2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm bunu bilmiyordum...ben aradaki farkın sipinalde belde boşluğa yapıldığıydı..nisanda arkadaşım sipinal oldu daha öncede epidurel olmuştu sipinal daha iyi dedi..ama en çok epidurel tercih edildiği için bende onu seçerim herhalde..

canım sendemi burdaydın bende yeni geldim hoşğeldinn hayalcimm nasılsın
Sağol pamıkcım geçmişi okuyodum:)
Sende hoşgeldin.,
İyiyiz çok şükür dün dr teyzemize gittik her şey müsaitmiş normal doğum için.
Bebişte toparlıo kendini.
Sen nasılsın, daha toparlanmışsındır inş.
dikkate et kendine

Sen yine konuş anaztezi uzmanınla onda daha sağlıklı bilgi alırsın tabi herkez farklı şeyler söylüyor önemli olan senin yapına hangisi uygıun olup olmadığı

hamile atıyorum linki bakın yorumlara bizzat bunu yaşayanlardan dinleyin

benim şuanda herşey normal gözküyor ama ben yinede hepsini araştırıyorum ne olur ne olmaz son anda

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok sevindim canımmm inşallah bebeğinde toparlar kendini bi an önce :Saruboceq:
Boğazlarım hala acıyor canımyaaa gripmii olucamda olamıyorummmm yoksa sadece içt,iğim soğuk su ve dondurmadan boğazımmı şişttii anlamadım valla kafamçokkarıştı
süt ısıttım kendime şimdi süt içiyorumm :içelim:
Senn çatı mauynesi olmuşmuydu canım

Pamıkcım dün oldu çatı muayenesi şu an normal doğum görünüyor.
Dondurmadan sonra ılık su iç ben hep yiyorum.
Seninle aynı haftadayız canım olumunekankayizsmile

Pamıkcım dün oldu çatı muayenesi şu an normal doğum görünüyor.
Dondurmadan sonra ılık su iç ben hep yiyorum.
Seninle aynı haftadayız canım olumunekankayizsmile

evet canım haftalarımız aynı bir gün var aramızda kaydirigubbakcemile5
Benim doktor 38.haftada yapıcvakmış çatı muaynesini hiç yapmsa o haftadan sonra olur yani belki benim kız acele edicek dimi ama ben naskl doğum yapıcağımı son andamı öğreneicem yaaa çok kızıyorum şu doktora klava: kötükedihüso
Su içiyorum donurmadan sonra ama işte kaptık şifayı canımya hamilleğimde geçirdiğim
3.hastalıpım bu inşallah boğaz ağrısı ile kalır gribe filan dönüşmez grime dönüştüğünde daha kötü oluyorumm burnunm kıpkırmızı evde ufak çapta peçete tekötükedihüsopecikleri ıoluşuyorr kaydirigubbakcemile3 geceleri burnumu silmekten uyuyamıyorumm ayyy aklımqa geldide o günler valla çok zorr kafamçokkarıştı

mrb kızlarrrrrr nasılsınız bakim

selam canım hoşğeldinn ayy benii gülme krizlerine sokan hatun geldi naber kızzzzz şansız bedevi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar yanlış yazmışım.27 mayıs doğumum.ben çalıştığım hastanede doğum yapıcam.bizim hastanede epidural sezeryanlara yapılmıyo.daha ağrılı ameliyatlarda yapılıyor.tabi anestezi uzmanına söylesem beni kırmaz yapar ama spinal olsun boşver.ben sezeryanlı hastalara hep bakıyorum yoğun bakımda çalıştığım için.okadarda ağrı olmuyor.fazla korkulcak bişey yok aslında...

eeee pamik şişirmişsin boğazı kızım tut biraz boğazını yeme nolur sırnaşık şey geçmiş olsun şimdi bende pazara gidince alayım bi dondurma sana ithafen yiyeyim kötükedihüso

eeee pamik şişirmişsin boğazı kızım tut biraz boğazını yeme nolur sırnaşık şey geçmiş olsun şimdi bende pazara gidince alayım bi dondurma sana ithafen yiyeyim kötükedihüso

Bişey derdimm ama bebişine dua ettt ona sen hasta olursan yazık oda üzülüyor kıyamam ben onaa sen geç dalganı bakalım :umursamaz: ehhh akılsız başın cezasını çekiyorum işte bendede var suç ama sende bir tekme daha atmasan ii olurdu :roflol: şansız bedevi seniiiii :roflol: çöllere atarım bak senii :roflol: kız ne pazarı bu arada nasıl taşıcan torbaları filan biri ile çık barii aaa salı bak buüğün bizim burdada pazar var uzun zmanıdr yemek işlerinden terfi ettiğim için pazar bile aklıma gelmiyorr zemuszemus Hamilleik sultanlık valla ama bebiş doğunca köle ızavro günlerine devmmmc kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Pamik geçmiş olsun.Son zamanlarında dıkkat et annesı bebegının en ıyı gelıstıgı donemlerdesın.Sen hasta olmakı o da rahat rahat kılosunu alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…