2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynom uyuyorken girip bakayım dedim ama geçmişi okumam yıl sürer::))
birazcık baktım,benim doğum yaptığım gün yazdıklarınız var ya,çıktısını alıp ömür boyu saklıycam..
sizin dualarınız ve sevginiz çoook işe yaradı,kızım da bilsin teyzeleri daha doğmadan nasıl seviyordu onu..
allahımm,inşallah benimkinden bin kat daha kolay doğumlar versin size..
zeynoma turppp gibi gibi kardeşler gelsin:Saruboceq:

yesica ve esra gunaydin kizlar...
esracim gozunaydin hic goremedim seni dogumdan sonra.bebisin nasil?anlatsana bize de sezeryan zor mu? epidural mi oldun?yoksa genel mi>?bulmusken seni sorulari sorayim. :)))

gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben sabah erkenden kursa gittim,doktora gittim geldim.........simdi annemlerdeyim.10 dk filan cikicam kendi evime gidicem,yemek filan yaparim artik. aferin bana ama dimi ... :))))

günaydın leylacım,doktora gitmişsin,nasılmış kuzucuk?opuyorumnanaktan

günaydın leylacım,doktora gitmişsin,nasılmış kuzucuk?opuyorumnanaktan

canim saglik ocagina gittim. evragimi almaya dogum yaklasiyor diye onlardan ciktim artik.ebe de kontrol etti bebisin basi yerlesiyor diyor artik.dogumun gelecek haftaya olur dedi.yarin dr-ma gorunucem bakalim insallah gelecek haftaya gun alicaz sanirim.

yesica ve esra gunaydin kizlar...
esracim gozunaydin hic goremedim seni dogumdan sonra.bebisin nasil?anlatsana bize de sezeryan zor mu? epidural mi oldun?yoksa genel mi>?bulmusken seni sorulari sorayim. :)))

teşekkürler canımm,darısı başına..bebeğim de iyi teyzesi..
kızımdan fırsat bulamıyorum girmeye ama sizi de çok özledimmm..

doğum epidural sezeryandı..
eğer bilseydim sezeryan böyle bişi hiiç normal istiyorum demezdim:))
detayları yazcam ama dedim ya fırsat bulamıyorum..şimdi yazayım desem çok uzun:))
sen kafana takılan ne varsa sor ama,seve seve cvplarım..

bir de zeynom 49 cm,listede 43 yazıyor ya,aklımdayken söyleyim,6cm fark yemeyelim:))))))

bana bilgi 43 geldi ben de sasirdim dogrusu ama duzeltirim simdi
canim kesme islemi beni korkutuyor.suurun uzerindeyken nasil oluyor oyle diye.sonra dikisten sonra ayaga kalkamama dikis yerinde aci ve s. iste herkes diyor normal dogum cabuk toparlaniyor ve s sezeryanler acidan kahroluyor ve s. ve s. iste bunlar.

. bi de gecelik aldim ben.pijama almistim,sezeryande gecelik daha uygunmus oyle mi?

esracim sen cevabini yaz yada ozelden yaz bana.benim cikmam lazim girince okuyup cevaplayayim....

gorusuruz kizlar oglene burda olurum sanirim. mucukss

gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben sabah erkenden kursa gittim,doktora gittim geldim.........simdi annemlerdeyim.10 dk filan cikicam kendi evime gidicem,yemek filan yaparim artik. aferin bana ama dimi ... :))))
günaydın canım hoşgeldin. maşallahhh bu ne hızz...
ayy aklıma şu eski fakslar geldi. canlı yayında. uzarr uzar dı sunucular da hava yapardı. bizim yazdıklarımız da burdan ankaraya yol olur:roflol:
valla bütün şefkatimizi sevgimizi zeynomuza verdik.. şimdi biriktiriyoruz. yoldaki bebişlerimiz için. 2 günde zor toparlandım hetecandan. eşim, annem, kardeşim arkadaşım. hepsi zeynomu tanıyo amin canım amin..

leylacım düzeltiverir artık. ama 6 cm de pek bi farkmış. maşallah
o çirkin suratı yerim ya.

ayyy canım benim günaydınn. zeynep lal den izin çıktı mı bakıyım. duymasın valla basar yaygarayı. nasılsın canım. bebişimiz iyi mi. koca kız oldumu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

valla sorma,sonunda portbebenin içine koyduk gece yatk odasına gittik çünkü yatağımı özledim:)
dedim ki herkes yatak odamda uyutcam derken haklıymış:)))))
ki ben hayatta diyordum:))

zeynoyu okula yazdırcaz önümüzdeki hafta:)))))))))
yaza da evi ayırır zaten:))))))

kimliğimizi de çıkardı babası dün,yesicamm şaka gibi resmen kayıtlara geçti zeynep lal:hooray:

sen nasılsın,oğluşum napıyo?

