valla benimde ilk bebeğim olacak ama doktorla henüz konusmadık. dün kontrolüm vardı.2700 gr olmus ama bana boyunu hiç sölemiyor.sadece kilosunu sölüyor.bu arada dün nst ye bagladılar nerdeyse bayılıyordum sırt üstü yatarken.gözlerim karardı kulaklarım uguldadı.ölüyorum sandım.senin böyle bir sıkıntın oldu mu?? bu arada bir daha ki randevu da belli olacak dogum sekli suan için belli değil.ama ben sezeryan olsun istiyorum annem yanıma gelsin diye. hiç olmazsa planlı olur kadıncagız da izmir den cıkar gelir bakalım hayırlısı
senin normal dogum herhalde
hoşgeldinn olumunekankayizsmileSlm kislarrr ben geldimmm opuyorumnanaktan
güdük olsun bizim olsun. zaten boy söylenmiyor genelde. yaklaşık hesaplanıyor o kadar.:)) valla bana da doktor boyunu hiç sölemiyor güdükmüdür nedir bu bebek :))
sılamm hoş geldiiiinnn
yesica nasılsınnnnnn
Sende gecmise bakma canim ben hic gecmise bakmadan direkt muhabbete giriyorum ne gerek varkigecmisi okumanin bi bos vaktinde kimse olmadiginda merak edersen okursun yine yada gel bizlere sor önemli bisey varmi gecmiste diye varsa biz sana özet geceriz zatennn kaydirigubbakcemile5valla canım gecen hafta istanbul a gittik esimle gezmeye. gelip giriyorum gecmişi okurken uyuyup kalıyorum cogu zaman :)))
Oyy canim bende seviyom seni olumunekankayizsmileayyy iyiki sizler varsınız kızlar ya bir tanesiniz içimi rahatlattınız enerjinizle sılacım, hemşom saolun kızlarrrrrrr
sizi sefiiiyorummm cadılarımmm :)))
6 kilomu kafayi yicem ya ben toplam 22 kilo aldim oglusum daha 3 kilo bile olmamiss kafamçokkarıştı
O kadar kiloyu kendime almisim hepppp sempatiksalakcinni
Senin bebismkac kiloymus canim ben gecmise bakmadim 6 kilonun en fazla olcagi 2 kilo bebis olur herhaldee bilmiyorumkismile
hoşgeldinn olumunekankayizsmile
iyiyim çantayı hazırlamadım yarına kaldı. baktım buzdolabı poşeti az kilitli olarak. bahane mi yok ben de:)akşama kadar yattım. pazara gittim geldim. koca güne bunları sığdırdım :roflol:
sen çantayı naptın:))
ben de 20 kilo aldım nolmuş sositososito
yaşasın yimek yimek cokacimcoook
Kilo konusunda hic endise etmeyin kizlar bebislerimiz 3 kiloyu bulsun yeterrr :lepi:
Narin erkek tabi benim mustafa cagdasim annesi
6 kilomu kafayi yicem ya ben toplam 22 kilo aldim oglusum daha 3 kilo bile olmamiss kafamçokkarıştı
O kadar kiloyu kendime almisim hepppp sempatiksalakcinni
Senin bebismkac kiloymus canim ben gecmise bakmadim 6 kilonun en fazla olcagi 2 kilo bebis olur herhaldee bilmiyorumkismile
selam kızlar ben geldimmm
ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??
:)) valla bana da doktor boyunu hiç sölemiyor güdükmüdür nedir bu bebek :))
aaa sen izmirlimisin canım buarada ben nts ye baglanmadım daha normal ıstıyorum şuanda aksı bişey yok gibı bakalım aa ılk defa senden duydum nts ye baglanınca boyle sorun yasandıgını canım bu arada sen sor doktorun soylemıyorsa bebegının boyunu
hoşgeldinn olumunekankayizsmile
güdük olsun bizim olsun. zaten boy söylenmiyor genelde. yaklaşık hesaplanıyor o kadar.
iyiyim çantayı hazırlamadım yarına kaldı. baktım buzdolabı poşeti az kilitli olarak. bahane mi yok ben de:)akşama kadar yattım. pazara gittim geldim. koca güne bunları sığdırdım :roflol:
sen çantayı naptın:))
http://www.birmax.com/
black bay burda da malzemeler var hem daha uygun...
ben yapmaktan vazgeçtim..
Hosbuldum canimm olumunekankayizsmile
Buzdolabi posetini napcanki canta icin :uhm:
Bende bugun cantami bastan asagi kontrol ettim yeniden yerlestirdim herhalde bu benim en az 30 oluyodur canta bosalttim yeniledigim ama artik son eksikleride koyup kapattim acmam herhalde bidaha gerci bana hic belli olmazz :roflol:
evet canım bende izmirliyim ama suan ankara da ikamet ediyoruz.esimin işi nedeni ile. nts de ben cok fena oldum .bilmiyorum neden.ama doktor sırt üstü yatmaya alısık değilsen normal dedi
bak hemen gösteriyorum cantayı ne yaptım :) 2 gündür duruyor öyle orda :)
ne temiz hatunum ama
saol canım hemen bakıyorum ay alsam mı yapsam mı offfffff şu ikizler burcu olmam yakıyor beniiiii
hemsom sen masallah sadece 6 kg mı aldınnn
ayyy biri bana yetki versin topikten uzaklastırayım kıskandımmmmmmmm :))
ben 16 kg aldımmmmmmmm offffffffffff
black canım boğazın ne durum da peki. daha iyi misin?
canım merak etme benimde kızım 34 haftada 2000 demişti kiloya takılma gelişimi iyi demişti kafa ve kemil ölçümü yapılıyo ya hem kiloda 300 gr kadar artı - eksi olabiliyomuş % 100 söyleyemiyolarmışki. doğuma kadar 3 olur htta geçebilir bile demişti
valla canım benim doktorda hiç boyunu söylemiyo benmkide mi güdük yoksam
eee cnm nts sonucunda ne dedi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?