iyi dileklerin icin cok tsk ederim canima.s.Canim ne guzel cok sevindim kizinin guzel haberlerinehihoyyyt
Oyy masallah kilosuda boyuda cok iyi canim
Normal dogum olmasinada cok sevindim insallah sonuna kadar hep böyle iyi haberlerle gelip normal dogumla alirsin kizini kucagina canimmm :Saruboceq:
kızlar bişey sorucam mantık olarakta duşundum bu dogum fotografcıları sadece sezeryan doguma gelıyorlardır demi?
canım hastaneye ve doktora göre değişiyor sanırım .. benim doktorum mesela sezeryana kimseyi almıyormus.normal olursa girebilirmiş tabii benim dedğim esler için gecerli . işin içine ticaret girince ne olur bilemem.
offf tahmin edebiliyorum sinirini.is yaparken gorunmez kazalara nefret ediyorum.dokulmesi bi yana hele ustelik bozukmusss....gecmis olsun canim :))kızlar ya sınır oldum bı tatlı yapayım dedım muhallebısını yapıyordum sutu doktum sutte bozukmuş,kesıkmış bıde daha son kullanma tarıhı 9. ay. Gıttı muhallebi bende sınır oldum yapmıyorum dedım
kızlar bişey sorucam mantık olarakta duşundum bu dogum fotografcıları sadece sezeryan doguma gelıyorlardır demi?
offf tahmin edebiliyorum sinirini.is yaparken gorunmez kazalara nefret ediyorum.dokulmesi bi yana hele ustelik bozukmusss....gecmis olsun canim :))
bir bilgim yok benim malesef
slm kızlar
Karanfil tanesimii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile çiğnicekmiyim onu yutucakmıyım :uhm:
Yarına kadar geçmezse aslında hamilelere zararı olmayan bir pastil varsa pastil almak istiyorum boğaz yanması bi yana bide kuruluk oluyor o çok rahatsız ediyor hatta çıkıp eczaneye sorsammı acaba CADIARZU ama çok yağmur var akşam eşime sorarım.
Onun tekmeleyen ayaklarını öperim benn yaaa minicik ayakları ile anesini tekmelermiş opuyorumnanaktan ben bazen tam gerilirken uzatıyor ayaklarını hemen topuğunu yakalıyorum hatta geçen çok enteresan bişey oldu kızlarr eşim bunun topuğu burdaysa
ayak parmaklarıda burda bi yerlerdedir dedi geniş bir araştırmaya soyundu ben tai
önemsemedim nerden tutucak deedim parmağını yakalamış sesizce benim elimide üstüne getirdi birde ne hissedeyim parmağıı heralde baş ayak parmağıydı ben şok tabi
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: sev,nçten ağlıcaktım çok duygulandımmm opuyorumnanaktan ama tabi bir iki saniyelik oldu bıu olay sonra hemen çekti ayağını zilli :umursamaz: ne var sanki biraz okşasak sevsek dimi ama bi doğsun nereye kaçıçak saklanıcak bakalım ozman ben vurucam onun totosuna kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım naberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/
iyidir canım sen nasılsın
bende canım sorucam bakalım doktorum eşimi alıcakmı normal dogum gibi gorunuyor benımde dogumum bakalım ne olacak
hoşgeldin canım naberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/
iyidir canım sen nasılsın
sağol canım takılıom işte nolsun birazdan çıkayım da sonra görüşürüz canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım. benim doktor sezeryanda steril ortam olması lazımmıs o yüzden almıyormus.ama anestezi ekibi her ayrıntıyı cekiyormus.bizim bir arkadasta aynı doktorda dogum yaptı cok güzel fotolar cekmiş anesteziciler. ek iş yapıyorlar herhlade :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?