2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım bakalım doguma eşim gırerse o çeker kendi bebegini artık ayyyy ılk bebek ya belkı ondandır cok sabırsızlanıyorum nezaman olcak nezaman kucagıma alıcam diye senın normal mi olcak

valla benimde ilk bebeğim olacak ama doktorla henüz konusmadık. dün kontrolüm vardı.2700 gr olmus ama bana boyunu hiç sölemiyor.sadece kilosunu sölüyor.bu arada dün nst ye bagladılar nerdeyse bayılıyordum sırt üstü yatarken.gözlerim karardı kulaklarım uguldadı.ölüyorum sandım.senin böyle bir sıkıntın oldu mu?? bu arada bir daha ki randevu da belli olacak dogum sekli suan için belli değil.ama ben sezeryan olsun istiyorum annem yanıma gelsin diye. hiç olmazsa planlı olur kadıncagız da izmir den cıkar gelir bakalım hayırlısı
senin normal dogum herhalde

selam kızlar ben geldimmm

ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??

ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??

hosgeldin hemsom.gebelik.org da haftaya göre agırlıkları var.seninkinin agırlıgı da normal gözüküyor canım endiselenmene gerek yok.hem seninki kız daha narindir :))

selam canımm. olumunekankayizsmile
.
benimki de o kadardı doktor normal dedi.
haklı da hesaba dökersek 3000 geçecek.
doktorların bazıları zayıf falan diyo. ama sadece moral bozuyolar o kadar. kontrole gittiğimiz haftada 1800 den yukarı olması yeterli.. kaydirigubbakcemile5

hosgeldin hemsom.gebelik.org da haftaya göre agırlıkları var.seninkinin agırlıgı da normal gözüküyor canım endiselenmene gerek yok.hem seninki kız daha narindir :))

canım hemşommmmmm nasılsın

ay saol ya içimi rahatlattın gerçi gene tıfıl ama Allahım yardım etsin artık
:))

yarın gidiyorum kızımın şekerlerini sipariş vermeye ama burdada bir site buldum malzemeleri satıyor ay ne güzel seyler var becerebilirmiyim die düşünüyorum bir gaza gelsem alıp yapıcam :)))

isteyen varsa baksın bayanlarr

http://www.nikahsekeri.tv/Bebek-Sekeri-Malzemeleri-16-2.html

peki benimki de o kiloda erkek buna ne diyeceksin :roflol: narin erkeğimmmm sempatiksalakcinni

bebek sekerlerini mevlüttemi yoksa dogdugunda mı dagıtcaksın canım.bende alıcam ama ben bebekli çikolatalardan almayı düşünüyorum

Canim endise edilcek bisi yok bende 37 haftaligim 2.900 oglusum 3 kilo dogsa yeter diyorum hep
Seninkisi normal dogum olursa 40 haftaya kadar en az 3 bucuk kilo dogar kizinnn :ecrin_bebek:

blackcim ben izmirdeyken gecen ay kemeraltında dolasırken kemal kutucuya baktım cok güzel seyler vardı. ugrasmana değmez canım.oraya bak derim

sılamm hoş geldiiiinnn
yesica nasılsınnnnnn
Hosbuldum canimm olumunekankayizsmile
Kontrolumuze 1 gun kaldi heycan basti gene beni yavas yavas kontrole giderken bile elim ayagima dolasiyo doguma giderken nasi olurum tahmin bile edemiyorumm artikbilmiyorumkismile

hosgeldinnnnnna.s.

Hosbuldum canimm bayanssulusmile
Nerelerdesin sen bakim arada altta adini goruyom ama sesin cikmiyo hic uzun zamandir CADIARZU

Canim endise edilcek bisi yok bende 37 haftaligim 2.900 oglusum 3 kilo dogsa yeter diyorum hep
Seninkisi normal dogum olursa 40 haftaya kadar en az 3 bucuk kilo dogar kizinnn :ecrin_bebek:

ya acaba diyorum benim doktorda şişirip mi sölüyor kiloları. çünkü ben zaten 7 kilo almıstım. dün tartıldım 1 kilo vermişim.6 kilo aldım yani.6 kiloya bebek o kadar büyük olurmukine

peki benimki de o kiloda erkek buna ne diyeceksin :roflol: narin erkeğimmmm sempatiksalakcinni

Kilo konusunda hic endise etmeyin kizlar bebislerimiz 3 kiloyu bulsun yeterrr :lepi:
Narin erkek tabi benim mustafa cagdasim annesi

bebek sekerlerini mevlüttemi yoksa dogdugunda mı dagıtcaksın canım.bende alıcam ama ben bebekli çikolatalardan almayı düşünüyorum

canım ben hastaneye gelenler için bebekli çikolatalardan alıcam mevlüt içinde bebek şekerlerinden

bebek çikolatalarının fotoları bende var cekmiştim gecen gittiğimde eşime göstermek için koyarım burayada şimdi

ama şimdi buldugum sitede o kadar güzel şeyler var ki bebek şekerlerini kendimmi yapsam diyorum ay bakın kızlar o siteye mutlaka hem uygunda

ayyy iyiki sizler varsınız kızlar ya bir tanesiniz içimi rahatlattınız enerjinizle sılacım, hemşom saolun kızlarrrrrrr

sizi sefiiiyorummm cadılarımmm :)))

valla canım gecen hafta istanbul a gittik esimle gezmeye. gelip giriyorum gecmişi okurken uyuyup kalıyorum cogu zaman :)))

ya acaba diyorum benim doktorda şişirip mi sölüyor kiloları. çünkü ben zaten 7 kilo almıstım. dün tartıldım 1 kilo vermişim.6 kilo aldım yani.6 kiloya bebek o kadar büyük olurmukine

6 kilomu kafayi yicem ya ben toplam 22 kilo aldim oglusum daha 3 kilo bile olmamiss kafamçokkarıştı
O kadar kiloyu kendime almisim hepppp sempatiksalakcinni
Senin bebismkac kiloymus canim ben gecmise bakmadim 6 kilonun en fazla olcagi 2 kilo bebis olur herhaldee bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…