2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mhtp, eylulungulu, haccepsut+, clever2006, melis16, sedef10+, bullancak, red, hamile270

Uzaktan bakmayın çekinmeyin buyrun sohbete yoksa ben sizi getirmesini bilirim çıkın bakim yukarıyaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

yok güzelim ben bedeviyim ya öyle zor pis işler hep benim oldu mafoldumben canım benimde canım istiyo inan dondurma ama yemiyorum valla hasta olursam kimsem yok burda ortalık olurum alimallah kız ben zati çöldeyim nasıl atcn ki çöle çıkamadım bi türlü ordan yahu :çok üzgünüm: :a015: pazarada tek gidecm kimse yok offff

Pamik geçmiş olsun.Son zamanlarında dıkkat et annesı bebegının en ıyı gelıstıgı donemlerdesın.Sen hasta olmakı o da rahat rahat kılosunu alsın

Sorma eylülcüm nasıll kızıyorum kendime anlatamamm :umursamaz: :umursamaz:
Eşimde grip zaten her halükarda olucaktım :sinifsinif: ama nasıl oldum nerden kaptım hala düşünüyorum CADIARZU ama bundan sonra canımm ne kdar istesede dondurma yemicem :dilcikar: eşimde bir dondurma istiyoru koca bi kap getiriyor ondada suç var bende kendimi tutamıyorumm :jeyyar: ama akılandımm bu sefer bi kaç güne belli olur burun akıntısı başlarsa bilirimki eşimden geçtii ha yoksa bütün suç benim boğazımdan kaynaklandı :sinifsinif: :kedi: :kedi:

sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik bebiş nasıl

aboo kızlar çabuk yukarı çıkın valla pamik saçımızı başımızı yolcak ha alttan bakıp bakıp fişliyo kadın bizi ya

slm kızlar

bende dün dr daydım bebek 2800 gr olmuş ve boyu çok uzunmuş hatta bacakları ultrasona sığmamış dr zor ölçmüş :)) hala tersmiş artık mecburi sezeryan dedi (baştan beri benim isteğimde bu) kafasıda biraz büyükmüş yapısal bir büyüklükmüş eğer bebek dönse bile doğumda takılırdı zor bir doğum olur dedi. Bundan sonrada gelirse hiç korkma artık doğarsa buyursun gelsin diyor :) muayene bitince koluma hafiften vurarak gerçekten iyi dayandın tebrik ederim seni dedi :)))

çok ama çok mutluyum kızlar koca kafalı oğluma inşallah daha bişey olmayacak nerdeyse kalkıp dr un boynuna sarılacaktım tavşan gibi zıplamamak için kendimi zor tuttum :))))

bu arada genel anestezi yapacak dr um

aman kızım itiraf etsene kocamdan geçti diye ya ne utanıyon sempatiksalakcinni bide dondurma diyo delikafadulden

Yaa canım tek çıkma akşam eşin gelince söyle alıvers,in marketten illa pazara çıkmanmı gerekiyor artık marketlerde var herşeyy taşıma bide yanlız başına oralarda ya sancın gelirse olucak işmi lmaz: lmaz: bencede yeme bak ben çok kötü oldum ahh o dondurmaaaa insanı cezbediyor sonraa rezil ediyor bölee kafamçokkarıştı

geldım canım kızma

iyi canım sevindim maşşallah bebeene kız boy uzun olunca kafada büyük olsun yani değilmi delikafadulden iyi sezeryan istiyormuşsun istediğin olmuş hayırlısı. sanırım bende korkuyorum ve sezeryan istiyorum ya eyvahedigeldismile

aman kızım itiraf etsene kocamdan geçti diye ya ne utanıyon sempatiksalakcinni bide dondurma diyo delikafadulden

