zeynom uyudu diye koştum geldim ama hıçkırık tutmuş cadıyı,hiç şaşırmadım,ben ne zaman buraya girecek olsam bi numara yapıyor :)))))
herkes iyi mi? var mı doğuran:))
selamm buyrunnnnnnnnn[/QUOTEselam canım yesica seni pataklıycam bu aralar pek uğramıyon eşin mi kızıyo acebbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sedefff hoş geldiiiiinnnnnnnn
yok da uyur birazdan uyukluyo sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamm buyrunnnnnnnnn[/QUOTEselam canım yesica seni pataklıycam bu aralar pek uğramıyon eşin mi kızıyo acebbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sabah topiği ben açtım kız öğlene kadar burdaydım esra da şahit. ama pek kimse yoktu. öğleden sonra da hep uzandım. pazara falan gittim. geldim. gün bittizemuszemus
artık dışarı bana haram. biraz yürüyüm kasıklarım nasıl oluyo anlatamam.
eşimi uyuttum zaten kaptım bilgisayarı :lepi:
ben de çook özledim sılammmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanOyy canim benimmmm hosgeldinnn sonundadenk geldik yaww cok ösledim senii:1hug:
Zeynebim uyuyomu yavas yavas kizmaya basladim ona hic bos birakmiyo annesini hasret kaldik sana yawww :gitme:
canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldummmmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan
valla yazayım demiştim black ve yesica bu sorumun sizle alakası yok diye1- ben doğurmadım esraaaaaaa
:))
çook az kaldı hayatımm,kavuşacaksın erenimizehihoyyythihoyyythihoyyytBende hala bi gelisme yok hep diyom zaten doktorlar kesip almasa 1 senede gecse normal doguramam ben :roflol:
Cadiya bak ya inadinami yapiyo acaba halbuki biz onu cok seviyoruzzzz :asigim:
Cok gec yatiyo canim ya basakta gunduzleri kac kez uyuyo ki :uhm:
Bende ayniyim canim bildigin telaslar iste hala ev bulamadim ve bu umursamaz es bende oldukca bulamicam sanirimm kafamçokkarıştı
Bugun dedim evdeen cikipta bi sure falan annende kalicami saniyosan yaniliyosun cadir kurar kalirim yinede annenle ayni evde kalmam dedimm :1no2:
yaa black pazar günü biberon demiştin ya paketle koymuşum diye . ben de sana özendim kaynatmak için mutfağa götürdüm. üşenmesem çekecem fotoyu. eşim akşam emziği emiyodu kullanmaya başladık yıkamadan:))) neyse daha doğuma var yaparız bi ara. hem böyle daha heyecanlı. bak sılaya 2 ay önce hazırladı hala tamamlayamadı. de mi sıla git bi daha bak belki bi eksik vardır :roflol:
Ohooo canim bana bakma sen ben doguma kadar dahakac kere bosaltir yerlestiririm kimbilir cantayisırnaşık şey
Senle black canta hazirlayamaz ben durmadan hazirlar yenilerim nolcaz bilmiyom böylee kaydirigubbakcemile3
sabah topiği ben açtım kız öğlene kadar burdaydım esra da şahit. ama pek kimse yoktu. öğleden sonra da hep uzandım. pazara falan gittim. geldim. gün bittizemuszemus
artık dışarı bana haram. biraz yürüyüm kasıklarım nasıl oluyo anlatamam.
eşimi uyuttum zaten kaptım bilgisayarı :lepi:
aferin kuzum emme fevkeldenin fevkinde uykum geldi yaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir:1closedeyes:1closedeyes::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?