2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin canimm a.s.
Nee 25 mayismi yani sali gunu amaninnnnnnnnnnnn eyvahedigeldismile
Canim kilo konusunu takma kafaya hic benim oglusda 2900 du doguma kadar anca 3100 falan olur herhalde aman saglikli dogsunlarda 3 kg dogsalar yeter zatennn
Ayy leylaa heycan basti benii kac gun kalican hastanede canimmm bilmiyorumkismile

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Çoook az kalmış LeyLacımyaaaa hayırlı olsunnn koklıcaksın doya doya meleğini sonundaa
kilosu az değil bence hiçç üzülme inşallahh doğumdan sonra hızlıca alır kilo toparlar bir an önce nilayınnn

Sezeryan olması bi yandna ne güzel yaa bizim gibi ha buğün sancım gelcek o yarın insan daha çok strest oluyorrr her gün aynı heyecan bizdee bilmiyorumkismile

Canim senin daha ilk bebek bekle tabi son ana kadar insallah bi aksilik cikmadan alirsin normal dogumla oglusunu kucaginaa :Saruboceq:
Benim ikinci olunca eee ilkindede böyle bi hikayem olunca ikinciyi hic dusunmeden sezeryan istedimmm hayirlisi artikk eyvahedigeldismile

slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
ayy ne güzel az kalmış bebişini kucağına almaya sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum canım kilosuda normal doğunca çabuk toparlanıolar zatena.s

yok canım o herkese göre değişio ya bazısı hiç anlamıo açılma olduğunu bi gidioki 5cm açılmışboshayallersmile

Leyla haberi verdin nereye kactin kisss klava:
Gel surayada anlat sezeryan dogumun nasi olcak kac gun kalcan hastanedee :uhm:

EKOBERO hosgeldin canimmm opuyorumnanaktan
Simdi hatirladim bak seni ogluslarin nasil sen nasilsin canimm

canım türkiyede ilk doğum sezeryansa diğerleride sezeryan olmak zorunda ya meğer diğer ülkelerde öyle değilmiş geçen gün bebeğim tv yi izlerken öğrendim bendeboshayallersmile

o dediğin ilk doğumlarda olmuyor canım malesef keşke olsa genelde o dediğin ikinci doğumda oluyorr

canım türkiyede ilk doğum sezeryansa diğerleride sezeryan olmak zorunda ya meğer diğer ülkelerde öyle değilmiş geçen gün bebeğim tv yi izlerken öğrendim bendeboshayallersmile

Yok canim hatta benim doktorum iyi dusun sezeryan istedigine eminmisin diye kac kere söyledi ben istedim evet sezeryan olsun diye yoksa istesem yine bekleyebilirdim normal dogum yapmak icinn boshayallersmile

Dizi saati yaklastikca sessiz sessiz kaciyo herkess :dilcikar:

hmmm doğrudur canım neyse en azından dayanılmaz olanları hissetmicez diyip avutalım kendimizi bariyerimseniben

Aslinda önceden böyle seyleri dusunupta kendini korkutmanin anlami yok.
Dogum ani geldigi an bi sekilde olup bitiyo hersey aci tabiki cekilcek sonucta candan can cikiyo ama sonucunu dusunursek dunyalar bizim olucakk sonunda herseye deger bebislerimiz icinnn :asigim:

Yok canim hatta benim doktorum iyi dusun sezeryan istedigine eminmisin diye kac kere söyledi ben istedim evet sezeryan olsun diye yoksa istesem yine bekleyebilirdim normal dogum yapmak icinn boshayallersmile

alla alla burda niye öyle bi zorunluluk var acaba ilki sezeryansa ikincisi kesinlikle normal olamıo niyeki:uhm:

aynen :dilcikar: ee sılacım boşver şimdi sen onu bunu anlat bakalım heyecan varmıı nasıl hissediyorsun kendini

Heycan var tabi canim olmazmi haftaya bu saatler coktan almis olucam erenimi kucagima insallahh :Saruboceq:
Yarinda kontrolum var simdi yarina odaklanmis durumdayim bakalim 1 haftada kac kilo almis oglusum benimkide tifil grubundan birazz kaydirigubbakcemile3

hmmm doğrudur canım neyse en azından dayanılmaz olanları hissetmicez diyip avutalım kendimizi bariyerimseniben

Aynen canım ama temennimiz tabi hissetmeden gidip 4 cm açıklıkta hemen epidurali yaptırmak ayy ne güzel olur aslında dimi yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile ama ilk doğumlarda açılmayı sancsız hissetmeemn gibi bi durum olmuyormuş he şöle bişey olabilir belki bir saatte belki 2 cm açılır çabuk açılır 4 saat çekmeyizde 2. buçuk saat sancı çekip oluruz hemen epidural birde sbişey sorucam sana
sen sancın başlar başlamaz gidicekmisin yoksa evde biraz beklicelmisin biizm epidural
olucağı için hemen gitmemiz gerekir diye düşünüyorumm sonuçta 4 cm açıklık olana kadar her şeyimiz tamamlanması lazımm belki anaztezi uzmanının bi kaç sorucağı soru olucak dimi sen ne diyosun

alla alla burda niye öyle bi zorunluluk var acaba ilki sezeryansa ikincisi kesinlikle normal olamıo niyeki:uhm:

Cevremde cok var ilki sezeryan olupta ikinciyi normal yapan canim.
Ama söyleki ilki sezeryan olupta ikinci normal yapim derken kendini riske atanda cok gecen arkadasim dedi rahmi patlamis normal dogum yapim derkenn :bbo:
Sanirim turkiyedeki doktorlar hic riske girmek istemiyo.
Ama burdada zaten illa normal yapican demiyolar istege bagli boshayallersmile
Turkiyede öyle olsa istege bagli yani riski goze alanlar normal yapsinlar yok risk alamam diyenler sezeryan olsunlar yine

her hafta kontrollerde bakiyoruz cok az kg aliyor.90-100 gr gibi.o kadar iyi beslenmeme ragmen kilo alamiyor bana cekmis ))))
canim 3 gun kalicam,ama bir terslik olursa 4 gun de olabilirmis.
25 mayis sabah saat 8de .....amaninnnnnnnn

insallah canim dogdugunu goreyim de cok merak ediyorum heryerini :))

coksagol canim...tesekkurler
Leyla haberi verdin nereye kactin kisss klava:
Gel surayada anlat sezeryan dogumun nasi olcak kac gun kalcan hastanedee :uhm:

annem aradi o da panik :)) genel yaptir diyor epidurelden korkuyor :)) onunla konusuyordum

Sanci baslar baslamaz hemen gidin hastaneye hic beklemeyin evde belki acil bi durum olucak evde beklerken riske atmayin hic kendinizi hastanede bekleyin evde beklicenizee süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…