Dur bakalım ttalım hemen adamın üstüne iftira atmak olmazz.Burun akıntısı filan yokki geçi benim grip önces önce boğazlarım ağrırı ama 2 gündür sürüyor bu boğaz ağrısı girip olsa ilk günden sonra başlar boğaz ağrısı gribe dönüşmeye anlayamadım o yüzden yani
Ama ondan geçmiş olsa bile ona mana veremem ben peşinden ayrılmıyuorumki
adamcağızın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hangi odada bakıyorum hemen gidip yanına oturuyorumm yaa git sana bulaşcak diyor yokkkk :kedi:
Gİdiyorum canım sıkılıyor yine yanına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ıyım canım tskr edrım bende gectıgımız hafta grıptım ins sen grıp olmazsın.Bogaz yanmaların ıcın karanfıl tanesı alabılırsın agzına ıyı gelıyor.Benım bebıste buyuyor teyzesı annesını tekmeleyıp duruyor işte.Ama zaman sankı hıc gecmıyor son zamanlarda daha benım cokkkk vaktım var topıc bekcısı olurum bu gıdısle

hemşirede aynısını dedi bu boya küçük kafada yakışmaz diye :)

inşallah gönlünce istediğin gibi kolay bir doğumun olur canım

selam zeyhat hoşğeldin

Evcet sen gerçekten zor zamnlar geçirdin şekerdi vs di hamileliğin tadını çıkaramadın ama bak ALLAHA şükür bu zmana kadar geldinn inşalah doğumun kolay olurda bu dokuz ay çektiğin bütün sıkıntıları unutursunn...
Boyu uzun basketbolcu olucak bizim oğlan desene kaydirigubbakcemile3
Maşallahh onaaa

ayyy canım ne guzel ıstedıgın olmus inş benımkıde istedıgım gıbı normal olur kafa olcumlerımız bıraz buyuk ama dr muz bısey demedı bıze daha. Bebısının de saglılı olmasına cok sevındım

inşallah bişeyi yoktur bebeğinin bende dr a sordum herhangi bir sağlık sorunumu varki kafası büyük diye oda içinde beyin olduğu sürece hiç korkma dedi bu arada benim dr prof. yani pek boşa konuşmaz sende endişelenme

zaten yasak oldumu tatlı oluyo adamlar ya :sm_cool: :roflol:

benim kızın kafasıda babasınınkine çekerse bende sezeryan olurum delikafadulden aboo ama kız evde kalır sonra bilmiyorumkismile

çok şükür sonuna geldim bundan sonrasıda iyi olur inşallah bir bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım ondan sonra rahatlayacam tamamen

şeker hadi neyse benim 5. ayda rahmim açılmaya başladı ve her an doğuarbilridim yatakta bile kıpırdamdan yatmalıydım artık bu bir mucize :)) sona geldim

Karanfil tanesimii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile çiğnicekmiyim onu yutucakmıyım :uhm:
Yarına kadar geçmezse aslında hamilelere zararı olmayan bir pastil varsa pastil almak istiyorum boğaz yanması bi yana bide kuruluk oluyor o çok rahatsız ediyor hatta çıkıp eczaneye sorsammı acaba CADIARZU ama çok yağmur var akşam eşime sorarım.
Onun tekmeleyen ayaklarını öperim benn yaaa minicik ayakları ile anesini tekmelermiş opuyorumnanaktan ben bazen tam gerilirken uzatıyor ayaklarını hemen topuğunu yakalıyorum hatta geçen çok enteresan bişey oldu kızlarr eşim bunun topuğu burdaysa
ayak parmaklarıda burda bi yerlerdedir dedi geniş bir araştırmaya soyundu ben tai
önemsemedim nerden tutucak deedim parmağını yakalamış sesizce benim elimide üstüne getirdi birde ne hissedeyim parmağıı heralde baş ayak parmağıydı ben şok tabi
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: sev,nçten ağlıcaktım çok duygulandımmm opuyorumnanaktan ama tabi bir iki saniyelik oldu bıu olay sonra hemen çekti ayağını zilli :umursamaz: ne var sanki biraz okşasak sevsek dimi ama bi doğsun nereye kaçıçak saklanıcak bakalım ozman ben vurucam onun totosuna kaydirigubbakcemile3

evet yattığını hatırlıyordum ama rahim açılması nedeniyle yattığını unutmuşumm gerçekten zor zmanlar geçirdinn inşalah bundan sonrasıı çoooook iyi olutr zeyhatçımmm zaten onu yüzünü görünce çektiğin bütüüünn sıkıntılarıı unutucaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…