saol canım bakalım doguma eşim gırerse o çeker kendi bebegini artık ayyyy ılk bebek ya belkı ondandır cok sabırsızlanıyorum nezaman olcak nezaman kucagıma alıcam diye senın normal mi olcak
selam kızlar ben geldimmm
ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??
ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??
hosgeldin hemsom.gebelik.org da haftaya göre agırlıkları var.seninkinin agırlıgı da normal gözüküyor canım endiselenmene gerek yok.hem seninki kız daha narindir :))
hosgeldin hemsom.gebelik.org da haftaya göre agırlıkları var.seninkinin agırlıgı da normal gözüküyor canım endiselenmene gerek yok.hem seninki kız daha narindir :))
peki benimki de o kiloda erkek buna ne diyeceksin :roflol: narin erkeğimmmm sempatiksalakcinni
Slm kislarrr ben geldimmm opuyorumnanaktan
:)) valla bana da doktor boyunu hiç sölemiyor güdükmüdür nedir bu bebek :))
Hosbuldum canimm olumunekankayizsmilesılamm hoş geldiiiinnn
yesica nasılsınnnnnn
hosgeldinnnnnna.s.
Canim endise edilcek bisi yok bende 37 haftaligim 2.900 oglusum 3 kilo dogsa yeter diyorum hep
Seninkisi normal dogum olursa 40 haftaya kadar en az 3 bucuk kilo dogar kizinnn :ecrin_bebek:
peki benimki de o kiloda erkek buna ne diyeceksin :roflol: narin erkeğimmmm sempatiksalakcinni
bebek sekerlerini mevlüttemi yoksa dogdugunda mı dagıtcaksın canım.bende alıcam ama ben bebekli çikolatalardan almayı düşünüyorum
Canim endise edilcek bisi yok bende 37 haftaligim 2.900 oglusum 3 kilo dogsa yeter diyorum hep
Seninkisi normal dogum olursa 40 haftaya kadar en az 3 bucuk kilo dogar kizinnn :ecrin_bebek:
Hosbuldum canimm olumunekankayizsmile
Kontrolumuze 1 gun kaldi heycan basti gene beni yavas yavas kontrole giderken bile elim ayagima dolasiyo doguma giderken nasi olurum tahmin bile edemiyorumm artikbilmiyorumkismile
Hosbuldum canimm bayanssulusmile
Nerelerdesin sen bakim arada altta adini goruyom ama sesin cikmiyo hic uzun zamandir CADIARZU
ya acaba diyorum benim doktorda şişirip mi sölüyor kiloları. çünkü ben zaten 7 kilo almıstım. dün tartıldım 1 kilo vermişim.6 kilo aldım yani.6 kiloya bebek o kadar büyük olurmukine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?