2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Besra, İlayda, Ilgın, İkra, Öykü, Sanem, Sıla, Şimal,......
Amaannnn bitmiyor ki bacım hepsi güzel:roflol:

Çeneleri açılak zamanı bilirim ben onların ozmanda biz çenemizi açamayız dolansınlar peşimizde dimi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra bir ay arkamızda dolaşırlar konuşabilmek için kaydirigubbakcemile3

zaten toz olucak canım balla karıştır sabah öğlen akşam bir yemek kaşığı aç karnına iç geçmiş olsun ben hep böyle yaptım

tamam canım saol denemekte yarar var

canlarım naparsınız sizi çok özledim yaa kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin talar a.s. talar macırmısın kız sen yoksa naparsınız filan iyiz gızanım napalım sen naparsın kaydirigubbakcemile3

ÖYKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÖYKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÖYKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kısmetse biz öykü koymayı istiyoruz bebişimizeee opuyorumnanaktan

Ben de çok beğeniyorum. Adıyla yaşasın inşallah:Saruboceq:

saol canım amin :Saruboceq:

gittiiiiiimmm geldiiim

sizin pazar evin terasında kuruluyor galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bide acındırıyor yanlız gidicem pazara bilmem ne diye duygu sömürü :mymeka: bu kdar yakın olduğunu bilseydim pazarının üzülmezdim yanlız gidiyosun diye kaydirigubbakcemile3

oldu olcak bi sopa ala da giriş bana klava: terasta değil ama yan sokakta pazarcılar her salı abla gel malın iyisi burda diyo ben gidiyom valla :roflol: üzülme güzelim ne yapalım kader bu çekecez artık :roflol:

oldu olcak bi sopa ala da giriş bana klava: terasta değil ama yan sokakta pazarcılar her salı abla gel malın iyisi burda diyo ben gidiyom valla :roflol: üzülme güzelim ne yapalım kader bu çekecez artık :roflol:

Sen her malın iyisi burda abla diyenin yanına gidiyomusun sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ayyyy hacce neişe kaynağımsın inanki yaaaa çok güldürüyorsun beni seni bi kardeşim bi dostum gibi kendime yakın görüyorumm hatta el şakalrı bile yapmak geliyor içimde sana özelliklede bu :mymeka: şaka şaka kıyamam ben sana işin espirisi bi yana gerçekten çok komiksin canımyaa
senin açından ne güzel heöencik yapı alışverişini geliyosun ben biri gelsede beni pazara götürse diye öle kukuman kuşları gibi bekliyorumm :dilcikar:
Bazen eşim pazardan üşeniyor meyve marketren alıyor ekşiliğinden yiyemiyorum meyveyi :dilcikar: pzar gibisi yok yani hem ucuz hemde malın iyisi onlarda delikafadulden delikafadulden delikafadulden

mal iyiyse niye gitmeyem bi daha ele geçmez tövbe ya kız bende girince foruma önce alta bakıyom var mısın diye sağol canım ya aslında kendime iyi biri değilim ben sevenim çoktur arkadaş çevresinde söylemesi ayıptır zemuszemus bi o kadar da mütevaziyim..annem böyle benim o da çok komiktir sağolsun zaten kocalarımız ondan seviyo bizi kaydirigubbakcemile3 evet canım yakın pazar kafana göre yapıyosun alışverişini gelip götüreyim seni pazara du bekle bi

Çöllerde beraber kaybolmayalım sonraa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Seveninin çok olmasına şaşırmadım bellli ne kadar güzelll hem şakacıyım hemde MİKEMMELL bir anneyim diyosun yani kaydirigubbakcemile3 bebeğinde inşallah senin gibi sevecen olur boshayallersmile aynı şehirde olsaydık inan seninle tanışmak isterdim

bilemem gülü seven dikenine katlanır valla çöldeyim ben gerçi gelip sende telef olma ya daha gençsin yok kız ne mikemmeli ohhhoooo ben kim mikemmel kim hep deyordum anneme çocuğum olsa ya acından ölür yada altındaki kakadan delikafadulden çünkü ben hiç bebek altı açmadım açamıyom akannehir akannehir babası da çok sevilir çevrede ama bakalım suratsız olmaz inş. bebiş olaydın ya burda kollarımı açaydım gitme diyeydim sana :roflol: valla güzel olurdu banada arkadaş olurdun be