canım şuurun yerinde ama belinden altını hissetmiyorsun ki,
ben iğnedn bile korkarım ama göz görmeyince gönül katlanıyor:))
doktorun işin ehliyse ağrı acı vs gideriliyor..
anestezi uzmanı da çok önemli tabii..
eskiden zormuş sezeryan,şimdi ağrıyı gidermenin yolu çok o nedenle sen ağrı çekmeden önlem alıyorlar..
ama dediğim gibi benim doktorum hakikaten işin ehli biri,ne desem hakkını ödeyemem..

pijamayı ben hiç giymedim,hep gecelik giydim..çok rahat geldi..
tuvalette falan pijamayla zor olur..

ben de o rahat uykuyu nasıl özledim. yüzükoyun. zaten delik deşiktir uykun kevgir gibi. bari yerin rahat olsun. en azından bi süre yatak odanızda kalsın. sonuçta yatağınızda yatmıyo. zaten gündüz de beşiğine götürürsün. sorun olmaz.

okul derken hangi liseye:roflol:

oyyy yerim ben onu güçlü şahsiyetim benim. artık birey miymiş o. pembiş kimliği de mi varmış. vesikalık resim falan vardır de mi kimlikte :roflol:

canım ya nice güzel yaşlarını yıllarını görürüz inşallah. kimliğinde evli yazan günler,i de. ee vermek zor olur ama katlanacaz artık. neyse ki yabancıya gitmiyo. erenime gidiyo :roflol:

oğluş napıyo... sağa yatıyoum sağa sola yatıyorum sola vuruyo. artık biliyorum bebeklerin ilk doğduklaında neden sürekli uyuduklarını. 9 ay tepinip duruyolar ya ondanmış.

bu arada doğumu rahat atlatmana çok sevindim. ah vah demiyosun maşallah canıma

esra günaydın canım senı burda gormek ne guzel.Zeynep 'in güzel haberlerini duyunca mutlu oluyoruz canım

ya kızlartek benim mi nette sorun var kk mı yavaş. sayfa yenilenmiyo. mesah bi ka dakikada gidiyo. ne şans yahu

yüzükoyun uyku muu?
ayy onu henüz tadamadım:))
henüz karın kaslarım bunu yapmaya müsait değil:roflol:
artıııı öyle doğurunca hemen gitmiyor koca göbüşş,kalıyor ama gün gün azalıyor..
hiç nazlı olmadım hayatımda,hep güçlü olmaya çalıştım aslında şu günlerin tadını çıkarmak lazım ama allahım güç veriyor rol yapamam ki:)))

oğluşum atsın tekmeleri doğunca da ayyynnıı hareketleri yapacak:))
zeynonun ayakları uyurken bile durmuyor çünkü:)))

bu arada damadımın doğumuna da bişi kalmadı haftaya yarın sılam da erenimizi alacak kucağınahihoyyyt

sen black topik bekçisi kalacaksınızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben de sorun var sanıyordum ama demek kk da sorun var,çok zor açılıyor sayfa!!

eylülcüm hoşbuldum,çok özledim sizi,kızım kıyak yapıp uyudu da geldim azcık :))
nasılsın,ne var ne yok?

yesicam feysbukuna baksana sana bişi yolladım:))

bu arada talar nasıl oldu acaba,bi denkgelemedik onla da..

oo yüzü koyun rüyalada. bi de göğüslerde süt olacak yatılmaz daha uzuuun süe.

blackle ben topiğin ebesi olacaz bu gidişle :roflol:
doğurtmadığımız kalmıycak..

evet az kaldı 8 gün sonra bir de oğluş geliyo inşallah. onu da çok merak ediyorum.kolaylıkla gelsin inşallah.
.

ayakları ısırırım. yorulmamış mı daha o ayaklar

Son düzenleme:

Taze anneeeeeee günayyyydın bebiş iyimiş gecelerı cok aglıyomu baba nasıl heyecanlımı Ayyyy esra darısı basımıza bızımkı pek bı erken gelecege benzemıyooo belli yeri rahat yaaaa karnımda aşagıya ınmedı bu kaydirigubbakcemile3bizimkı bellı 10 aylık dogcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…