2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynom uyudu diye koştum geldim ama hıçkırık tutmuş cadıyı,hiç şaşırmadım,ben ne zaman buraya girecek olsam bi numara yapıyor :)))))
herkes iyi mi? var mı doğuran:))

Bende hala bi gelisme yok hep diyom zaten doktorlar kesip almasa 1 senede gecse normal doguramam ben :roflol:
Cadiya bak ya inadinami yapiyo acaba halbuki biz onu cok seviyoruzzzz :asigim:

yok da uyur birazdan uyukluyo sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Cok gec yatiyo canim ya basakta gunduzleri kac kez uyuyo ki :uhm:
Bende ayniyim canim bildigin telaslar iste hala ev bulamadim ve bu umursamaz es bende oldukca bulamicam sanirimm kafamçokkarıştı
Bugun dedim evdeen cikipta bi sure falan annende kalicami saniyosan yaniliyosun cadir kurar kalirim yinede annenle ayni evde kalmam dedimm :1no2:

yaaaa ben kocişi hasta ettim en sonunda

ben yanıyorum kapıları pencereleri aştıkça adamcağız tutulmuş şimdi inliyo omuzları buynu tutulmuş kremledim masaj yaptım kas gevşetici verdim birazda ütüyle havluyu ısıtıp ısıtıp koydum kasılan yerlere şimdi bir yandan size yazıyorum bir yandan onun başında bekliyorum uykuya daldı ama arada inliyo yaaaa ben ne yaptımmmmmmmmafoldumben

:roflol:
Oyy canim benimmmm hosgeldinnn sonundadenk geldik yaww cok ösledim senii:1hug:
Zeynebim uyuyomu yavas yavas kizmaya basladim ona hic bos birakmiyo annesini hasret kaldik sana yawww :gitme:
ben de çook özledim sılammmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbuldummmmopuyorumnanaktan

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşbuldummmmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

1- ben doğurmadım esraaaaaaa
:))
valla yazayım demiştim black ve yesica bu sorumun sizle alakası yok diye
ye :roflol:
Bende hala bi gelisme yok hep diyom zaten doktorlar kesip almasa 1 senede gecse normal doguramam ben :roflol:
Cadiya bak ya inadinami yapiyo acaba halbuki biz onu cok seviyoruzzzz :asigim:
çook az kaldı hayatımm,kavuşacaksın erenimizehihoyyythihoyyythihoyyyt

sabahın köründe 7 de kalktığı için sonra 10 11 gibi yatıyo bide ikindi de bu da üçünçü boşver sılam gündüz çok uyutmamaya çalışıyom yoksa eza sını ben çekiyom guclubacismile hayatta olmaz boşver kalmabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ohooo canim bana bakma sen ben doguma kadar dahakac kere bosaltir yerlestiririm kimbilir cantayisırnaşık şey
Senle black canta hazirlayamaz ben durmadan hazirlar yenilerim nolcaz bilmiyom böylee kaydirigubbakcemile3

esracım çok gecmiş olsun canım nasılsın kızmız nasıl yaşı uzun olsun mevlam saglıklı uzun ömürler versin

Ohooo canim bana bakma sen ben doguma kadar dahakac kere bosaltir yerlestiririm kimbilir cantayisırnaşık şey
Senle black canta hazirlayamaz ben durmadan hazirlar yenilerim nolcaz bilmiyom böylee kaydirigubbakcemile3

bu gidişle sen gelip hazırlıcaksın ya da kargoyla yollayacaksınnn :))))

casper geçmiş olsunn esinneee canım

esracım nasılsın hayat nasıl gidiyor

kızlar ben karar verdim çok güzel şeyler var fikirler carpışıyor kafamda bebek şekerlerini kendim yapıcam ayyyyyyyyyyyy

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…