2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim uzme kendini bak ne guzel ilgilenmissin esinle daha ne yapabilirsinki.
Eslerimizde cocuklarimiz gibi dimi esine böyle dayanamiyosan bebis dogunca cok telasli bi anne olucan kesin seninnkaydirigubbakcemile3

çook az kaldı hayatımm,kavuşacaksın erenimizehihoyyythihoyyythihoyyyt
Az kaldi esram az kaldi ama artik bende az kaldim yanim ya bi yandan dogum telasi biyandan tasinma stresi bittim artikk sinirlerim iyice gerildii kafamçokkarıştı
Gunduzleri 1 kere yatsa yeter aslinda canim geceleri de erken yatar böylece.
Benim mertim 2 yasina kadar sadece öglenleri yatiyodu simdi öglende uyumuyo hicc :kedi:
Yok canim kalmam zaten ne yapsin etsin bulsun bi ev :jeyyar:

iyiyim canım saol kafayı kırdım bugun sekerlerle

bu arada berrak nerdesin kaybolduuuuunn hemşommmmmm

aa herkes burdayken ben bombayı patlatayım ısmi değiştirdik biz Asel göbek adı olacak AMA Adını Miray koyma kararı aldık

sılam uyutmamaya çalışıyorum ama daha 9 aylık gündüzlerde uzadı napiim rabbim ağrısını acısını göstermesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mirayın önemli bi manası var mı kibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar herkeze bu arada merhaba
Hosgeldin canimm a.s.
Nasilsin oglusumuz nasilll

bu gidişle sen gelip hazırlıcaksın ya da kargoyla yollayacaksınnn :))))
ben burdan hazirlasam yollasam simdiye coktan elinize vardiydi valla :roflol:
siz bu caliskanlikla dogum sancilariyla bir hazirlarsiniz cantalari ancaa :roflol:

iyi akşamlar millet.herkes iyidir umarım
Hosgeldin canimm opuyorumnanaktan

evet canım aynen öyle. kolay kolayda hasta olmadığı için hasta olunca üzülüyorum dayanamıyorum. sanrım dediğin gibi telaşlı bir anne olcam zemuszemus

burdayım canım nette bebek cantası bakıyordumm.
bu arada isminiz hayırlı olsun.

kızlar bişey sorucam mantık olarakta duşundum bu dogum fotografcıları sadece sezeryan doguma gelıyorlardır demi?

her hastanenin prosedürü farklı işlediğinden hastane izin verdiği sürece her doğuma girebiliyorlar. Birde genelde anlaşmaya göre gecenin kaçı olursa olsun normal doğumlardada aranıp çağrıldıklarında geliyorlar.

ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??

Blackcim benim miniğinde 1990 gr o yüzden özellikle içimiz rahat etmediğinden bi profa göründük ama kilosu gayet normalmiş.Ve aslında böyle giderse gelişimi normal doğum için bir avantaj sayılırmış. Çünkü bebeğin sağlığının anormal düşük olmadığı sürece kiloyla bir ilgisi yokmuş.

casper çok geçmiş olsun. ama düzelir sabaha bişeyi kalmaz. bugün benim eşim de pikniğe gitmişti. geldi 1.80 uzandı. boğazı dişi boynu her yei ağrıyo. terliyo bayğı bi rahatsız yani. seni götürmedim diye bu hale geldim diyo:)) hiç bişey yememiş yazık. neyse evin yolunu buldu ya o bile yeter:)

sılam uyutmamaya çalışıyorum ama daha 9 aylık gündüzlerde uzadı napiim rabbim ağrısını acısını göstermesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Haklisin canimm evlatlar icin katlanicaz artik herseye.
Mertimde gece uyandi bizim yataga geldi babasiyla ikisi kapladilar gene yatagi ben kiyida kaldim yatamadim mertimin yatagina yatim dedim ordada yatak degisik geldi uyuyamadim yari uyur yari uyanik sabahi ettim bende.
Hadi sende yat canim dinlen iyi gecelerr olumunekankayizsmile

aa herkes burdayken ben bombayı patlatayım İsmi değiştirdik biz Asel göbek adı olacak AMA Adını Miray koyma kararı aldık

Hayirlisi olsun canim önemli olan esinle senin icine sinen isim olmasi zatenn kaydirigubbakcemile5

neyse kızlar ben yatıyorum esranın bakacağı yok hepinize iyigeceler rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar cevaplarınızı okudum teşekkür ederim sonra gelmeye calısıcam kociş geldi şimdi çooookkk yorulmus ilgileneyim bi :)

Mirayın anlamı var eşimle benim adımızdan alıntılar var canım optum hepimizi

esra da gitmiş zatenboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

ben kendi adıma söyleyim berra ve aseli çok yakıştırmıştım. ama tabi içinize sinmesi en önemlisi. miray da güzel biliyorum anlamını da. miray asel olacak değil mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…