Tamam canım kolay gelsin. Ben de akşam yemeğimi hazırlayayım. Görüşürüz.
Bu saatte ne uykusu canım ya :)
İyi hadi uyuyun da büyüyün bari bebişinle.:ecrin_bebek:
Evet canim ya az kaldi gercekten bi dusunuyorum zaman cabuk geciyo gibi geliyo bide hic gecmiyo gibi sanirim korku bastikca cabuk geciyo gibi geliyo banaa kaydirigubbakcemile3
Ben daha anestezi uzmaniyla gorusemedim canim dogumdan 1 gun önce tekrar hastaneye gidip sezeryan seklini belirlicem insallah.
O zaman sorucam nasil yaptiklarini eger pidurel olma sansim varsa tabiki epidurel isterim bende boshayallersmile
Bak bida diyorum hersey normalsa kesinlikle sezeryan dogum dusunmeyinnn :jeyyar:
Tabiki canim normal dogumun da kendine glre riskleri var.Bebek normal dogumda etkileniyo,kafasi sikisabiliyo ve son anda sezeryana cevirebiliyolar gene bi aksilik cikiveriyo gup sezeryan hadi bakalim ki benim ilkide öyle oldu malesef.
Tam 40 hafta 6 gunluge kadar bekle bekle agriyla sanciyla hastaneye gel doktor bi kontrol etsin hadi bakalim sezeryan hemde secme sansin yok direkt genel anestezi cunki bekleme zamani yok hemen bayilip bebegin alinmasi lazim yoksa bebek tehlikedee :kedi:
Ikinci kez ayni seykeri yasamak istemedigim icin sezeryan yapmaya kendim karar verdim ya bu sefer insallah kolay olur ya korkmuyoda degilim hani eyvahedigeldismile
Bide gecen bi arkadasimi gördum onunda ilki sezeryanmis ikinciyi normal yapmis istemis doktoruda normal yap hersey normal demis doguma gitmis normal dogum yapim derken rahmi patlamis kizcazinn bunu duydum iyiki sezeryan istemisim ikinciye dedimm boshayallersmile
ben anestezi uzmanıyla görüşmedim görüşülmesi mi gerekiyor..dr uma hastaneyle görüşeyimmi dediğimde gerek yok ben halledicem herşeyi anahtar teslim dedi..hastaneye sadece yerini öğrenmek için gittim..dr belden uyuşturucaz dedi...herhalde görüşmeme gerek yoktur..off herşeyi bin defadır okudum araştırdım ama hala zır cahil gibi hiçbişey bilmiyormuşum gibi acayip panikteyim...akannehir
doktorun demiş ya kız belden yapçaz die.. epidural sezeryan yabıvcak herhal :icecream:
canım un helvası istedi, kalkıp yapayım. Daha fazla duramayacağım :) zemuszemus
kız belden dedi ama epidurel mi sipinal mi demedi kiakannehir
aaaaaaa hangisi olursa olsun ben çooookkk korkuyorum...normal yapsaydım keşke yaaa
selam kızlarrrr......benimde doğumum 27 haziran perşembe.spinal sezeryan olucam.çooook korkuyorum:Saruboceq:
selam kızlarrrr......benimde doğumum 27 haziran perşembe.spinal sezeryan olucam.çooook korkuyorum:Saruboceq:
kız belden dedi ama epidurel mi sipinal mi demedi kiakannehir
aaaaaaa hangisi olursa olsun ben çooookkk korkuyorum...normal yapsaydım keşke yaaa
yok canım bebeğim ters duruyor..
Slm hoşgeldin 27 Mayıs mı 27 haziran mı 15 gün kaldı görünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?