2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım kolay gelsin. Ben de akşam yemeğimi hazırlayayım. Görüşürüz.

Bu saatte ne uykusu canım ya :)
İyi hadi uyuyun da büyüyün bari bebişinle.:ecrin_bebek:

Sorma canımyaaa eşimi işe uğurladıktan sonra sabaj uyuyamadım bi daha uykum yarım kalıncada sersem gibi oluyorum hiç dayanamıyorum uykusuzluğa kızım doğunca napçam bilmem ohaoldumsmile arrtık dayanamadığım yerde ben uyurum eşim sallar beşiği kaydirigubbakcemile3 eee olucak okdar oda babası dimi ama anne olmak kolay değil baba olmak hiç değil aklinialirimsmile

slm koca göbiklerrr...
nasılsınız..geçmişe bakmadım varmı doğuran falan....?

ben anestezi uzmanıyla görüşmedim görüşülmesi mi gerekiyor..dr uma hastaneyle görüşeyimmi dediğimde gerek yok ben halledicem herşeyi anahtar teslim dedi..hastaneye sadece yerini öğrenmek için gittim..dr belden uyuşturucaz dedi...herhalde görüşmeme gerek yoktur..off herşeyi bin defadır okudum araştırdım ama hala zır cahil gibi hiçbişey bilmiyormuşum gibi acayip panikteyim...akannehir

:1shok: OLURMU ELE ŞEY YA.. delimiymiş bu doktor... benim bildiğim ilki sezeryansa döfsen normal yapmıyo doktor...

doktorun demiş ya kız belden yapçaz die.. epidural sezeryan yabıvcak herhal :icecream:

doktorun demiş ya kız belden yapçaz die.. epidural sezeryan yabıvcak herhal :icecream:

kız belden dedi ama epidurel mi sipinal mi demedi kiakannehir
aaaaaaa hangisi olursa olsun ben çooookkk korkuyorum...normal yapsaydım keşke yaaa

kız belden dedi ama epidurel mi sipinal mi demedi kiakannehir
aaaaaaa hangisi olursa olsun ben çooookkk korkuyorum...normal yapsaydım keşke yaaa

spinal epidura arasında fark var canım heerkez epidurali tercih edin diyorlar hatta bu konu hakkındakiş linki göndereyim sana bunu mutalka sor doktora spinalmi epiduralmi diye çünki spina anaztezi etkisi bir saat kadar sürüyormuş birde baş ağrısı epidurale göre dha fazla oluyormuş ama epidural iğnesi takıldıktan sonra oraya hani elden srum verdiklerinde bir hortum gibi bişey bırakıyorlarya onun gib,i bişey bırakıyorlarmış ve doğumdan sonrada sancı oldukça ordan ilaç veriyorlarmış gerektiğinde dozu yükseltebiliyolarmış aklında bulunsun sen bunu okurken bende bakayım şu linke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…