2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok aldigim kiloya yanmiyorumda kis 6 kilo almis bebegi masallah 2.700 mus simdiden
Ben 22 kilo aldim 1 hafta sonra dogumum var oglusum daha 2.900 bilmiyorumkismile

maşallah
millet bebeği biz popoyu mu büyüttük ne sırnaşık şey
olsun ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil...

bide değişiyo hemen kiloları toplayıveriyolarda bazende yavaşlıyabiliyoda benim kızım 20 li haftalarda 2 hafta önde gidiyodu hem gelişimi hem kilosu şu an haftasına uygun oldu hatta bende kordon etkiliyo diye korkmuştum doktor o zaman hiç kilo alamzdı dedi. bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktorumuz

herkes burda ben eksiktim tam olduk değil mi hihoyyyt

canımmmmmm hoş gelsinnnnnnnnn nasılsınnnnnnnn yeni anneeeeeeee

hahayyy kocan sterilize etmiş işte at cantaya geriiiiiiiiiiii :))))
benim orası misafir yatak odası Allahtan yoksa üstünde yatardıkkkkkkkkk:roflol::roflol:

bu arada berrakcım bunlardan alıcam bende bakıyorum daha ucuzunu bulabilir miyim diye şimdilik buldugun en ucuzu bunlar
1 kg ya 35-40 adet geliyor

Canim bizim burda bebek icin tek 1 takim alsan yeter oda hastaneden cikarken giydirmek icin.Burda hastane bebek icin ne gerekliyse temin ediyor.Emziginden,bezine,kiyafetine aklinaa ne gelirse iste hastanede oldugun surece ordan veriyorlar.Cikarken hepsini birakip cikiyosun kendi kiyafetlerini giydirip.
Ben oglum icin 1 takim hastane cikisi aldim,bide bizim buralar hala serin uzerine tulum tarzi bisey aldim eve gelirken giydirmek icin.
Kendime herseyi cok aldim.Ic camasiri,gecelik,sabahlik,terlik,corap,sampuan,tarak,makyaj malzemesi aklina ne gelirse var anlicanbayanssulusmile

slm kızlar özette önemli şeyler var mı okumayayım şimdi :jeyyar: :jeyyar:
Hosgeldin canim a.s.
Gecmise dalma hic sukur herkescikler iyi

Black alemsin ya usenmemis foto cekmis eklemis bide :roflol:
Kis sen ikizlersin kizinda ikizler olucak asil esin yandi 2 ikizlerle nasi bas edicek bakalimm kaydirigubbakcemile3
Kilo mu oda ne sadece 22 kilocuk aldimmm :umursamaz:

valla dün gittik doktora 2700gr dedi. ondan diyorum acaba doktor şişiriyormu.gerci öle biri değil daha gecen ay bizim apartmandan biri de aynı adamda dogum yaptı. dediği gibi cıktı bebekler.
Yok canim niye sisirsin doktorun dogru söyluyodur boshayallersmile
Masallah gercekten gelisimi cok guzel canimm

Canim biz yemisiz ama kendimize yemisiz ancak sempatiksalakcinni
yaw bide dogumdan sonra 3 kg cocuk dogurcam gelenler bakicak kari fil gibi olmus ama cocuk kedi yavrusu gibi kalmis dicekler yaww :roflol:

çikolatalar süper gözüküyor.benim dediklerimde bunlara benzer. ama sekli değişik çikolataların.

zeynom uyudu diye koştum geldim ama hıçkırık tutmuş cadıyı,hiç şaşırmadım,ben ne zaman buraya girecek olsam bi numara yapıyor :)))))
herkes iyi mi? var mı doğuran:))

herkes burda ben eksiktim tam olduk değil mi hihoyyyt

Oyy canim benimmmm hosgeldinnn sonundadenk geldik yaww cok ösledim senii:1hug:
Zeynebim uyuyomu yavas yavas kizmaya basladim ona hic bos birakmiyo annesini hasret kaldik sana yawww :gitme:

walla ben hem çikolata hem de seker alacagım için artık fiyatınında uygunluguna bakıyorum cunku haftaya da bebiş doğmadan tadilata girişiyoruz banyomuz var ufacık eski o yıkılcak masrafımız çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…