben bu gece cin gibiyim alkisalkisalkis

Canlarim esim de isten geldi artik son kez iyi geceler deyip kaciyorum ...
Iyi gecelerrrrrropuyorumnanaktan

ben sabah 7 den beri uyanığım. eşimin personelleriyle pikniği vardı. onu uğurladım. bi pikniğe hasretim. yıl oldu gitmeyeli :umursamaz:

gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben sabah erkenden kursa gittim,doktora gittim geldim.........simdi annemlerdeyim.10 dk filan cikicam kendi evime gidicem,yemek filan yaparim artik. aferin bana ama dimi ... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…