2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakarsın altından kalkamayacağın bir durum olursa genel istersin zaten çok heyecanlı olursan tansiyon nabız falan değişince uyutuyorlarmış

aynen öyle yapamadım ya sat 22 eylül ya bi yapsan sana zahmet tahmini doğum tarihimde 29 haziran opuyorumnanaktan

Yaparim tabi canim seve sevee ...
Kizmiydi senin oglan mi ?
Bide isim karar verdiyseniz onuda yazda yazim tickere bebisin adinii :ecrin_bebek:

bu dertten en çok muzdarip biziz hamile kaldığım günden beri kardeş olduk 9 aydır kanka gibi takılıyoruz birde sezeryan sonrası var nerdeyse bir sene olacak :)

bizde başta aramız iyi olmadığından hep küstük :dilcikar: sonradan açıldık ama benim garibim yasak olduğunu sanıyomuş bana hiç yaklaşmıyo sonra öyle olmadığını öğrenince ......akannehir kafamçokkarıştı elinden kaçana aşkolsun

pamik prenses hatta bol limonlu sıcak sıcak ıhlamur iç bişey olmaz gribi atlatana kadar meyve çaylarından artık bebeklerimiz kocam oldu öyle ufak tefek şeylerden etkilenmezler

adamcağız küs olduğu günlerinde intikamını almış :)

bakarsın altından kalkamayacağın bir durum olursa genel istersin zaten çok heyecanlı olursan tansiyon nabız falan değişince uyutuyorlarmış
Insallah dayanirimda gerek kalmaz genel anesteziye falan:Saruboceq:
bu dertten en çok muzdarip biziz hamile kaldığım günden beri kardeş olduk 9 aydır kanka gibi takılıyoruz birde sezeryan sonrası var nerdeyse bir sene olacak :)

Desene sizde biz gibi ikinci balayi yasicanizz :lepi:

Hosbulduk canim olumunekankayizsmile
Grip ilerledimi bugun iyice sicak sicak seyler ic bol bol ve dinlennn boshayallersmile

<Ya sorma canımyaaa gündüz uyucm diye çıktmya boğazımın ağrısından uyuyamadım bileee içiyorıum sıcak şeyler ama hiç faydası olmuyor boğazım hala kuru hala kuru :umursamaz: :umursamaz: eşimi aradım eczacı arkadşı var hamilelere zararı olmayan bir pastil varsa ayarlasın bana bi tane bakalım içeriğini okucam zaraı olmazsa bebeğime içiçem yoksa bu boğaz ağrısı çekilcek gibi değil :umursamaz:

Canim asagiya yazicam kodu koplaya
Kullanici panelini tikla
ordan profil ayarlarina bas
orda ticker kodu ekleme yeri var azcik asada oraya yapistir
hayirli olsun canim umarim begenirsinn a.s.

http://lbdf.lilypie.com/PRK0p2.png

selam bayanlar ben geldimm nasılsınızzz bugun
benim yine yoğun maşallahh
dün de kızım içeride savaş çıkardı gece az kalsın hastaneye gidiyorduk karnım 8 oldu resmen eşimi uyandırdım durdu :)))))))

hoşgeldin canım kızına söyle biraz daha sabretsin fazla kendini yorma dinlenmeye çalış

pamik prenses hatta bol limonlu sıcak sıcak ıhlamur iç bişey olmaz gribi atlatana kadar meyve çaylarından artık bebeklerimiz kocam oldu öyle ufak tefek şeylerden etkilenmezler

evet canım öle aslında pastil işide olmadı zaten eşim aramış ecazı arkadaşını doktoruna sormadan herhangi bişey veremem ben demiş anneme çıkıp aramam lazım doktorumu ama zaten hastayım bide öle telefondan ilaç ismimi istenir ya utanırım ben :kedi: boşver boşver dedim eşim bu seferde kızdıı :gitme:
Neyse kendime bi meyve çayı yapim yine kurumaya başladı boğazım akannehir

Blacksiya bu kadar yoğunluğa bebe 8 değil 88 olur Allah korusun sana uyarı verior.Otur oturduğun yerde artık anne die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…