pamik prenses hatta bol limonlu sıcak sıcak ıhlamur iç bişey olmaz gribi atlatana kadar meyve çaylarından artık bebeklerimiz kocam oldu öyle ufak tefek şeylerden etkilenmezler
selam bayanlar ben geldimm nasılsınızzz bugun
benim yine yoğun maşallahh
dün de kızım içeride savaş çıkardı gece az kalsın hastaneye gidiyorduk karnım 8 oldu resmen eşimi uyandırdım durdu :)))))))
:roflol::roflol::roflol:zaten bende eşime diyorum bebek kendini toplasın tatile gidelim adam başına gelecekleri bilmiyor tatil bahane :)
Bilirim caim bende 3 sefer oldum griama korkumdan ilac falan alamadim 1 hafta cektim hepsindede boshayallersmile<Ya sorma canımyaaa gündüz uyucm diye çıktmya boğazımın ağrısından uyuyamadım bileee içiyorıum sıcak şeyler ama hiç faydası olmuyor boğazım hala kuru hala kuru :umursamaz: :umursamaz: eşimi aradım eczacı arkadşı var hamilelere zararı olmayan bir pastil varsa ayarlasın bana bi tane bakalım içeriğini okucam zaraı olmazsa bebeğime içiçem yoksa bu boğaz ağrısı çekilcek gibi değil :umursamaz:
selam bayanlar ben geldimm nasılsınızzz bugun
benim yine yoğun maşallahh
dün de kızım içeride savaş çıkardı gece az kalsın hastaneye gidiyorduk karnım 8 oldu resmen eşimi uyandırdım durdu :)))))))
Hayirli olsun canim baktikca beni hatirlaa a.s.sılam teşekkür ederim canım sağol beğendim ellerine sağlık zemuszemus
Hosgeldin canim a.s.sılacım senin doğum nezaman???en son nezaman gittin doktora bebiş kaç kiloydu???bende hastayım kızlar.boğazım ağrıyor öksürüyorum..hatta 10 gündür sağ ayağım çok acıyor üzerine basamıyorum.çıkmış galiba...doktor röntgen çekilmeden bilemeyiz dedi..büyük ihtimak çıktı ayağımmm.dayanamıyorum acısına...
sılacım senin doğum nezaman???en son nezaman gittin doktora bebiş kaç kiloydu???bende hastayım kızlar.boğazım ağrıyor öksürüyorum..hatta 10 gündür sağ ayağım çok acıyor üzerine basamıyorum.çıkmış galiba...doktor röntgen çekilmeden bilemeyiz dedi..büyük ihtimak çıktı ayağımmm.dayanamıyorum acısına...
sılacım senin doğum nezaman???en son nezaman gittin doktora bebiş kaç kiloydu???bende hastayım kızlar.boğazım ağrıyor öksürüyorum..hatta 10 gündür sağ ayağım çok acıyor üzerine basamıyorum.çıkmış galiba...doktor röntgen çekilmeden bilemeyiz dedi..büyük ihtimak çıktı ayağımmm.dayanamıyorum acısına...
Pamıkcım biz seninle 37. haftaya girdik,36 yı devirdik yani korkma bundan sonra ne kadar dursa kar:)
canım tam 40 haftadamı doğum yapcan....benim 39+1 de olcak...röntgen çekilmez dedi doktor.dayancam doğuma kadar sonra hemen röntgen çektircem.inşallah ozamana kadar ayağım çok zedelenmez lifleri falan
Yok canim tickere göre diyosan ben tickerimi sezeryan olucam gune göre yaptim ordaki hafta yanlis kalan gun dogru.canım tam 40 haftadamı doğum yapcan....benim 39+1 de olcak...röntgen çekilmez dedi doktor.dayancam doğuma kadar sonra hemen röntgen çektircem.inşallah ozamana kadar ayağım çok zedelenmez lifleri falan
Niye canim ya asel cok guzel bi isim aslindabilmiyorumkismilebu arada biz isimden vazgeçtik eşim şimdi Miray olsun diyor bende beğenmedim hiç offfffffffff
kızlar ben bi pazara gidip geliyom kaybolmayın ha
geçmiş olsun madem böyle bir durumun var 37. haftada doğum için ideal o kadar bekleyip hamile hamile sıkıntı çekiyorsun daha kötü olmadan bebeği alıp ayağının çaresine baksalar iyi olmazmı
Hosgeldin canimm a.s.Kıslar ben geldimmmmm hoş geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne bileyim kararsızım ben de daha netten isim bakıyorum şimdi :))
zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?