SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZ?
YENI HABERLERIM VAR.BUGUN DR KONTROLUNDEYDIK.KIZIM HIC KILO ALMIYOR DIYETTE SANKI ohaoldumsmile 2900-3000GR GIBI ANCA DOGAR TAHMINIMIZCE.EVET VE BOMBAAA
BEN 25 MAYISDA DOGUMA GIRIYORUM....ACCAYIP TIRSIYORUM......eyvahedigeldismile
YENI HABERLERIM VAR.BUGUN DR KONTROLUNDEYDIK.KIZIM HIC KILO ALMIYOR DIYETTE SANKI ohaoldumsmile 2900-3000GR GIBI ANCA DOGAR TAHMINIMIZCE.EVET VE BOMBAAA
ayyy canım ya benimde en çok korktuğum şey o kadar bekle sancısını mancısını çek ondan sonra sezeryanbilmiyorumkismile sırf o yüzden sezeryan olmayı düşündüm bi ara hiç risk almasammı diye ama normale karar verdim yinede bi aksilik olmaz inş.:Saruboceq:
kankinkaf bende epidural normal doğum düşünüyorum saatte bir cm açılıyormuş rahim normal doğumda en az 8 saat sürdüğü için ilk 4 saati yani doğumun yarısın kadar çekicez sancı ama zaten o dayanılmaz sancılar son anda yani 4 cm açılık olduktan sonra başlıyormuş
Canim senin daha ilk bebek bekle tabi son ana kadar insallah bi aksilik cikmadan alirsin normal dogumla oglusunu kucaginaa :Saruboceq:
Benim ikinci olunca eee ilkindede böyle bi hikayem olunca ikinciyi hic dusunmeden sezeryan istedimmm hayirlisi artikk eyvahedigeldismile
slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
ayy ne güzel az kalmış bebişini kucağına almaya sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum canım kilosuda normal doğunca çabuk toparlanıolar zatena.s
yok canım o herkese göre değişio ya bazısı hiç anlamıo açılma olduğunu bi gidioki 5cm açılmışboshayallersmile
canım türkiyede ilk doğum sezeryansa diğerleride sezeryan olmak zorunda ya meğer diğer ülkelerde öyle değilmiş geçen gün bebeğim tv yi izlerken öğrendim bendeboshayallersmile
o dediğin ilk doğumlarda olmuyor canım malesef keşke olsa genelde o dediğin ikinci doğumda oluyorr
o dediğin ilk doğumlarda olmuyor canım malesef keşke olsa genelde o dediğin ikinci doğumda oluyorr
Dizi saati yaklastikca sessiz sessiz kaciyo herkess :dilcikar:
hmmm doğrudur canım neyse en azından dayanılmaz olanları hissetmicez diyip avutalım kendimizi bariyerimseniben
Yok canim hatta benim doktorum iyi dusun sezeryan istedigine eminmisin diye kac kere söyledi ben istedim evet sezeryan olsun diye yoksa istesem yine bekleyebilirdim normal dogum yapmak icinn boshayallersmile
aynen :dilcikar: ee sılacım boşver şimdi sen onu bunu anlat bakalım heyecan varmıı nasıl hissediyorsun kendini
hmmm doğrudur canım neyse en azından dayanılmaz olanları hissetmicez diyip avutalım kendimizi bariyerimseniben
alla alla burda niye öyle bi zorunluluk var acaba ilki sezeryansa ikincisi kesinlikle normal olamıo niyeki:uhm:
Hosgeldin canimm a.s.
Nee 25 mayismi yani sali gunu amaninnnnnnnnnnnn eyvahedigeldismile
Canim kilo konusunu takma kafaya hic benim oglusda 2900 du doguma kadar anca 3100 falan olur herhalde aman saglikli dogsunlarda 3 kg dogsalar yeter zatennn
Ayy leylaa heycan basti benii kac gun kalican hastanede canimmm bilmiyorumkismile
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Çoook az kalmış LeyLacımyaaaa hayırlı olsunnn koklıcaksın doya doya meleğini sonundaa
kilosu az değil bence hiçç üzülme inşallahh doğumdan sonra hızlıca alır kilo toparlar bir an önce nilayınnn
Sezeryan olması bi yandna ne güzel yaa bizim gibi ha buğün sancım gelcek o yarın insan daha çok strest oluyorrr her gün aynı heyecan bizdee bilmiyorumkismile
slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
ayy ne güzel az kalmış bebişini kucağına almaya sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum canım kilosuda normal doğunca çabuk toparlanıolar zatena.s
yok canım o herkese göre değişio ya bazısı hiç anlamıo açılma olduğunu bi gidioki 5cm açılmışboshayallersmile
Leyla haberi verdin nereye kactin kisssklava:
Gel surayada anlat sezeryan dogumun nasi olcak kac gun kalcan hastanedee :uhm:
Aynen canım ama temennimiz tabi hissetmeden gidip 4 cm açıklıkta hemen epidurali yaptırmak ayy ne güzel olur aslında dimi yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile ama ilk doğumlarda açılmayı sancsız hissetmeemn gibi bi durum olmuyormuş he şöle bişey olabilir belki bir saatte belki 2 cm açılır çabuk açılır 4 saat çekmeyizde 2. buçuk saat sancı çekip oluruz hemen epidural birde sbişey sorucam sana
sen sancın başlar başlamaz gidicekmisin yoksa evde biraz beklicelmisin biizm epidural
olucağı için hemen gitmemiz gerekir diye düşünüyorumm sonuçta 4 cm açıklık olana kadar her şeyimiz tamamlanması lazımm belki anaztezi uzmanının bi kaç sorucağı soru olucak dimi sen ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?