2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne olsun canım ya her gecen gun agırlasıyorum agrılarım sızılarım artıyor bunun dısında ıyıyım.Bır de dogum cantamı hazırlasam super olacak ama hala tembellık yapıyorum bakalım ne zamna kadar surecek

bu arada damadımın doğumuna da bişi kalmadı haftaya yarın sılam da erenimizi alacak kucağınahihoyyyt

SLM CANLARIM GUNAYDINNNN a.s.

Esram gelmissin ama bi turlu nasip olupta karsilasamadik canim ya gelinim seni simdiden ayirdi valla bizden.Anlasilan cok nazli olucakk isimiz var bu gelinlee :ecrin_bebek:

Evet ya bisi kalmadi gunler geciyo gectikcede heycan basiyo benii eyvahedigeldismile

Sılacım seninde çok az kaldı sende hayırlısı ile alsaydın topiğimiizn damadını kucağına kaydirigubbakcemile3
Bu arada bi çok kişi sezeryan larda spinal değilde epidural anazteziyi tavsiye ediyr sılacım aklında bulunsun

Günaydın canlaaaarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Herkes iyidir inşallah. Benim zıpır oğlan iki gündür karnımı delmeye çalışıyor
Bu arada 15 kiloyu devirmişim. Sonumu düşünemiyorum.:a015:

Evet canim ya az kaldi gercekten bi dusunuyorum zaman cabuk geciyo gibi geliyo bide hic gecmiyo gibi sanirim korku bastikca cabuk geciyo gibi geliyo banaa kaydirigubbakcemile3

Ben daha anestezi uzmaniyla gorusemedim canim dogumdan 1 gun önce tekrar hastaneye gidip sezeryan seklini belirlicem insallah.
O zaman sorucam nasil yaptiklarini eger pidurel olma sansim varsa tabiki epidurel isterim bende boshayallersmile

Bak bida diyorum hersey normalsa kesinlikle sezeryan dogum dusunmeyinnn :jeyyar:

Hosgeldin canim a.s.
Sadece 15 kilocukmu aldin kiss yuhhh sanaaa ben tosun oldum artik 22 kilo aldim toplammm :roflol:
Ama takmiyom ya aldigim gibi vermesini de bilirim insallah sende takma dogumdan sonra hep birlikte zayiflicaz insallahhh zemuszemus

hatice sıla geçmişe takılmayın kızlarr yaaa anı yaşayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimfi herkez çıkar geçmişi ozman okurusnuz valla uykumm geldi sizi beklerken :umursamaz: mirmirmirmir

günaydınmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Sedef gunaydin derken bile mirmir ediyonnn hadi iyi geceler derkeni anliyomda gunaydin derken bari enerjik ol kis azcikkk kaydirigubbakcemile2

Simdi dicen az kaldi senide görcem silam diye ama ben zaten simdiden basladim uykusuz gecelere artik uyumak cok zorlasti benim icin gece 4 te yatip sabah 9 da kalkiyorummm bilmiyorumkismile

eve canım şimdilik benimde normal gözüküyor ama bakalım kısmet inşallah normal olurr hayırlısı ne ise o olsun hakkımızzda ikisninde zorlukları var kendine göre eyvahedigeldismile

hatice sıla geçmişe takılmayın kızlarr yaaa anı yaşayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şimfi herkez çıkar geçmişi ozman okurusnuz valla uykumm geldi sizi beklerken :umursamaz: mirmirmirmir

Ben gecmiste degilim kis cevap yaziyodumm ...
kahvalti yaptim sofrayi falan toplamam lazim ortalik felakat azcik is yapimda gelim bari boshayallersmile
Öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

Ben de takmamaya çalışıyorum ama boyum cücük gibi zaten bidona benzedim:roflol:
Hele resimlerde bir çıkıyorum görsen korkarsın :roflol::roflol:
Hayır bi de 2,5 aydır resmen tutuyorum kendimi az yemeye çalışıyorum. Öyle olmasa 30u devirirdim herlade.
Bu arada sitede sorun var yine galiba. Deli etti beni.

kahvalti yaptim sofrayi falan toplamam lazim ortalik felakat azcik is yapimda gelim bari boshayallersmile

Tamam tatlım bende yarım kala uykuma devam edim barri mirmirmirmir görüşürüzzzzzz Şeniz

eve canım şimdilik benimde normal gözüküyor ama bakalım kısmet inşallah normal olurr hayırlısı ne ise o olsun hakkımızzda ikisninde zorlukları var kendine göre eyvahedigeldismile

Tabiki canim normal dogumun da kendine glre riskleri var.Bebek normal dogumda etkileniyo,kafasi sikisabiliyo ve son anda sezeryana cevirebiliyolar gene bi aksilik cikiveriyo gup sezeryan hadi bakalim ki benim ilkide öyle oldu malesef.
Tam 40 hafta 6 gunluge kadar bekle bekle agriyla sanciyla hastaneye gel doktor bi kontrol etsin hadi bakalim sezeryan hemde secme sansin yok direkt genel anestezi cunki bekleme zamani yok hemen bayilip bebegin alinmasi lazim yoksa bebek tehlikedee :kedi:

Ikinci kez ayni seykeri yasamak istemedigim icin sezeryan yapmaya kendim karar verdim ya bu sefer insallah kolay olur ya korkmuyoda degilim hani eyvahedigeldismile

Bide gecen bi arkadasimi gördum onunda ilki sezeryanmis ikinciyi normal yapmis istemis doktoruda normal yap hersey normal demis doguma gitmis normal dogum yapim derken rahmi patlamis kizcazinn bunu duydum iyiki sezeryan istemisim ikinciye dedimm boshayallersmile

Tamam canım kolay gelsin. Ben de akşam yemeğimi hazırlayayım. Görüşürüz.

Tamam tatlım bende yarım kala uykuma devam edim barri mirmirmirmir görüşürüzzzzzz Şeniz
Bu saatte ne uykusu canım ya :)
İyi hadi uyuyun da büyüyün bari bebişinle.:ecrin_bebek:

Ohh devam et tabi canim aricaz bu gunleri benim mertim var uyuyamiyom ama sen bak keyfinee olumunekankayizsmile

OLsun canim bosver biseycik olmas hamilesin sen tabi olcak o kadarr ...

Ben cikiyorum denizcim sonra gorusuruzz opuyorumnanaktan

ayyyyy rahmimi patlamışş akannehir akannehir akannehir akannehir
Ölede zoer sılacım normal doğum için bekleyip bir sürü sancı çekip sonra sezeryana alınması insanın gerçekten piskolojikman çok etkileniyor ayy kadının rahmi patlaış dedin uykum açıldı hee eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…