2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu havalarda mahfetti bizi. mersinin havasınıda bilirsn canım bir nem bir sıcak bir soğuk benim hormonlar zaten tavanda ayaklarım ellerim yanıyo ne yapacam bilmiyorum hayırlısı ile bir doğursaydık

tabi ilgilen bu ay elimiz mahkum. sonra kafamıza göre takılırız. kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
senin kocişlerin burdavereliniortak

evet canım aynen öyle. kolay kolayda hasta olmadığı için hasta olunca üzülüyorum dayanamıyorum. sanrım dediğin gibi telaşlı bir anne olcam zemuszemus
Olsun canim telas yapa yapa ögreniyoruz zaten sakin olmayi ilk bebekte ister istemez gereksiz telaslar olyuo benim oglum 3 bucuk yasinda hala azicik atesi ciksa saat kac olursa olsun hemen hastaneye acile giderimm mafoldumben
Bende azcik telasli ve pinpiriklli bi anneyim maleseff boshayallersmile

valla yatıcam cadı esraya bakıyom bi resim neyim koyarda ama bakmıyo ki:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Esra cikti sanirim gozukmuyo canimbilmiyorumkismile
Yarin söylerom ben sana gelip resim falan eklerse dinlen yat sen hadi iyi geceler canimmm olumunekankayizsmile

Oyy esi olmadan bogazindanda gecmezmiss ne guzel canim rabbim sevginizi ve mutlulugunuzu hic bozmasin insallahh :Saruboceq:
Esinide cok gecmis olsunnn a.s.

Bugün hep dışardaydım. Yemeğide dışarda yedik. Oy oy böyle olunca ben genelde iyi oluyorum ya.kaydirigubbakcemile3
ben gittiğim gün süper oluyorum da.. ertesi gün fena ağrıyo her tarafım :kedi:
bu havalarda mahfetti bizi. mersinin havasınıda bilirsn canım bir nem bir sıcak bir soğuk benim hormonlar zaten tavanda ayaklarım ellerim yanıyo ne yapacam bilmiyorum hayırlısı ile bir doğursaydık

ayy bilmem mi. sıcak hem de yapış yapış. allahtan doğum temmuz ağustosta değil. mahvolurdun canım. az kaldı dayan. çok terlememeye ve klimada kalmamaya dikkat et. bu dengeyi tutturmak ne zor ama kafamçokkarıştı

aa herkes burdayken ben bombayı patlatayım İsmi değiştirdik biz Asel göbek adı olacak AMA Adını Miray koyma kararı aldık

Bende kendi adıma söylüm asel ve berra yı çok beğenmiştim. Ben alya koymasaydım asel koyucaktım. Bu isme göre ninni ler varya oda hem aseli hem alyayı seçip dinlemiştim 5. ayımdayken alya adına ninniyi söylerken eşimde bende çok duygulandığımızdan bunda karar kıldık. Sonrada herkes minikten bahsederken bu ismi söyleyince bidaha cesaret edemedim değiştirmeye.

Ama önemli olan anne ve babanın içine sinmesi.

ayyyy sılam haftaya bugün yarın doğuma gideceksin diye konuşacaz daha geçen hafta tarih almak iin uğraşıyodun

gelsin bebişler sırayla

sılacığım yok ben 2 gündür takılıyorum beni götürmüyosun diye. halbuki personelleriyle falan gidiyo ne işim var gel dese gitmem. ama allah da ona böyle yapmış işte. yoksa keşke biraz dinlenip yeyip içseydi. eve gelince evde yedi düşün. piknikten gelip hem de. adam bayağı hasta yazık. ilalarını verdim uyudu.
sağol canım allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah

evet ya iyi denk geldi gene temmuz ağustosta ne yaprsım bilmiyorum valla. bu havalara biz zor dayanıyoruz kızım nasıl dayanıcak bilmiyorum o zamana kadar toparlanmış olur heralde

Ilgilen sen canim esinle onlarda lazim bizee kaydirigubbakcemile3
Bugün hep dışardaydım. Yemeğide dışarda yedik. Oy oy böyle olunca ben genelde iyi oluyorum ya.kaydirigubbakcemile3
Ayy bende cok severim ya keske sabahtan aksama kadar gezsem yesem icsem aksam olunca yaticak vakit eve gelsemde yatsamm
neyse kızlar ben yatıyorum esranın bakacağı yok hepinize iyigeceler rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Iyi geceler sedefimmmmmmopuyorumnanaktan
ben kendi adıma söyleyim berra ve aseli çok yakıştırmıştım. ama tabi içinize sinmesi en önemlisi. miray da güzel biliyorum anlamını da. miray asel olacak değil mi canım.
Bende cok sevdim ve alismistim asel berraya ama tabiki onlarin icine sinen isim olmasi önemli hayirli olsun kizimizin adi :ecrin_bebek

kızlar benim uykum geldi size iyi geceler.
iyi gecelerr opuyorumnanaktan
evet ya iyi denk geldi gene temmuz ağustosta ne yaprsım bilmiyorum valla. bu havalara biz zor dayanıyoruz kızım nasıl dayanıcak bilmiyorum o zamana kadar toparlanmış olur heralde

tabi toparlanır. hele bi doğsun da sağlıkla gerisi gelir canım :asigim:

Amin canim insallah artik bebislerde geliyo ya mutluluk 2 kat olur insallahh :Saruboceq:
kızlar benim uykum geldi size iyi geceler.
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan
ayyyy sılam haftaya bugün yarın doğuma gideceksin diye konuşacaz daha geçen hafta tarih almak iin uğraşıyodun
gelsin bebişler sırayla

Evet canim ya haftaya bu saatlerde cin gibi olurum kesin ben uykuda tutmaz beni sempatiksalakcinni
Daha dun gibi test yaptigim gun simdiyse 1 haftam kaldi bilmiyorumkismile
Darisi herkesin basina insallahhh canlarimm olumunekankayizsmile

canım nasıl bi ninni bu? nerden buldun

sılacım hoş bulduk son günlerin hamişliginin nasıl geciyor

Zor geciyor canim ya artik egilmek kalkmak cok zor geliyo ve azicik is yapsam kendimi nereye aticami sasiriyorummafoldumben
Az kaldi gercekten son 7 ye girdik saat 12 itibariylee eyvahedigeldismile

Canim bebeginin ismine göre ninni söyluyo nette.
Ismi seciyosun basiyosun basliyo mustafa diye diye ninni söylemeye.
Ben mertime dinletmistim cok hosuna girtmisti

canlarım ben kaçıyorum kocişle ilgilenmem lazım. uykumda geldi fırsatını bulur bulmaz yatayım iyi geceler hepinize.

belki biliyorsundur ben biraz karışık yazınca anlaşılmamıştır ama genede yazayım.

ailemi seviyorum diye bir site var. Orda bütün isimlere ninni bestelemişler.Yani aynı ninni ama isim seçtiğinde o isimle ninniyi seslendiriyor. Seslendirende şarkıcı meyra.Ben yeğenimden biliyorum hamileliği boyunca bebişe bu ninniyi dinlettiler. Doğduktan sonrada bu ninniyi dinleyince susuyordu yeğenim.Bende ordan biliyorum.

Canim bebeginin ismine göre ninni söyluyo nette.
Ismi seciyosun basiyosun basliyo mustafa diye diye ninni söylemeye.
Ben mertime dinletmistim cok hosuna girtmisti

ayy ne sanattan yoksun bi anaymışım ben. ya linki varmı sılam. merak ettimaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…