iyi gecelerropuyorumnanaktancanlarım ben kaçıyorum kocişle ilgilenmem lazım. uykumda geldi fırsatını bulur bulmaz yatayım iyi geceler hepinize.
belki biliyorsundur ben biraz karışık yazınca anlaşılmamıştır ama genede yazayım.
ailemi seviyorum diye bir site var. Orda bütün isimlere ninni bestelemişler.Yani aynı ninni ama isim seçtiğinde o isimle ninniyi seslendiriyor. Seslendirende şarkıcı meyra.Ben yeğenimden biliyorum hamileliği boyunca bebişe bu ninniyi dinlettiler. Doğduktan sonrada bu ninniyi dinleyince susuyordu yeğenim.Bende ordan biliyorum.
canlarım ben kaçıyorum kocişle ilgilenmem lazım. uykumda geldi fırsatını bulur bulmaz yatayım iyi geceler hepinize.
ailemisaeviyorum.com açılmıyo bende
ailemisaeviyorum.com açılmıyo bende
sanırım sorun var bugün sitede. İstersen benim ninniyi dinleyebilirsin ama msj olarak atılırmı bilmiyorum
bende sana link vermek icin baktim canim bendede acilmiyo sanirim sitede sorun varr bilmiyorumkismile
öyle mi geçici bi sorun o halde. dur uğraşma olmaz sanırım. yarın siteden dinliycem alya yı da çok merak ettim çünküzemuszemus
allahtan sorun sitede. yoksa dinlemesem çatlardım :roflol:
Yesicam linki bu canim.
Sen bunu bi yere not al yarina duzelir bakarsinn simdi sitede sorun var sanirimm ...
http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?