27 mayıs:))
1 gün önce olucak benimde...akannehirakannehir
spinal epidura arasında fark var canım heerkez epidurali tercih edin diyorlar hatta bu konu hakkındakiş linki göndereyim sana bunu mutalka sor doktora spinalmi epiduralmi diye çünki spina anaztezi etkisi bir saat kadar sürüyormuş birde baş ağrısı epidurale göre dha fazla oluyormuş ama epidural iğnesi takıldıktan sonra oraya hani elden srum verdiklerinde bir hortum gibi bişey bırakıyorlarya onun gib,i bişey bırakıyorlarmış ve doğumdan sonrada sancı oldukça ordan ilaç veriyorlarmış gerektiğinde dozu yükseltebiliyolarmış aklında bulunsun sen bunu okurken bende bakayım şu linke
Sağol pamıkcım geçmişi okuyodum:)canım sendemi burdaydın bende yeni geldim hoşğeldinn hayalcimm nasılsın
hımmm bunu bilmiyordum...ben aradaki farkın sipinalde belde boşluğa yapıldığıydı..nisanda arkadaşım sipinal oldu daha öncede epidurel olmuştu sipinal daha iyi dedi..ama en çok epidurel tercih edildiği için bende onu seçerim herhalde..
Sağol pamıkcım geçmişi okuyodum:)
Sende hoşgeldin.,
ıyiyiz çok şükür dün dr teyzemize gittik her şey müsaitmiş normal doğum için.
Bebişte toparlıo kendini.
Sen nasılsın, daha toparlanmışsındır inş.
dikkate et kendine
Pamıkcım dün oldu çatı muayenesi şu an normal doğum görünüyor.
Dondurmadan sonra ılık su iç ben hep yiyorum.
Seninle aynı haftadayız canım olumunekankayizsmile
mrb kızlarrrrrr nasılsınız bakim
mrb kızlarrrrrr nasılsınız bakim
Fıstıklar ben çıkıyorum kib görüşürüz...öpüyorum...
eeee pamik şişirmişsin boğazı kızım tut biraz boğazını yeme nolur sırnaşık şey geçmiş olsun şimdi bende pazara gidince alayım bi dondurma sana ithafen yiyeyim kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?