2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes tv basinda sanirim gecmiste de pek bisey kaynatmamissinizz 2 sayfa anca ilerlemis ben gittikten sonra sengözlerimebaksanab
Neyse diziler bitsin toplaniriz insallah gorusuruzz opuyorumnanaktan

kızlar ya sınır oldum bı tatlı yapayım dedım muhallebısını yapıyordum sutu doktum sutte bozukmuş,kesıkmış bıde daha son kullanma tarıhı 9. ay. Gıttı muhallebi bende sınır oldum yapmıyorum dedım

iyi dileklerin icin cok tsk ederim canima.s.

kızlar bişey sorucam mantık olarakta duşundum bu dogum fotografcıları sadece sezeryan doguma gelıyorlardır demi?

kızlar bişey sorucam mantık olarakta duşundum bu dogum fotografcıları sadece sezeryan doguma gelıyorlardır demi?

canım hastaneye ve doktora göre değişiyor sanırım .. benim doktorum mesela sezeryana kimseyi almıyormus.normal olursa girebilirmiş tabii benim dedğim esler için gecerli . işin içine ticaret girince ne olur bilemem.

canım hastaneye ve doktora göre değişiyor sanırım .. benim doktorum mesela sezeryana kimseyi almıyormus.normal olursa girebilirmiş tabii benim dedğim esler için gecerli . işin içine ticaret girince ne olur bilemem.

bende canım sorucam bakalım doktorum eşimi alıcakmı normal dogum gibi gorunuyor benımde dogumum bakalım ne olacak

offf tahmin edebiliyorum sinirini.is yaparken gorunmez kazalara nefret ediyorum.dokulmesi bi yana hele ustelik bozukmusss....gecmis olsun canim :))

bir bilgim yok benim malesef

offf tahmin edebiliyorum sinirini.is yaparken gorunmez kazalara nefret ediyorum.dokulmesi bi yana hele ustelik bozukmusss....gecmis olsun canim :))

bir bilgim yok benim malesef

canım yani sutu katıyordum tencereye (agız alışkanlıgı doktum dıyorumkaydirigubbakcemile3)allah allah dıyorum bu sut nıye boyle katı megersem acayıp derece bozukmuş:bbo:bide onu yıkaması ıyyyyyyy sinir yaaa

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:allah allah yeni doğan bebekler biraz çok uyur ama bu zeyno uyumuyo mu acaba yaaa esra bizi boşadı özletiyo kendini cadı

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım kusura bakma işten acıl cıkmam gerektı eve gelıncede ancak fırsat buldum pc basına yenı oturdum.Karanfılı ciğneyeceksın canım.
ayy sorma benımde karnım cok gerılıyor

bende canım sorucam bakalım doktorum eşimi alıcakmı normal dogum gibi gorunuyor benımde dogumum bakalım ne olacak

hayırlısı olsun canım. benim doktor sezeryanda steril ortam olması lazımmıs o yüzden almıyormus.ama anestezi ekibi her ayrıntıyı cekiyormus.bizim bir arkadasta aynı doktorda dogum yaptı cok güzel fotolar cekmiş anesteziciler. ek iş yapıyorlar herhlade :))

saol canım bakalım doguma eşim gırerse o çeker kendi bebegini artık ayyyy ılk bebek ya belkı ondandır cok sabırsızlanıyorum nezaman olcak nezaman kucagıma alıcam diye senın normal mi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…