2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım ben kaçıyorum kocişle ilgilenmem lazım. uykumda geldi fırsatını bulur bulmaz yatayım iyi geceler hepinize.
iyi gecelerropuyorumnanaktan

hemen bakıyorum. sağol canım

öyle mi geçici bi sorun o halde. dur uğraşma olmaz sanırım. yarın siteden dinliycem alya yı da çok merak ettim çünküzemuszemus

Çok dinlendiriyor benim bile uykum geliyo.:ecrin_bebek: dinlerken Bebekler nasıl beğeniyordur kimbilir.

Bi zamanlar sakız reklamlarında çıkan bir şarkı vardı Minnie Riperton ın Loving you sanki biraz onu andırıyor kuş sesleriyle başlıyor ninni.

allahtan sorun sitede. yoksa dinlemesem çatlardım :roflol:

Bende eren olarak hic dinlemedim bi ara buldum mertime bi kac kez dinlettim sonra unuttum gitti :bbo:
Yarin guzelirse bende bi dinliyim erenimin ninnisini

Kislar uykum geldi benimde yatim artik mirmirmirmir
Iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

Günaydın Haziran anneleri! size bir sorum olacaktı doktorum bana gelecek hafta yaptırmam için streptekok bakteri tarama testi verdi.. pozitif mi yoksa negatif mi bir görelim dedi.. bu bakteriyi biraz internette araştırdım ama tam olarak nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok... bu bakteri pozitif çıkarsa ne oluyor?? tehlikeli bişey mi??

ılk günaydın benden olsun demiştim ama benden önce topiği açmışlar:)
7 olmadan açtım gözümü bi daha uyku muyku yok.
Birazdan uyumaya giderim heralde...
Geçmişi okuyum biraz.

Son düzenleme:
günaydııın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 7 den önce ayaktaydım başak hanım herzamanki gibi uyutmadı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…