2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu normal olduktan sonra ne gerek var belinden igne yaptirip tehlikeye girmeye canim aklinialirimsmile
Bence azcik agri cekin ama igne falan yaptirmayinlmaz:

sıla ben onu doktora dıcem zaten tam cocuk cıkacagı zaman ıgne yapıyorlarmış ben oyle bılmıyordum banada mantıksız geldı okadar ıkınıyosun son anda ıgne bakalım onu yarın konuşcam doktorumla

Asil sen hosgeldin canim ben sabah kahvaltisindan beri burdayimmm kaydirigubbakcemile3

Insallah tadi guzel olmusturda emeklerin bosa gitmez canim.
En iyisi sende bizim gibi yapcan hic ugrasmican tatliyla falan :roflol:

teşekkür ederim canım iii yapmışsın bu sefer sen koymuşsunnnnsositososito

Asil sen hosgeldin canim ben sabah kahvaltisindan beri burdayimmm kaydirigubbakcemile3

Insallah tadi guzel olmusturda emeklerin bosa gitmez canim.
En iyisi sende bizim gibi yapcan hic ugrasmican tatliyla falan :roflol:

AYYYYYYYY hoşğeldiniz yazmışımmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kafa gitmiş iyicee yaaaaaa bu tatlı benim bütün dikkatimi dağıttı ne düşünüyorummm ne yazıyorumm :umursamaz: olmaasa zorla yedircem eşime hep onun yüüznden bana sormadan ne alıyosa fırından klava: klava:

Evet canim zor bi isim heleki almanyada yasayan biri icin koymasi imkansiz gibi bisey.
Sen nasilsa turkiyedesin senin icin sorun olmaz canim icinize sindiyse anlami cok guzelll .
Ben de eren ismine karar veresiye kac almana sordum söylettim bi bilsen baktim guzel söyliyolar anlamida guzel sonunda karar verdim

sıla ben onu doktora dıcem zaten tam cocuk cıkacagı zaman ıgne yapıyorlarmış ben oyle bılmıyordum banada mantıksız geldı okadar ıkınıyosun son anda ıgne bakalım onu yarın konuşcam doktorumla

Canim kesinlikle konus derimmm unutma sakin bunuda yaz avcunaa kaydirigubbakcemile3

kıslaaar ben kactım sızı sevıyorum optum
Gorusuruz canimm yarin kontrolun kacta cikmadan yaz bakimm :ecrin_bebek:

Heheh adam alsa bi dert almasa bi dert ne yapsa yaranamiyolar zati bizee :umursamaz:

slmmm kızlarrr kayın validemler gitti şükürr yoruldummm halim kalmadııı evv süpürülecek ama benim pil bitik vallahiii 5 gün kaldılar ama belim çok ağrıdıı bu aralarr uyku tutmuto gece bide miğdem bulanıyoo normalmiki miğde bulanmasıı cumartesi dr a gidicemm

Gorusuruz canimm yarin kontrolun kacta cikmadan yaz bakimm :ecrin_bebek:

Heheh adam alsa bi dert almasa bi dert ne yapsa yaranamiyolar zati bizee :umursamaz:

Sorma yaa bağırdım o sinirler zaten kalbini kırdımmc kıyamam ben onaaa dediğin gibi yaranamıyolar ne yapsalar zaten yaa os sıra yengem geldii muhabbet muhabbet işim var mutfaktada diyemedimm çocuk kucağında ağlamasına rağmen bi on dakka bişeyler anlattı bana benim aklım mıutfakta tabi :umursamaz: :umursamaz: o anlatırken zor tuttum kendimi ayy git şurdannnn işim var git çocuğunu uyut demek geldi içimdee kötükedihüso kötükedihüso töbe töbee yaaaa buğünlerde sinirlerim çok bozukyaaa kimseye tahammülüm yok hemde hiç kimseye kötükedihüso

Hoşgeldin nursena

Sana işmi yaptırdılar bide bu hamile halinleee kötükedihüso

Hosgeldin canim hadi gecmis olsunn insallah bidaha gelmezlerr :roflol: dicem ama nerde doguma damlarlar gene kesinnn laelaelaelaelae
Canim mide yanmalari senin haftalarinda normal benim daha 1 haftadir olmuyo 1 ay bende cektim mide yanmasi ve agrisi ohaoldumsmile
Sen yinede kontrolunde sor tabii boshayallersmile

Kadinlara cene dedinmi cocuk kendini parcalasa ne faydaaa kaydirigubbakcemile3
Son zamanlar iyice geriliyo ya insan bende öyleyim hic biseye tahammulum yok esim gik dese girtlaklicam adami allahtan alttan aliyo biliyo herhalde basina gelcekleri kaydirigubbakcemile3

canım epidurali 4 cm açıldıktan sonra yapıolar son anda değil yani öyle olursa ne anlamı kaldı amaç ağrısız doğum olması zaten..

canım epidurali 4 cm açıldıktan sonra yapıolar son anda değil yani öyle olursa ne anlamı kaldı amaç ağrısız doğum olması zaten..

O zaman iyi asil aci 4 cm den sonra basliyo zatenn eyvahedigeldismile

slm hoşgeldinna.s.

Benim sancilarim felaketti artik duramiyordum 1 dk duruyo sonra bi sanci vuruyoki anlatilmaz.
Tamam dediler dogum basliyo cagirin doktoru girdim dogum odasina sanci var acilma yok doktor bakiyoda bakiyo bi alet takimi geldiki ödüm koptu onlardan dedim esime bunlar benim icin mi geldi oda ne bilim ben diyo tabisempatiksalakcinni
Neyse yarim saat falan doktor kontrol etti yok dedi normal dogum yapamaz hazirlayi hemen sezeryan odasini acil sezeryan olmasi lazimmm :bbo:
Bosu bosuna 41 hafta normal dogum yapicam diye beklemis oldummm laelaelaelaelae

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZ?
YENI HABERLERIM VAR.BUGUN DR KONTROLUNDEYDIK.KIZIM HIC KILO ALMIYOR DIYETTE SANKI ohaoldumsmile 2900-3000GR GIBI ANCA DOGAR TAHMINIMIZCE.EVET VE BOMBAAA
BEN 25 MAYISDA DOGUMA GIRIYORUM....ACCAYIP TIRSIYORUM......eyvahedigeldismile

kankinkaf bende epidural normal doğum düşünüyorum saatte bir cm açılıyormuş rahim normal doğumda en az 8 saat sürdüğü için ilk 4 saati yani doğumun yarısın kadar çekicez sancı ama zaten o dayanılmaz sancılar son anda yani 4 cm açılık olduktan sonra başlıyormuş

Hosgeldin kazen a.s.
Bi vukuat falan yok uslu uslu duruyozzz kaydirigubbakcemile3

ayyy canım ya benimde en çok korktuğum şey o kadar bekle sancısını mancısını çek ondan sonra sezeryanbilmiyorumkismile sırf o yüzden sezeryan olmayı düşündüm bi ara hiç risk almasammı diye ama normale karar verdim yinede bi aksilik olmaz inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…