ne ayakmı gerilmek mi :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:Karanfil tanesimii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile çiğnicekmiyim onu yutucakmıyım :uhm:
Yarına kadar geçmezse aslında hamilelere zararı olmayan bir pastil varsa pastil almak istiyorum boğaz yanması bi yana bide kuruluk oluyor o çok rahatsız ediyor hatta çıkıp eczaneye sorsammı acaba CADIARZU ama çok yağmur var akşam eşime sorarım.
Onun tekmeleyen ayaklarını öperim benn yaaa minicik ayakları ile anesini tekmelermiş opuyorumnanaktan ben bazen tam gerilirken uzatıyor ayaklarını hemen topuğunu yakalıyorum hatta geçen çok enteresan bişey oldu kızlarr eşim bunun topuğu burdaysa
ayak parmaklarıda burda bi yerlerdedir dedi geniş bir araştırmaya soyundu ben tai
önemsemedim nerden tutucak deedim parmağını yakalamış sesizce benim elimide üstüne getirdi birde ne hissedeyim parmağıı heralde baş ayak parmağıydı ben şok tabi
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: sev,nçten ağlıcaktım çok duygulandımmm opuyorumnanaktan ama tabi bir iki saniyelik oldu bıu olay sonra hemen çekti ayağını zilli :umursamaz: ne var sanki biraz okşasak sevsek dimi ama bi doğsun nereye kaçıçak saklanıcak bakalım ozman ben vurucam onun totosuna kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
bende dün dr daydım bebek 2800 gr olmuş ve boyu çok uzunmuş hatta bacakları ultrasona sığmamış dr zor ölçmüş :)) hala tersmiş artık mecburi sezeryan dedi (baştan beri benim isteğimde bu) kafasıda biraz büyükmüş yapısal bir büyüklükmüş eğer bebek dönse bile doğumda takılırdı zor bir doğum olur dedi. Bundan sonrada gelirse hiç korkma artık doğarsa buyursun gelsin diyor :) muayene bitince koluma hafiften vurarak gerçekten iyi dayandın tebrik ederim seni dedi :)))
çok ama çok mutluyum kızlar koca kafalı oğluma inşallah daha bişey olmayacak nerdeyse kalkıp dr un boynuna sarılacaktım tavşan gibi zıplamamak için kendimi zor tuttum :))))
bu arada genel anestezi yapacak dr um
evet yattığını hatırlıyordum ama rahim açılması nedeniyle yattığını unutmuşumm gerçekten zor zmanlar geçirdinn inşalah bundan sonrasıı çoooook iyi olutr zeyhatçımmm zaten onu yüzünü görünce çektiğin bütüüünn sıkıntılarıı unutucaksın inşallah
zaten yasak oldumu tatlı oluyo adamlar ya :sm_cool: :roflol:
Slm kizlar azcikin ortaligi topladim geldimmm zemuszemus
Canim guzel haberler getirmissin bize ne guzell cok sevindimm olumunekankayizsmile
Masallah kilosuda boyuda iyiymis benim mertimde uzun dogdu canim 4.040 ve 55 cm di dogdugunda hastanede gören inanmiyodu yeni dogum yaptigima dogar dogmaz 62 cm kiyafetler giyiyorduk cunki kaydirigubbakcemile3
Oglan cocuklari kizlara göre her zaman daha uzun ve kilolu doguyo canim zaten aman sagliklari yerinde olsunlarda isterse sirik gibi olsunlarr
Niye genel anestesi oluyo canim sen mi öyle istedin :uhm:
Ne zaman olucagi belli degil dimi daha dogumun kac haftalikken aliriz dedi boshayallersmile
benim kızın kafasıda babasınınkine çekerse bende sezeryan olurum delikafadulden aboo ama kız evde kalır sonra bilmiyorumkismile
Öle değil be sende ne kadar fesatsın hemen nelere gidiyo aklın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benim aradığım hoş sohbett muhabbet başka ne derdim olabilir bu son ayda adamla kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi:
zaten biraz ilgisiz kalayım hemen bunalıma giriyorum çok hassa oldum annem bile ufacık bişey sölesin hemen ağlıyorum küsüyorum o yüzden oda gelmiyor arrtık herşeye alınıyorum diye kaydirigubbakcemile3
maşallah merte kocaman oğlan olup doğmuş :)
ben epiduralde dese genel isteyecektim yatıyım kalkıyım bitsin çünkü ameliyathane ortamı beni huzursuz ediyor paniğim dr da herhalde biliyor ruh halimi genel olsun gerek yok epidurale dedi
haziranın ilk haftası almayı düşünüyor canım oda 38. haftaya denk geliyor
Amanin babaanneye kafasi degil tirnagi bile ceksin istemem Aman Allah korusunnn yaa :dilcikar:
Sende sakin aklindan bile gecirme canim ben ilk oglusumda hep esime bakmissin sana benzesin askim diye oglum simdi babasinin kopyasi olduu kaydirigubbakcemile3
Canım meyve çayları iyiki hatırlattın oralet var ama oda midemi ekşitir diye içmiyordum ama meyve çayımda var o aklıma gelmemişti meyve çayı içeyim baripamik prenses geçmiş olsun bolca c vitamini almaya çalış bari gribe dönüşmesin birde sıcak meyve çayları iç onlarda rahatlatır
benim eşim önceden 40 ateşle yanımda yatardı grip enfeksiyon hayatta bana geçmezdi senede bir kere bile grip olmazdım ama şimdi yanımda hapşırsa ertesi gün bende hastayım
üstelik ben domuz gribi aşısı oldum güya beni normal gripten bile koruyacaktı daha beter oldum :)
slm kızlarrrrr pamik geçmiş olsun canımm .
