2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy yavrıumm kıyamam ben onaaaa tıfıl deme kızzzzz olsun doğduktan sonra hemen alır önemli olan başka sağlık sorunu olmasın ama dediğin gibi insan azcıkın eli avuca gelsin istiyorr kaydirigubbakcemile3 ben hiç bebiş bakmamış biri olarak çok zayıf doğarsa
nasıl altını değiştiricem dye korkuyorumm kaydirigubbakcemile3 annem bile ilk torunu
doğduğunda yani yengem dogum yaptı altı ay önce değiştirmekte zorlujk çektiler hem ananesi hem babaannesi düşün bunlar deneyimli insanlar biz napıcaz bilmem bide zayıof olursa tutamam ben bacaklarını filan bişy olursa diye bilmiyorumkismile senin bebiş kaç kilo şuanda canım yani en son gittiğinde kaçıncı haftadaydın kaç kiloydu

Olsun canim 3 kg dogsun yeter minicik bi kizin olucak ne guzelll
Ayy annelerimiz biz burda dogum yaparken onlar orda dokuz doguracak kesin ne zor ya yanimizda olamiyolarr :çok üzgünüm:
Iyi bari 3 gun cok degilmis canimm bizde 7 gun nasi gecicek zaman bakalimmm oglusla koklasiriz bol bol artik hastanedee olumunekankayizsmile

ya canım bende ani bişey olurda sezeryan olursam ondada epidural istiyorum dedim annem vazgeçirdi sen dayanazsın genel yaptır diyee bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile şimdi benide bir korku sardı gerçekten panik olurmuyum acaba diyee

Sanci baslar baslamaz hemen gidin hastaneye hic beklemeyin evde belki acil bi durum olucak evde beklerken riske atmayin hic kendinizi hastanede bekleyin evde beklicenizee süprizzzzz

ne bilim canımm orda beklemek daha strestli olur belki filan diye bide bişey sorucam sana banyya giricek kaadar vaklit kalıyormu insana ben banyo yapmadan gitmem sonuçta doğumdan sonra kaç saat yıkanamıcaz belkide gün hem bide adet olucaz üstüne eşimde o anda o sancı ile banyo yapamazsın diyor bende her dakka gelicek değilya diyorum sen ne diypsu bide temizlğimi ağdamı ne zman yapayım sılacımm 37.haftadamı???? yani haftaya salı gidicem ama 38. haftada çatı muaynesi yapıcak doktor yoksa 38demi ben ne kadar geç yapsam okdar ii diyorum ama ya 38den önce gelmeye kalkarsa bebiş o anda acil banyoada nasıl yaparım bilmiyorumkismile ayy çok korkuyorum hazrlıksız yakalanıcam diyee

Canim en son 36+5 te gittim gecen carsamba 2.900 gr di
Benim mertim 4 kg dogdugu icin hic zorluk cekmedim altini falan alirken sanki hep cocuk bakmisim gibi sakir sakir yaptim herseyini simdi bu ufak dogucakya bende tirsmiyo degilim hani biyerine bisi yaparim diye.
Zaten oldum olasi nazik biri olamadim lakur lukur tutarmisim cocugu bi ayagi falan elimde kalirmis allah korusunn :roflol:
Oyy aman yaww espri yaptigim konuya bakk kucuk cocuk bakmasi daha zor oluyo canim tabi.Bide 22 kilo alip 3 kg cocuk dogurmak gucume de gitmiyo degil acikcasii :kedi:

burda da onceleri normal dogum devlet hastanelerinde 6 gun bazen 7,gobegi dusene kadar
sezeryan da 10 gundu.
ama simdi normali 3-4gune dusurduler.Sezeryan de 5 gun.

Canim erken dogum yapma riskin olsa bile senin gibi kac kisi insan geliyo hastaneye o anda senin temiz olup olmaman kimin umrunda olucakki son dert edilecek seyy bosverr canim :umursamaz:
Sen cati muayenesinden önce yap temizligini doguma kadar yeter sana o temizlik zaten.
Sancili haldeyken yikanmak imkansiz canim sicak su acilmaya sebeb oluyor hatta ben artik ilik suyla dus aliyorum acilma falan olur önceden diye .
normal dogum olursa ertesi gune yikanabilirsin zaten hemenboshayallersmile

Son düzenleme:

canım ben herhangi bir belirtide gidicem valla diyelimki nişan geldi sancım yok yine giderim yani bekleyemem ben öyle evde:1no2: bazısı duşunu muşunu alıo hazırlığını yapıo öyle gidio bende yapabilsem keşke ama zannetmiorum panik olurum gibime geliobilmiyorumkismile

burda da onceleri normal dogum devlet hastanelerinde 6 gun bazen 7,gobegi dusene kadar
sezeryan da 10 gundu.
ama simdi normali 3-4gune dusurduler.Sezeryan de 5 gun.

Banada gecen arkadasim dedi sezeryan dogumda artik 5 gun kaliniyomus diye bilmiyorumkismile
Sali gunu tahlil icin gittigimde sorucam bende onu

bilmem avatar yolama nasıl oluyor diye ugraşıyordum beceremedim bi türlü

kız anlattımya şimdi hareketli gi,f resmini sağ yap tıkla sonra da buraya gel cevap yazıyon ya o kısımda grafik yazıyo oraya tıkla sonra da o kopyaladığın gif resmini sağ yap yapıştır tamam de bittiiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bilmem avatar yolama nasıl oluyor diye ugraşıyordum beceremedim bi türlü

Avatar yollama derken resmimi degistirmek istiyosun canim :uhm:
öyleyse kullanici panelinde avatar degistir var oraya git istedigin resmi ordan ekleyebilirsin...

He burda gif uzmani varmisss bak hemen sak diye nasi anlatti delikafadulden

Hosgeldin güloooooo a.s.

Ben sabaha karsi 5 falandi uykumdan uyandim wc icin ki ben geceleri wc icin hic uyanmam.
Wc ye gittim bi baktim nisan gelmis ama hic agri sanci yok.Esimde isten yeni geldi uyumustu kiyamadim dedim sanci yok az beklim bari gectim yan odaya ama yarim saat demeden basladi sancilar zatenn hemen uyanirdim esimi gittik hastaneye.
Bende beklemeyin derim :1no2:

Ben cikiyorum kizlar bugun sabahtir burdayim ya nerdeyse :1ninca:
Mertimi dus aldirip yatirayim yarin erken kalkmamiz lazim.
Kontrolum sabah 8 bucukta 7 bucukta en gec uyanmamiz lazim :kedi:
Herkese iyi aksamlar opuyorumnanaktan

neyse ya sedef dedigini yapıyorum grafik ekleye basıyorum sag tıklıyorum kopyala vaya yapıştır diye bişey çıkmıyor

hoşgörmüşem saffet saffet saffet nasılsan eyimisen gardaşsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Eyiyem gülommmm ama simdi getmem lazim gelince görusurukkkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…