2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pamik prenses hatta bol limonlu sıcak sıcak ıhlamur iç bişey olmaz gribi atlatana kadar meyve çaylarından artık bebeklerimiz kocam oldu öyle ufak tefek şeylerden etkilenmezler

Hoşgeldinn canımmm onların nazı bize zaten canım bende ne zman eşime söyleyecğim zaman geçiyor hemen babasından korkuyormu bu kızlar nedir kaydirigubbakcemile3
benimde oluyor bazen acaba içerde ne oluyor diye merak etmekten alamıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 aşağıa aşşağıa tekme atıyorr korkuyorumm çıkıcakl yada suyunu patlatıcak diyee bilmiyorumkismile 37.haftaya girsem okdar önemsemicem ama 37den önce ki haftalar erken doğuma giriyormuş bende yenş öğrendim bilmiyorumkismile

sılacım senin doğum nezaman???en son nezaman gittin doktora bebiş kaç kiloydu???bende hastayım kızlar.boğazım ağrıyor öksürüyorum..hatta 10 gündür sağ ayağım çok acıyor üzerine basamıyorum.çıkmış galiba...doktor röntgen çekilmeden bilemeyiz dedi..büyük ihtimak çıktı ayağımmm.dayanamıyorum acısına...

zaten bende eşime diyorum bebek kendini toplasın tatile gidelim adam başına gelecekleri bilmiyor tatil bahane :)
:roflol::roflol::roflol:
Bilirim caim bende 3 sefer oldum griama korkumdan ilac falan alamadim 1 hafta cektim hepsindede boshayallersmile
Sende emin olmadan sakin icme doktorunu arasan o sana telda söylemez mi bi ilac falan bilmiyorumkismile

Hosgeldin caimm olumunekankayizsmile
Oyy masallah de bi kiz aselime demekki keyfi yerinde annesi icerde harmandali oynuyo istee kaydirigubbakcemile3
Babasi uyaninca korktu herhalde garibim simdiden korkutmus esinde aselimin gozunu kaydirigubbakcemile3

sılam teşekkür ederim canım sağol beğendim ellerine sağlık zemuszemus
Hayirli olsun canim baktikca beni hatirlaa a.s.
Hosgeldin canim a.s.

Canim benim dogum haftaya carsamba gunu.Gecen hafta carsambe gunu hastenede kontrol olmustum 2.900 du oglusum
Persembe gunu kendi doktorumda tekrar kontrolum var o zaman tekrar sorarim tabi kilosunu falann

Oyy canim ya sanada cok gecmis olsun.Nasi ciktiki ayagin peki hamileyken rontgen cekilmiyomu ayagaa bilmiyorumkismile

Ay sanada geçmiş olsun ya. Bi çaresine baksınlar öyle acıyla durulurmu nolcak kız ölee. İnş. dediğin gibi değildir sadece incinme falandır.

evet pamikçim 37. haftadan sonra korkma ..

Hamile çok geçmiş olsun ay dinlen sende bol bol canım

bu arada gecmısı okuyamadım herkese selam umarım herşey iyidir umarım

bu arada biz isimden vazgeçtik eşim şimdi Miray olsun diyor bende beğenmedim hiç offfffffffff

aman canım dikkat et kendine yaaa bilmiyorumkismile nasıl çıkar düştünmü nasıl kırdın ayağını akannehir akannehir inşallah kırık değildir

Pamıkcım biz seninle 37. haftaya girdik,36 yı devirdik yani korkma bundan sonra ne kadar dursa kar:)

ölemi diyosun aklinialirimsmilecc

saol meliscim nerelerdesin yaaaa geçmişdemi kayboldun yoksa lmaz:

bilgisayarım kafayı yedi sonunda o yüzden bi girip bi kayboluyorum.

canım tam 40 haftadamı doğum yapcan....benim 39+1 de olcak...röntgen çekilmez dedi doktor.dayancam doğuma kadar sonra hemen röntgen çektircem.inşallah ozamana kadar ayağım çok zedelenmez lifleri falan

canım tam 40 haftadamı doğum yapcan....benim 39+1 de olcak...röntgen çekilmez dedi doktor.dayancam doğuma kadar sonra hemen röntgen çektircem.inşallah ozamana kadar ayağım çok zedelenmez lifleri falan

geçmiş olsun madem böyle bir durumun var 37. haftada doğum için ideal o kadar bekleyip hamile hamile sıkıntı çekiyorsun daha kötü olmadan bebeği alıp ayağının çaresine baksalar iyi olmazmı

Yok canim tickere göre diyosan ben tickerimi sezeryan olucam gune göre yaptim ordaki hafta yanlis kalan gun dogru.
38+5 te olucak dogumum simdi 37+4 um
Off nasi dayancan ya doguma kadarr allah yardimcin olsun canim :Saruboceq:

bu arada biz isimden vazgeçtik eşim şimdi Miray olsun diyor bende beğenmedim hiç offfffffffff
Niye canim ya asel cok guzel bi isim aslindabilmiyorumkismile
Ben bile alisgtim simdiden aselim asleim deyip duruyorum kizima.
Sen begenmiyosan koydurma begenmedigin ismi canim aselden vazgecme derim ben :umursamaz:

kızlar ben bi pazara gidip geliyom kaybolmayın ha

Kis sanki wc ye gidip geliyom gibi yazmisin kaydirigubbakcemile3
Senin bi pazara gidip gelmen en az 1 saat
Gorusuruz canimm cok biseyler alipta yorma kendinii opuyorumnanaktan

geçmiş olsun madem böyle bir durumun var 37. haftada doğum için ideal o kadar bekleyip hamile hamile sıkıntı çekiyorsun daha kötü olmadan bebeği alıp ayağının çaresine baksalar iyi olmazmı

Bende zeyhata katiliyorum canim 39 uncu haftaya kadar bekleyip eziyet etme kendine 37 haftalikken uygunsa bebegi alsin doktorunn boshayallersmile

zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene

Kıslar ben geldimmmmm hoş geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hosgeldin canimm a.s.
Nasilsin oglusun nasill
ne bileyim kararsızım ben de daha netten isim bakıyorum şimdi :))

Canim benim bi kizim olsaydi hic tereddut etmeden asel ismini koyardimzemuszemus
Simdi nette isim olayina girersen kafan iyice corba gibi olucak hic bulasma derimm :umursamaz:

zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene

öylede canım bebeğin bakımı için senin sağlığında çok önemli tabi karar senin ama ayağın daha kötü olmasın bu kez bebeğinle ilgilenirken zorlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…