ne ayakmı gerilmek mi :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
kzım erkekler için sohbet bahane sempatiksalakcinni benimki benle sohbete dalınca korkuyom artık eyvahedigeldismile şaka canım ya tabiki inan ilgi bekliyo sohbet istiyo zaten bizde geçtik o olayları artık korkuyoruz bebeğimizi düşünüyoruz :ecrin_bebek: zemuszemus
Banada diyolar ameliyathanede cikan patur kutur seslere nasil dayancaksin diye ama benim ilki genel oldugu icin bunu tam bayilmadan yapmak istiyorum.
Ama dedigin gibi bir korkun varsa senin icin genel daha iyi tabi canim uyu uyan bebisin yaninda olsun.
Bizimkisi biraz beklemeli bi surec olucak bakalim benimde kalbim nasi dayancakk eyvahedigeldismile
Desene seninde 2 haftan kaldi canim hadi hayirlisi bakalim
böyle bebislerin iyi haberleri geldikce iyi oluyorum yaa insallah herkesden guzel haberler aliriz hepp :lepi:
iyide sılam ne yapayım eşimle ben burda tekiz kime bakacam başka ya sırnaşık şey başka kimse yokki
Slm kizlar azcikin ortaligi topladim geldimmm zemuszemus
Canim guzel haberler getirmissin bize ne guzell cok sevindimm olumunekankayizsmile
Masallah kilosuda boyuda iyiymis benim mertimde uzun dogdu canim 4.040 ve 55 cm di dogdugunda hastanede gören inanmiyodu yeni dogum yaptigima dogar dogmaz 62 cm kiyafetler giyiyorduk cunki kaydirigubbakcemile3
Oglan cocuklari kizlara göre her zaman daha uzun ve kilolu doguyo canim zaten aman sagliklari yerinde olsunlarda isterse sirik gibi olsunlarr
Niye genel anestesi oluyo canim sen mi öyle istedin :uhm:
Ne zaman olucagi belli degil dimi daha dogumun kac haftalikken aliriz dedi boshayallersmile
kzım erkekler için sohbet bahane sempatiksalakcinni benimki benle sohbete dalınca korkuyom artık eyvahedigeldismile şaka canım ya tabiki inan ilgi bekliyo sohbet istiyo zaten bizde geçtik o olayları artık korkuyoruz bebeğimizi düşünüyoruz :ecrin_bebek: zemuszemus
soğuk kanlıysan epidural iyi bebek doğunca hemen göreceksin sanada bir haftacık kaldı bebişlerimiz güzel güzel doğsun inşallah
Bizim öyle uzun bi zaman olduki dogumdan sonrada 40 gun gene beklencek.
Herhalde sonrasinda esimde bende en az gerdek gecesindeki kadar heycanli oluruzz :roflol:
Tabi 2 cocuktan firsat bulabilirsekkk kaydirigubbakcemile3
Bende ayniyim canim burda bi kayinvalidem var yakin olarak.Onada elimden geldigi kadar bakmamaya calisiyom zatiilmaz:
Aynaya bakarim bol bol ona bakcama kisss sempatiksalakcinni
Sen ne zaman ticker yapican cadi kac kere dedim ticker yap diye yapamiyosan yaz bilgilerini ben yapim sanaa yerimseniben
Hoşğeldin tatlımmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?