Bende o konuda tam guvenemiyorum kendime canim ya bilmiyorumkismile
Genelde sogukkanliyimdir ama hic ameliyathane ortaminda uyanik bi sekilde bulunmadigim icin ordaki durumum ne olur bilmiyorum hicc boshayallersmile
Insallah canim artik hepimizin sayili gunleri kaldi haziran ortasina kadar biticek sanirim dogumlarr
bu dertten en çok muzdarip biziz hamile kaldığım günden beri kardeş olduk 9 aydır kanka gibi takılıyoruz birde sezeryan sonrası var nerdeyse bir sene olacak :)
aynen öyle yapamadım ya sat 22 eylül ya bi yapsan sana zahmet tahmini doğum tarihimde 29 haziran opuyorumnanaktan
bu dertten en çok muzdarip biziz hamile kaldığım günden beri kardeş olduk 9 aydır kanka gibi takılıyoruz birde sezeryan sonrası var nerdeyse bir sene olacak :)
bizde başta aramız iyi olmadığından hep küstük :dilcikar: sonradan açıldık ama benim garibim yasak olduğunu sanıyomuş bana hiç yaklaşmıyo sonra öyle olmadığını öğrenince ......akannehir kafamçokkarıştı elinden kaçana aşkolsun
Yaparim tabi canim seve sevee ...
Kizmiydi senin oglan mi ?
Bide isim karar verdiyseniz onuda yazda yazim tickere bebisin adinii :ecrin_bebek:
Insallah dayanirimda gerek kalmaz genel anesteziye falan:Saruboceq:bakarsın altından kalkamayacağın bir durum olursa genel istersin zaten çok heyecanlı olursan tansiyon nabız falan değişince uyutuyorlarmış
Hosbulduk canim olumunekankayizsmile
Grip ilerledimi bugun iyice sicak sicak seyler ic bol bol ve dinlennn boshayallersmile
Insallah dayanirimda gerek kalmaz genel anesteziye falan:Saruboceq:
Desene sizde biz gibi ikinci balayi yasicanizz :lepi:
kız canım bebişim valla isim olarak zeynep olcak yani zeynep naz mı yoksa zeynep erva mı olcak bilmiyom aama zeynebi kesin:roflol:
O zaman ben teyzelik hakkimi kullanip zeynep naz diyorummm kizimaa :lepi:
selam bayanlar ben geldimm nasılsınızzz bugun
benim yine yoğun maşallahh
dün de kızım içeride savaş çıkardı gece az kalsın hastaneye gidiyorduk karnım 8 oldu resmen eşimi uyandırdım durdu :)))))))
koy kız kızkardeşimde naz olsun diyordu zati bi teyzeside sen olarak koy kız koy
pamik prenses hatta bol limonlu sıcak sıcak ıhlamur iç bişey olmaz gribi atlatana kadar meyve çaylarından artık bebeklerimiz kocam oldu öyle ufak tefek şeylerden etkilenmezler
Canim asagiya yazicam kodu koplaya
Kullanici panelini tikla
ordan profil ayarlarina bas
orda ticker kodu ekleme yeri var azcik asada oraya yapistir
hayirli olsun canim umarim begenirsinn a.s.
http://lbdf.lilypie.com/PRK0p2.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?