2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sılam hiç korkma kızz oldu da bitti maaşallah oluyo ben kalp atışlarımı seyredip doktorla muhabbet ediyodummsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

blacksıyacım miray ismi güzel..bende daha karar veremedim...ablam visal koy diyor...ama bilmiyorum...şimdi annemler bizde bebişin odasını hazırlıyoruz..biraz geç kaldık ama...ya içimdede şüphe var.ya erkek olursa diye.görenler erkekmi diyor.karnım çok sivri.bir erkek olursa mahvolduk.hersey pembe cünku.bebek odasınıda değiştiremeyiz.özel yaptırttıkk...sizin nasıl karnınızın şekli???

zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene

Canim 37 haftalikken dogsa bile yeter dogduktan sonrada buyur bebegin hic korkma olumunekankayizsmile
Ama senin ayagin o zamana kadar ya daha kotu olursa bence bekleme derimm aklinialirimsmile

Sezeryan zaten en fazla 39 haftaliga kadar bekletiyolar canim seninde 28 mayis gibimi olucak dogumun :ecrin_bebek:

Bizim öyle uzun bi zaman olduki dogumdan sonrada 40 gun gene beklencek.
Herhalde sonrasinda esimde bende en az gerdek gecesindeki kadar heycanli oluruzz :roflol:
Tabi 2 cocuktan firsat bulabilirsekkk kaydirigubbakcemile3

bu arada biz isimden vazgeçtik eşim şimdi Miray olsun diyor bende beğenmedim hiç offfffffffff

miray farsça ayın ilk günleri demek kız beril su nasıl yada güm güm begümsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Hosgeldin canimm a.s.
Nasilsin oglusun nasill
İyiyiz canım. Hala karnımı delip çıkmaya çalışıyor. Poposunun kemikleri deldi heryerimi :roflol::roflol:
Sizden naber?
Bebeklerin isimleri mi tartışılıyor. Kız ismi çok fazla ya. Karar vermek zor gerçekten. Benim oğlum Poyraz Ada olacak inşallah. Gerçi kayınvalidem krizlere giriyor ama napıyım. O başka isimlerle seslenecekmiş :umursamaz:

Kıslar ben geldimmmmm hoş geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşğelld,innnn a.s.

zeyhatcım bebiş karnımda iyice büyüsün diyorum.onun için katlanıyorum...ama çok acı çekiyorum....sılacım demek öyle.ben seni büyük sanıyordum.neyse 1 gün arayla doğurcaz bebişleri desene

Bence kendine eziyet ediyosun 37.hafta bütün gelişimi tamamladığı bi hafta bebeğin bence aldır bebeği sezeryan ile sende bacağının tedaviisni yaptır ne kdar beklersem senin için okdar zman kaybı hem sen acı çektikçe vucudun adrenalin salgıladığında buda bebeğin anne karnında hem gelişmesini önlicekm hem oda strese giricek 34.haftalarda filan olsan neyse dicem ama 37ye kadar girmişssin bekleme bence

sılam hiç korkma kızz oldu da bitti maaşallah oluyo ben kalp atışlarımı seyredip doktorla muhabbet ediyodummsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hosgeldin canim karsilasamadik senle bugun hic gel bi sarilimm sanaa :1hug:
Ayy benim doktro cavur olcak kis onla ne muhabbedi edim esimle konusum desem bizimkinin de muhabbetine doyum olmaz hani duvarla konus daha iyi :sinifsinif:

Canim benimde ilk oglumda karnim yusyuvarlakti herkes kiz diyodu doktorun dedigi oldu oglusum dogdu.
Doktorlar genelde ne diyosa dogru cikiyo yanilma payi cok az heleki kizda yok gibi bisey erkekde bazen kordonu pipi sanabiliyolar ama kizda öyle bi ihtimalde yokk kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk sılam:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug: ben gelirim sılam konuşuruz ameliyathanede:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

pamiiik geçmiş olsun kuzum ballı zencefil al 100 de 100 etkili formül geçer inşaallahbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Oyy bu cocuklar hepsimi yaramaz olucak ya anne karninda nasilsa dogduktan sorna da bi o kadar hareketli oluyolar canim valla
Nasi baska isimlerle seslencekmiss delimi nee cocugun adi neyse onu söylemesi lazimm ay bu kaynanalardan nefret ediyorum yaa kötükedihüso

miray farsça ayın ilk günleri demek kız beril su nasıl yada güm güm begümsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Sedef ne guldum ya gum gum begum hee :roflol:

pamiiik geçmiş olsun kuzum ballı zencefil al 100 de 100 etkili formül geçer inşaallahbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hoşğeldin kuzum kusura bakma bş mutfak bi oda anca oturabildim içmediğim sıcak bişey kalmadı hala geçmedi hala geçmedi bu boğaz ağrısıı kafamçokkarıştı toz zencefil var olurmu acaba bilmiyorumkismile

böyle şeyleri kafana takma canım öncelikle sağlıklı olsun gerisini boşver aynı şeyleri bana çoook diyolardı karnım sivriydi doktor şaşırabilirmiş erkeğe daha çok benziyo dediler defalarca 4 kere ultrasona girdim hep kız dedi renkli ultrasona girdim kız dedi çevrem erkek dedi bunlar doktordan daha iyi biliyolar yaa şimdi kızım var mors oldular onlar da 51cm 3.850 kg ağırlığında minik kuzum oldurabbim ne dilers o canım boşver çevreniguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

http://www.kizbebek.com/ blacksiya için anket yapıyoruz buyrun engüzel ismi seçmeye
Ben asel diyorum baska bisey demiyorummm :umursamaz:
hoşbulduk sılam:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug: ben gelirim sılam konuşuruz ameliyathanede:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Ayy keske sen yakinlarimda olsaydinda girseydin sedefim ya doguma eminimki hic canim sikilmazdiii olumunekankayizsmile
Benimkide öle sılacım ay birini vur ötekine yaa hiçmi canları sıkılmıyor bunlarınn acaba dışarda çok konuşuyorlarda eve gelince bizemi enerjileri kalmıyor anlamadım :umursamaz:

Millete geldimi bi ceneleri dusuyo hayret ediyom disarda arkadaslariyla muhebbetine ama eve geldimi tisss sempatiksalakcinni
Sanirim bizim muhabbet acmiyo canim bunlariii alsanaalsanasmile

zaten toz olucak canım balla karıştır sabah öğlen akşam bir yemek kaşığı aç karnına iç geçmiş olsun ben hep böyle yaptım

Black isim sitelerinde kayboldu galibaa kaydirigubbakcemile3

Neyse kizlar mertim yarim saattir basimda bekliyo cizgifilm bakicak netten bende azcik uzanim firsat bu firsatboshayallersmile

Öpüyorum hepinizi aksama görusuruzz opuyorumnanaktan

sılam gelirdim tabi ne demek ama doğum uzun sürerdi doktorlar gülmakten işte kızım siz beni daha yarım tanıyosunuz biarada olsaydık aboooo gül gül dur başka işin olmazdı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…