Bişey derdimm ama bebişine dua ettt ona sen hasta olursan yazık oda üzülüyor kıyamam ben onaa sen geç dalganı bakalım :umursamaz: ehhh akılsız başın cezasını çekiyorum işte bendede var suç ama sende bir tekme daha atmasan ii olurdu :roflol: şansız bedevi seniiiii :roflol: çöllere atarım bak senii :roflol: kız ne pazarı bu arada nasıl taşıcan torbaları filan biri ile çık barii aaa salı bak buüğün bizim burdada pazar var uzun zmanıdr yemek işlerinden terfi ettiğim için pazar bile aklıma gelmiyorr zemuszemus Hamilleik sultanlık valla ama bebiş doğunca köle ızavro günlerine devmmmc kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Pamik geçmiş olsun.Son zamanlarında dıkkat et annesı bebegının en ıyı gelıstıgı donemlerdesın.Sen hasta olmakı o da rahat rahat kılosunu alsın
Sorma eylülcüm nasıll kızıyorum kendime anlatamamm :umursamaz: :umursamaz:
Eşimde grip zaten her halükarda olucaktım :sinifsinif: ama nasıl oldum nerden kaptım hala düşünüyorum CADIARZU ama bundan sonra canımm ne kdar istesede dondurma yemicem :dilcikar: eşimde bir dondurma istiyoru koca bi kap getiriyor ondada suç var bende kendimi tutamıyorumm :jeyyar: ama akılandımm bu sefer bi kaç güne belli olur burun akıntısı başlarsa bilirimki eşimden geçtii ha yoksa bütün suç benim boğazımdan kaynaklandı :sinifsinif: :kedi: :kedi:
sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik bebiş nasıl
yok güzelim ben bedeviyim ya öyle zor pis işler hep benim oldu mafoldumben canım benimde canım istiyo inan dondurma ama yemiyorum valla hasta olursam kimsem yok burda ortalık olurum alimallah kız ben zati çöldeyim nasıl atcn ki çöle çıkamadım bi türlü ordan yahu :çok üzgünüm: :a015: pazarada tek gidecm kimse yok offff
mhtp, eylulungulu, haccepsut+, clever2006, melis16, sedef10+, bullancak, red, hamile270
Uzaktan bakmayın çekinmeyin buyrun sohbete yoksa ben sizi getirmesini bilirim çıkın bakim yukarıyaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
slm kızlar
bende dün dr daydım bebek 2800 gr olmuş ve boyu çok uzunmuş hatta bacakları ultrasona sığmamış dr zor ölçmüş :)) hala tersmiş artık mecburi sezeryan dedi (baştan beri benim isteğimde bu) kafasıda biraz büyükmüş yapısal bir büyüklükmüş eğer bebek dönse bile doğumda takılırdı zor bir doğum olur dedi. Bundan sonrada gelirse hiç korkma artık doğarsa buyursun gelsin diyor :) muayene bitince koluma hafiften vurarak gerçekten iyi dayandın tebrik ederim seni dedi :)))
çok ama çok mutluyum kızlar koca kafalı oğluma inşallah daha bişey olmayacak nerdeyse kalkıp dr un boynuna sarılacaktım tavşan gibi zıplamamak için kendimi zor tuttum :))))
bu arada genel anestezi yapacak dr um
aman kızım itiraf etsene kocamdan geçti diye ya ne utanıyon sempatiksalakcinni bide dondurma diyo delikafadulden
Sorma eylülcüm nasıll kızıyorum kendime anlatamamm :umursamaz: :umursamaz:
Eşimde grip zaten her halükarda olucaktım :sinifsinif: ama nasıl oldum nerden kaptım hala düşünüyorum CADIARZU ama bundan sonra canımm ne kdar istesede dondurma yemicem :dilcikar: eşimde bir dondurma istiyoru koca bi kap getiriyor ondada suç var bende kendimi tutamıyorumm :jeyyar: ama akılandımm bu sefer bi kaç güne belli olur burun akıntısı başlarsa bilirimki eşimden geçtii ha yoksa bütün suç benim boğazımdan kaynaklandı :sinifsinif: :kedi: :kedi:
sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik bebiş nasıl
iyi canım sevindim maşşallah bebeene kız boy uzun olunca kafada büyük olsun yani değilmi delikafadulden iyi sezeryan istiyormuşsun istediğin olmuş hayırlısı. sanırım bende korkuyorum ve sezeryan istiyorum ya eyvahedigeldismile
slm kızlar
bende dün dr daydım bebek 2800 gr olmuş ve boyu çok uzunmuş hatta bacakları ultrasona sığmamış dr zor ölçmüş :)) hala tersmiş artık mecburi sezeryan dedi (baştan beri benim isteğimde bu) kafasıda biraz büyükmüş yapısal bir büyüklükmüş eğer bebek dönse bile doğumda takılırdı zor bir doğum olur dedi. Bundan sonrada gelirse hiç korkma artık doğarsa buyursun gelsin diyor :) muayene bitince koluma hafiften vurarak gerçekten iyi dayandın tebrik ederim seni dedi :)))
çok ama çok mutluyum kızlar koca kafalı oğluma inşallah daha bişey olmayacak nerdeyse kalkıp dr un boynuna sarılacaktım tavşan gibi zıplamamak için kendimi zor tuttum :))))
slm kızlar
ayyy canım ne guzel ıstedıgın olmus inş benımkıde istedıgım gıbı normal olur kafa olcumlerımız bıraz buyuk ama dr muz bısey demedı bıze daha. Bebısının de saglılı olmasına cok sevındım
Dur bakalım ttalım hemen adamın üstüne iftira atmak olmazz.Burun akıntısı filan yokki geçi benim grip önces önce boğazlarım ağrırı ama 2 gündür sürüyor bu boğaz ağrısı girip olsa ilk günden sonra başlar boğaz ağrısı gribe dönüşmeye anlayamadım o yüzden yani
Ama ondan geçmiş olsa bile ona mana veremem ben peşinden ayrılmıyuorumki
adamcağızın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hangi odada bakıyorum hemen gidip yanına oturuyorumm yaa git sana bulaşcak diyor yokkkk :kedi:
Gİdiyorum canım sıkılıyor yine yanına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy canım ne guzel ıstedıgın olmus inş benımkıde istedıgım gıbı normal olur kafa olcumlerımız bıraz buyuk ama dr muz bısey demedı bıze daha. Bebısının de saglılı olmasına cok sevındım
selam zeyhat hoşğeldin
Evcet sen gerçekten zor zamnlar geçirdin şekerdi vs di hamileliğin tadını çıkaramadın ama bak ALLAHA şükür bu zmana kadar geldinn inşalah doğumun kolay olurda bu dokuz ay çektiğin bütün sıkıntıları unutursunn...
Boyu uzun basketbolcu olucak bizim oğlan desene kaydirigubbakcemile3
Maşallahh onaaa
ıyım canım tskr edrım bende gectıgımız hafta grıptım ins sen grıp olmazsın.Bogaz yanmaların ıcın karanfıl tanesı alabılırsın agzına ıyı gelıyor.Benım bebıste buyuyor teyzesı annesını tekmeleyıp duruyor işte.Ama zaman sankı hıc gecmıyor son zamanlarda daha benım cokkkk vaktım var topıc bekcısı olurum bu gıdısle
çok şükür sonuna geldim bundan sonrasıda iyi olur inşallah bir bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım ondan sonra rahatlayacam tamamen
şeker hadi neyse benim 5. ayda rahmim açılmaya başladı ve her an doğuarbilridim yatakta bile kıpırdamdan yatmalıydım artık bu bir mucize :)) sona geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?