rimalila , bocuk
hoş geldinizzzzzzzz
Canim uzme kendini bak ne guzel ilgilenmissin esinle daha ne yapabilirsinki.yaaaa ben kocişi hasta ettim en sonunda
ben yanıyorum kapıları pencereleri aştıkça adamcağız tutulmuş şimdi inliyo omuzları buynu tutulmuş kremledim masaj yaptım kas gevşetici verdim birazda ütüyle havluyu ısıtıp ısıtıp koydum kasılan yerlere şimdi bir yandan size yazıyorum bir yandan onun başında bekliyorum uykuya daldı ama arada inliyo yaaaa ben ne yaptımmmmmmmmafoldumben
Az kaldi esram az kaldi ama artik bende az kaldim yanim ya bi yandan dogum telasi biyandan tasinma stresi bittim artikk sinirlerim iyice gerildii kafamçokkarıştıçook az kaldı hayatımm,kavuşacaksın erenimizehihoyyythihoyyythihoyyyt
Gunduzleri 1 kere yatsa yeter aslinda canim geceleri de erken yatar böylece.sabahın köründe 7 de kalktığı için sonra 10 11 gibi yatıyo bide ikindi de bu da üçünçü boşver sılam gündüz çok uyutmamaya çalışıyom yoksa eza sını ben çekiyom guclubacismile hayatta olmaz boşver kalmabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bu gidişle sen gelip hazırlıcaksın ya da kargoyla yollayacaksınnn :))))
casper geçmiş olsunn esinneee canım
esracım nasılsın hayat nasıl gidiyor
iyi akşamlar millet.herkes iyidir umarım
Canim uzme kendini bak ne guzel ilgilenmissin esinle daha ne yapabilirsinki.
Eslerimizde cocuklarimiz gibi dimi esine böyle dayanamiyosan bebis dogunca cok telasli bi anne olucan kesin seninnkaydirigubbakcemile3
Az kaldi esram az kaldi ama artik bende az kaldim yanim ya bi yandan dogum telasi biyandan tasinma stresi bittim artikk sinirlerim iyice gerildii kafamçokkarıştı
Gunduzleri 1 kere yatsa yeter aslinda canim geceleri de erken yatar böylece.
Benim mertim 2 yasina kadar sadece öglenleri yatiyodu simdi öglende uyumuyo hicc :kedi:
Yok canim kalmam zaten ne yapsin etsin bulsun bi ev :jeyyar:
aferin kuzum emme fevkeldenin fevkinde uykum geldi yaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir:1closedeyes:1closedeyes::
fırsatın varsa başk da hazır uyuyacak durumdaysa git dinlen. helak oluyosun günboyu -tatlicadiarzu-
iyiyim canım saol kafayı kırdım bugun sekerlerle
bu arada berrak nerdesin kaybolduuuuunn hemşommmmmm
aa herkes burdayken ben bombayı patlatayım İsmi değiştirdik biz Asel göbek adı olacak AMA Adını Miray koyma kararı aldık
Hosgeldin canimm a.s.kızlar herkeze bu arada merhaba
ben burdan hazirlasam yollasam simdiye coktan elinize vardiydi valla :roflol:bu gidişle sen gelip hazırlıcaksın ya da kargoyla yollayacaksınnn :))))
Hosgeldin canimm opuyorumnanaktaniyi akşamlar millet.herkes iyidir umarım
Canim uzme kendini bak ne guzel ilgilenmissin esinle daha ne yapabilirsinki.
Eslerimizde cocuklarimiz gibi dimi esine böyle dayanamiyosan bebis dogunca cok telasli bi anne olucan kesin seninnkaydirigubbakcemile3
Az kaldi esram az kaldi ama artik bende az kaldim yanim ya bi yandan dogum telasi biyandan tasinma stresi bittim artikk sinirlerim iyice gerildii kafamçokkarıştı
Gunduzleri 1 kere yatsa yeter aslinda canim geceleri de erken yatar böylece.
Benim mertim 2 yasina kadar sadece öglenleri yatiyodu simdi öglende uyumuyo hicc :kedi:
Yok canim kalmam zaten ne yapsin etsin bulsun bi ev :jeyyar:
fırsatın varsa başk da hazır uyuyacak durumdaysa git dinlen. helak oluyosun günboyu -tatlicadiarzu-
valla yatıcam cadı esraya bakıyom bi resim neyim koyarda ama bakmıyo ki:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
aa herkes burdayken ben bombayı patlatayım İsmi değiştirdik biz Asel göbek adı olacak AMA Adını Miray koyma kararı aldık
kızlar bişey sorucam mantık olarakta duşundum bu dogum fotografcıları sadece sezeryan doguma gelıyorlardır demi?
ya bakıyorum da 34 haftada benim cadı 2000gr ay sizlerin maşallah daha da fazla endişe yaptım benimki tıfıl biliyordum da çok mu tıfıl acaba??
Haklisin canimm evlatlar icin katlanicaz artik herseye.sılam uyutmamaya çalışıyorum ama daha 9 aylık gündüzlerde uzadı napiim rabbim ağrısını acısını göstermesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldinn :CüvCüv: iyi herkes çok şükür. sen de iyi misin bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?