Yok aldigim kiloya yanmiyorumda kis 6 kilo almis bebegi masallah 2.700 mus simdiden
Ben 22 kilo aldim 1 hafta sonra dogumum var oglusum daha 2.900 bilmiyorumkismile
slm kızlar özette önemli şeyler var mı okumayayım şimdi :jeyyar: :jeyyar:
canım biraz daha iyiyim ama çok konustum dün ondan gene agrıyor :)))
ay saol canım benim ya ne bileyim herkes 2.700 vs dedi dunde yengem aradı yengemle aramızda 20 gün var ben daha öndeyim birde onunkide 2500 gr mmış iyice taktım kafama..
çogu doktor boy söylemiyor sormadan
bak hemen gösteriyorum cantayı ne yaptım :) 2 gündür duruyor öyle orda :) ne temiz hatunum ama saol canım hemen bakıyorum ay alsam mı yapsam mı offfffff şu ikizler burcu olmam yakıyor beniiiii hemsom sen masallah sadece 6 kg mı aldınnn ayyy biri bana yetki versin topikten uzaklastırayım kıskandımmmmmmmm :)) ben 16 kg aldımmmmmmmm offffffffffff[/QUOTE .!.:sırnaşık şey :roflol: :roflol:
çok hoşsun yaaa
yaa black pazar günü biberon demiştin ya paketle koymuşum diye . ben de sana özendim kaynatmak için mutfağa götürdüm. üşenmesem çekecem fotoyu. eşim akşam emziği emiyodu kullanmaya başladık yıkamadan:))) neyse daha doğuma var yaparız bi ara. hem böyle daha heyecanlı. bak sılaya 2 ay önce hazırladı hala tamamlayamadı. de mi sıla git bi daha bak belki bi eksik vardır :roflol:
herkes burda ben eksiktim tam olduk değil mi hihoyyyt
slm kızlar özette önemli şeyler var mı okumayayım şimdi :jeyyar: :jeyyar:
sırnaşık şey :roflol: :roflol:
çok hoşsun yaaa
yaa black pazar günü biberon demiştin ya paketle koymuşum diye . ben de sana özendim kaynatmak için mutfağa götürdüm. üşenmesem çekecem fotoyu. eşim akşam emziği emiyodu kullanmaya başladık yıkamadan:))) neyse daha doğuma var yaparız bi ara. hem böyle daha heyecanlı. bak sılaya 2 ay önce hazırladı hala tamamlayamadı. de mi sıla git bi daha bak belki bi eksik vardır :roflol:
Canim bizim burda bebek icin tek 1 takim alsan yeter oda hastaneden cikarken giydirmek icin.Burda hastane bebek icin ne gerekliyse temin ediyor.Emziginden,bezine,kiyafetine aklinaa ne gelirse iste hastanede oldugun surece ordan veriyorlar.Cikarken hepsini birakip cikiyosun kendi kiyafetlerini giydirip.ben çantayı bir yapacam pir yapacam. daha da açmıycam:))
canım küçük parçaları mesela doğumdan sonra giyilecek takımı tek parça halinde hemşireye vericem. ağız bezlerini ayrı poşete. dağılmasın yani. zaten götüreceğim çantanın gözleri yok. darmadağın olur diye. bide hepsi açılmazsa eve döndüğümde yıkamak zorunda kalmam opuyorumnanaktan
sen nasıl yaptın
Hosgeldin canim a.s.slm kızlar özette önemli şeyler var mı okumayayım şimdi :jeyyar: :jeyyar:
Black alemsin ya usenmemis foto cekmis eklemis bide :roflol:bak hemen gösteriyorum cantayı ne yaptım :) 2 gündür duruyor öyle orda :)
ne temiz hatunum ama
saol canım hemen bakıyorum ay alsam mı yapsam mı offfffff şu ikizler burcu olmam yakıyor beniiiii
ben 16 kg aldımmmmmmmm offffffffffff
Yok canim niye sisirsin doktorun dogru söyluyodur boshayallersmilevalla dün gittik doktora 2700gr dedi. ondan diyorum acaba doktor şişiriyormu.gerci öle biri değil daha gecen ay bizim apartmandan biri de aynı adamda dogum yaptı. dediği gibi cıktı bebekler.
yok ben zaten narin olanları çekici buluyorum :roflol:
üçümüzünkini yarıştırıcam bakalım hangisi daha narin.
bu arada o kadar yedim o kadar kilo aldım 17 kilo kaydirigubbakcemile3
ama gel gör ki bizimkiler analarına kıyamamış yememişş:))
gururlu bebeler kaydirigubbakcemile3
canımmmmmm hoş gelsinnnnnnnnn nasılsınnnnnnnn yeni anneeeeeeee
hahayyy kocan sterilize etmiş işte at cantaya geriiiiiiiiiiii :))))
benim orası misafir yatak odası Allahtan yoksa üstünde yatardıkkkkkkkkk:roflol::roflol:
bu arada berrakcım bunlardan alıcam bende bakıyorum daha ucuzunu bulabilir miyim diye şimdilik buldugun en ucuzu bunlar
1 kg ya 35-40 adet geliyor
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir selam
Hosgeldin canimm uyudumu basagimmm olumunekankayizsmile
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?