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inan bende hiiç anlamam çocuğun altı değiştirmesinden filann açmışlığımda yoktur ayrıca yengem yani abimin eşi yeni doğum yaptı ama yeğenimin altını bile bi kez olsun değiştiremedim eşim anteraman yap diyorr işim gücüm yokk anteraman niyetine açıp açıp kapıcam çocuğun popsunu :umursamaz: hiç bana göre değil kendi bebişin olsa neysee kendi yegenim bide olsa yapamam
hele anneler emzik yere düşünce ağzına alıp sonra tekrar bebeğin azğına veriyorlarya
inanamıyorumyaaa böhhh akannehir yani senin ağız yapın ile onunki birmi belki senden ona mikrop geçiçek geçende yengem biz pasta yi,yorduk çocyuk mızrıdandı al sen çocuğun emziğini sürttü sürttü benim pastama sonra yine çocuğun ağzına ben şok tabi bir iki dakka böle kaldım :1shok: :1shok: :1shok: bütün pasta iştahım kaçtı tabi ya sen iğrenmiyor olabilrisn o senin çoxuğun ama herkez iğrenmiyor diye bişeymi var tamam onlar bizden kat kat temizzz masum yavrucaklar ama ben yapamam ne bilim eşimde öle diyor bende yapamam diyor artık çocuk ağlar durur biz emziği yıkayana kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pamik aslen bursalımısın

evet canım doğma büyüme bursalıyım babamda bursalı bursanın yerlisiyiz yani babamın bursanın inegöl ileçsinden soyumuz ordan geliyor yani
sen aslen nerelisin

ay inanmıyorum ya hayatta herşeyden tiksinmem öyle pimpirikli değilim ama emzikten ve öyle yapmalarından tiksiniyorum ya sempatiksalakcinni yok anam ben yapamam öyle ağzıma koyayım pastaya süreyüm olmaz akannehirakannehir
ben malatyalıyım doğma büyüme okul falan hep ordaydım evlenince sürgün hayatı başladı 2 yıl istanbuldayddık 1 yıl olcak neredeyse çorludayım

anladım canım eşinin işi dolayısıyla geziyorsunuz heralde bilmiyorumkismile

canım ben biraz dinleneyim akşam yine girerim cevap yazmanı beklemeden çıkmak istemedim kendimi pekl iyi hissetmiyrum şu andada yattığım yerden yazıyrum çok çok öpüyprum seni akşam görüşrüz canım Şeniz

merhaba arkadaslar nasilsiniz
benim bugun kontrolum vardi. allaha sukur doktor hersey normal dedi.dogumda normal olacakmis hatta kizim hep 1 hafta geriden geliyordu o farkida kapatmis simdizemuszemus gercekten cok sevindim boyu 47 cm kilosu 2350 gr mis. doktorun dedigine gore 5 ile 25 haziran arasi olabilirmis dogum ama ilk bebek oldugu icin buyuk ihtimalle 20 hazirandan sonra gelir dedi.

Canim ne guzel cok sevindim kizinin guzel haberlerinehihoyyyt
Oyy masallah kilosuda boyuda cok iyi canim
Normal dogum olmasinada cok sevindim insallah sonuna kadar hep böyle iyi haberlerle gelip normal dogumla alirsin kizini kucagina canimmm :Saruboceq:

Oyy benim ismimi de begenirmiss sagol canimm olumunekankayizsmile
Benim erenim icinde amcalari ismi deniz olsun demislerdi ama deniz hem kiz hemde erkek ismi diye pek icime sinmedi kizlara daha cok yakisiyo bence deniz ismi :hulya:
Seniz gercek adin deniz mi canimm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…