Kıslar ben geldimmmmm hoş geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene
Bizim öyle uzun bi zaman olduki dogumdan sonrada 40 gun gene beklencek.
Herhalde sonrasinda esimde bende en az gerdek gecesindeki kadar heycanli oluruzz :roflol:
Tabi 2 cocuktan firsat bulabilirsekkk kaydirigubbakcemile3
Bende o konuda tam guvenemiyorum kendime canim ya bilmiyorumkismile
Genelde sogukkanliyimdir ama hic ameliyathane ortaminda uyanik bi sekilde bulunmadigim icin ordaki durumum ne olur bilmiyorum hicc boshayallersmile
Insallah canim artik hepimizin sayili gunleri kaldi haziran ortasina kadar biticek sanirim dogumlarr
bu arada biz isimden vazgeçtik eşim şimdi Miray olsun diyor bende beğenmedim hiç offfffffffff
İyiyiz canım. Hala karnımı delip çıkmaya çalışıyor. Poposunun kemikleri deldi heryerimi :roflol::roflol:Hosgeldin canimm a.s.
Nasilsin oglusun nasill
Kıslar ben geldimmmmm hoş geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene
Hosgeldin canim karsilasamadik senle bugun hic gel bi sarilimm sanaa :1hug:sılam hiç korkma kızz oldu da bitti maaşallah oluyo ben kalp atışlarımı seyredip doktorla muhabbet ediyodummsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
blacksİyacım miray ismi güzel..bende daha karar veremedim...ablam visal koy diyor...ama bilmiyorum...şimdi annemler bizde bebişin odasını hazırlıyoruz..biraz geç kaldık ama...ya içimdede şüphe var.ya erkek olursa diye.görenler erkekmi diyor.karnım çok sivri.bir erkek olursa mahvolduk.hersey pembe cünku.bebek odasınıda değiştiremeyiz.özel yaptırttıkk...sizin nasıl karnınızın şekli???
Hosgeldin canim karsilasamadik senle bugun hic gel bi sarilimm sanaa :1hug:
Ayy benim doktro cavur olcak kis onla ne muhabbedi edim esimle konusum desem bizimkinin de muhabbetine doyum olmaz hani duvarla konus daha iyi :sinifsinif:
Canim benimde ilk oglumda karnim yusyuvarlakti herkes kiz diyodu doktorun dedigi oldu oglusum dogdu.
Doktorlar genelde ne diyosa dogru cikiyo yanilma payi cok az heleki kizda yok gibi bisey erkekde bazen kordonu pipi sanabiliyolar ama kizda öyle bi ihtimalde yokk kaydirigubbakcemile3
Hosgeldin canim karsilasamadik senle bugun hic gel bi sarilimm sanaa :1hug:
Ayy benim doktro cavur olcak kis onla ne muhabbedi edim esimle konusum desem bizimkinin de muhabbetine doyum olmaz hani duvarla konus daha iyi :sinifsinif:
Benimkide öle sılacım ay birini vur ötekine yaa hiçmi canları sıkılmıyor bunlarınn acaba dışarda çok konuşuyorlarda eve gelince bizemi enerjileri kalmıyor anlamadım :umursamaz:
Oyy bu cocuklar hepsimi yaramaz olucak ya anne karninda nasilsa dogduktan sorna da bi o kadar hareketli oluyolar canim vallaıyiyiz canım. Hala karnımı delip çıkmaya çalışıyor. Poposunun kemikleri deldi heryerimi :roflol::roflol:
Sizden naber?
Bebeklerin isimleri mi tartışılıyor. Kız ismi çok fazla ya. Karar vermek zor gerçekten. Benim oğlum Poyraz Ada olacak inşallah. Gerçi kayınvalidem krizlere giriyor ama napıyım. O başka isimlerle seslenecekmiş :umursamaz:
miray farsça ayın ilk günleri demek kız beril su nasıl yada güm güm begümsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pamiiik geçmiş olsun kuzum ballı zencefil al 100 de 100 etkili formül geçer inşaallahbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
blacksİyacım miray ismi güzel..bende daha karar veremedim...ablam visal koy diyor...ama bilmiyorum...şimdi annemler bizde bebişin odasını hazırlıyoruz..biraz geç kaldık ama...ya içimdede şüphe var.ya erkek olursa diye.görenler erkekmi diyor.karnım çok sivri.bir erkek olursa mahvolduk.hersey pembe cünku.bebek odasınıda değiştiremeyiz.özel yaptırttıkk...sizin nasıl karnınızın şekli???
Ben asel diyorum baska bisey demiyorummm :umursamaz:http://www.kizbebek.com/ blacksiya için anket yapıyoruz buyrun engüzel ismi seçmeye
Ayy keske sen yakinlarimda olsaydinda girseydin sedefim ya doguma eminimki hic canim sikilmazdiii olumunekankayizsmilehoşbulduk sılam:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug: ben gelirim sılam konuşuruz ameliyathanede:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Benimkide öle sılacım ay birini vur ötekine yaa hiçmi canları sıkılmıyor bunlarınn acaba dışarda çok konuşuyorlarda eve gelince bizemi enerjileri kalmıyor anlamadım :umursamaz:
Hoşğeldin kuzum kusura bakma bş mutfak bi oda anca oturabildim içmediğim sıcak bişey kalmadı hala geçmedi hala geçmedi bu boğaz ağrısıı kafamçokkarıştı toz zencefil var olurmu acaba bilmiyorumkismile
Ben asel diyorum baska bisey demiyorummm :umursamaz:
Ayy keske sen yakinlarimda olsaydinda girseydin sedefim ya doguma eminimki hic canim sikilmazdiii olumunekankayizsmile
Millete geldimi bi ceneleri dusuyo hayret ediyom disarda arkadaslariyla muhebbetine ama eve geldimi tisss sempatiksalakcinni
Sanirim bizim muhabbet acmiyo canim bunlariii alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?