casper çok geçmiş olsun. ama düzelir sabaha bişeyi kalmaz. bugün benim eşim de pikniğe gitmişti. geldi 1.80 uzandı. boğazı dişi boynu her yei ağrıyo. terliyo bayğı bi rahatsız yani. seni götürmedim diye bu hale geldim diyo:)) hiç bişey yememiş yazık. neyse evin yolunu buldu ya o bile yeter:)
neyse kızlar ben yatıyorum esranın bakacağı yok hepinize iyigeceler rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar cevaplarınızı okudum teşekkür ederim sonra gelmeye calısıcam kociş geldi şimdi çooookkk yorulmus ilgileneyim bi :)
Mirayın anlamı var eşimle benim adımızdan alıntılar var canım optum hepimizi
Olsun canim telas yapa yapa ögreniyoruz zaten sakin olmayi ilk bebekte ister istemez gereksiz telaslar olyuo benim oglum 3 bucuk yasinda hala azicik atesi ciksa saat kac olursa olsun hemen hastaneye acile giderimm mafoldumbenevet canım aynen öyle. kolay kolayda hasta olmadığı için hasta olunca üzülüyorum dayanamıyorum. sanrım dediğin gibi telaşlı bir anne olcam zemuszemus
Esra cikti sanirim gozukmuyo canimbilmiyorumkismilevalla yatıcam cadı esraya bakıyom bi resim neyim koyarda ama bakmıyo ki:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Oyy esi olmadan bogazindanda gecmezmiss ne guzel canim rabbim sevginizi ve mutlulugunuzu hic bozmasin insallahh :Saruboceq:casper çok geçmiş olsun. ama düzelir sabaha bişeyi kalmaz. bugün benim eşim de pikniğe gitmişti. geldi 1.80 uzandı. boğazı dişi boynu her yei ağrıyo. terliyo bayğı bi rahatsız yani. seni götürmedim diye bu hale geldim diyo:)) hiç bişey yememiş yazık. neyse evin yolunu buldu ya o bile yeter:)
ben gittiğim gün süper oluyorum da.. ertesi gün fena ağrıyo her tarafım :kedi:Bugün hep dışardaydım. Yemeğide dışarda yedik. Oy oy böyle olunca ben genelde iyi oluyorum ya.kaydirigubbakcemile3
bu havalarda mahfetti bizi. mersinin havasınıda bilirsn canım bir nem bir sıcak bir soğuk benim hormonlar zaten tavanda ayaklarım ellerim yanıyo ne yapacam bilmiyorum hayırlısı ile bir doğursaydık
aa herkes burdayken ben bombayı patlatayım İsmi değiştirdik biz Asel göbek adı olacak AMA Adını Miray koyma kararı aldık
ben gittiğim gün süper oluyorum da.. ertesi gün fena ağrıyo her tarafım :kedi:
ayy bilmem mi. sıcak hem de yapış yapış. allahtan doğum temmuz ağustosta değil. mahvolurdun canım. az kaldı dayan. çok terlememeye ve klimada kalmamaya dikkat et. bu dengeyi tutturmak ne zor ama kafamçokkarıştı
Ilgilen sen canim esinle onlarda lazim bizee kaydirigubbakcemile3kızlar cevaplarınızı okudum teşekkür ederim sonra gelmeye calısıcam kociş geldi şimdi çooookkk yorulmus ilgileneyim bi :)
Mirayın anlamı var eşimle benim adımızdan alıntılar var canım optum hepimizi
Ayy bende cok severim ya keske sabahtan aksama kadar gezsem yesem icsem aksam olunca yaticak vakit eve gelsemde yatsammBugün hep dışardaydım. Yemeğide dışarda yedik. Oy oy böyle olunca ben genelde iyi oluyorum ya.kaydirigubbakcemile3
Iyi geceler sedefimmmmmmopuyorumnanaktanneyse kızlar ben yatıyorum esranın bakacağı yok hepinize iyigeceler rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende cok sevdim ve alismistim asel berraya ama tabiki onlarin icine sinen isim olmasi önemli hayirli olsun kizimizin adi :ecrin_bebekben kendi adıma söyleyim berra ve aseli çok yakıştırmıştım. ama tabi içinize sinmesi en önemlisi. miray da güzel biliyorum anlamını da. miray asel olacak değil mi canım.
iyi gecelerr opuyorumnanaktankızlar benim uykum geldi size iyi geceler.
evet ya iyi denk geldi gene temmuz ağustosta ne yaprsım bilmiyorum valla. bu havalara biz zor dayanıyoruz kızım nasıl dayanıcak bilmiyorum o zamana kadar toparlanmış olur heralde
Amin canim insallah artik bebislerde geliyo ya mutluluk 2 kat olur insallahh :Saruboceq:sılacığım yok ben 2 gündür takılıyorum beni götürmüyosun diye. halbuki personelleriyle falan gidiyo ne işim var gel dese gitmem. ama allah da ona böyle yapmış işte. yoksa keşke biraz dinlenip yeyip içseydi. eve gelince evde yedi düşün. piknikten gelip hem de. adam bayağı hasta yazık. ilalarını verdim uyudu.
sağol canım allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktankızlar benim uykum geldi size iyi geceler.
ayyyy sılam haftaya bugün yarın doğuma gideceksin diye konuşacaz daha geçen hafta tarih almak iin uğraşıyodun
gelsin bebişler sırayla
Bende kendi adıma söylüm asel ve berra yı çok beğenmiştim. Ben alya koymasaydım asel koyucaktım. Bu isme göre ninni ler varya oda hem aseli hem alyayı seçip dinlemiştim 5. ayımdayken alya adına ninniyi söylerken eşimde bende çok duygulandığımızdan bunda karar kıldık. Sonrada herkes minikten bahsederken bu ismi söyleyince bidaha cesaret edemedim değiştirmeye.
Ama önemli olan anne ve babanın içine sinmesi.
sılacım hoş bulduk son günlerin hamişliginin nasıl geciyor
canım nasıl bi ninni bu? nerden buldun
canım nasıl bi ninni bu? nerden buldun
Canim bebeginin ismine göre ninni söyluyo nette.
Ismi seciyosun basiyosun basliyo mustafa diye diye ninni söylemeye.
Ben mertime dinletmistim cok hosuna girtmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?