Heycan var tabi canim olmazmi haftaya bu saatler coktan almis olucam erenimi kucagima insallahh :Saruboceq:
Yarinda kontrolum var simdi yarina odaklanmis durumdayim bakalim 1 haftada kac kilo almis oglusum benimkide tifil grubundan birazz kaydirigubbakcemile3
her hafta kontrollerde bakiyoruz cok az kg aliyor.90-100 gr gibi.o kadar iyi beslenmeme ragmen kilo alamiyor bana cekmis ))))
canim 3 gun kalicam,ama bir terslik olursa 4 gun de olabilirmis.
25 mayis sabah saat 8de .....amaninnnnnnnn
annem aradi o da panik :)) genel yaptir diyor epidurelden korkuyor :)) onunla konusuyordum
her hafta kontrollerde bakiyoruz cok az kg aliyor.90-100 gr gibi.o kadar iyi beslenmeme ragmen kilo alamiyor bana cekmis ))))
canim 3 gun kalicam,ama bir terslik olursa 4 gun de olabilirmis.
25 mayis sabah saat 8de .....amaninnnnnnnn
insallah canim dogdugunu goreyim de cok merak ediyorum heryerini :))
coksagol canim...tesekkurler
annem aradi o da panik :)) genel yaptir diyor epidurelden korkuyor :)) onunla konusuyordum
Sanci baslar baslamaz hemen gidin hastaneye hic beklemeyin evde belki acil bi durum olucak evde beklerken riske atmayin hic kendinizi hastanede bekleyin evde beklicenizee süprizzzzz
bilmiyorumkismile
Oyy yavrıumm kıyamam ben onaaaa tıfıl deme kızzzzz olsun doğduktan sonra hemen alır önemli olan başka sağlık sorunu olmasın ama dediğin gibi insan azcıkın eli avuca gelsin istiyorr kaydirigubbakcemile3 ben hiç bebiş bakmamış biri olarak çok zayıf doğarsa
nasıl altını değiştiricem dye korkuyorumm kaydirigubbakcemile3 annem bile ilk torunu
doğduğunda yani yengem dogum yaptı altı ay önce değiştirmekte zorlujk çektiler hem ananesi hem babaannesi düşün bunlar deneyimli insanlar biz napıcaz bilmem bide zayıof olursa tutamam ben bacaklarını filan bişy olursa diye bilmiyorumkismile senin bebiş kaç kilo şuanda canım yani en son gittiğinde kaçıncı haftadaydın kaç kiloydu
Olsun canim 3 kg dogsun yeter minicik bi kizin olucak ne guzelll
Ayy annelerimiz biz burda dogum yaparken onlar orda dokuz doguracak kesin ne zor ya yanimizda olamiyolarr :çok üzgünüm:
Iyi bari 3 gun cok degilmis canimm bizde 7 gun nasi gecicek zaman bakalimmm oglusla koklasiriz bol bol artik hastanedee olumunekankayizsmile
ne bilim canımm orda beklemek daha strestli olur belki filan diye bide bişey sorucam sana banyya giricek kaadar vaklit kalıyormu insana ben banyo yapmadan gitmem sonuçta doğumdan sonra kaç saat yıkanamıcaz belkide gün hem bide adet olucaz üstüne eşimde o anda o sancı ile banyo yapamazsın diyor bende her dakka gelicek değilya diyorum sen ne diypsu bide temizlğimi ağdamı ne zman yapayım sılacımm 37.haftadamı???? yani haftaya salı gidicem ama 38. haftada çatı muaynesi yapıcak doktor yoksa 38demi ben ne kadar geç yapsam okdar ii diyorum ama ya 38den önce gelmeye kalkarsa bebiş o anda acil banyoada nasıl yaparım bilmiyorumkismile ayy çok korkuyorum hazrlıksız yakalanıcam diyee
Aynen canım ama temennimiz tabi hissetmeden gidip 4 cm açıklıkta hemen epidurali yaptırmak ayy ne güzel olur aslında dimi yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile ama ilk doğumlarda açılmayı sancsız hissetmeemn gibi bi durum olmuyormuş he şöle bişey olabilir belki bir saatte belki 2 cm açılır çabuk açılır 4 saat çekmeyizde 2. buçuk saat sancı çekip oluruz hemen epidural birde sbişey sorucam sana
sen sancın başlar başlamaz gidicekmisin yoksa evde biraz beklicelmisin biizm epidural
olucağı için hemen gitmemiz gerekir diye düşünüyorumm sonuçta 4 cm açıklık olana kadar her şeyimiz tamamlanması lazımm belki anaztezi uzmanının bi kaç sorucağı soru olucak dimi sen ne diyosun
burda da onceleri normal dogum devlet hastanelerinde 6 gun bazen 7,gobegi dusene kadar
sezeryan da 10 gundu.
ama simdi normali 3-4gune dusurduler.Sezeryan de 5 gun.
bilmem avatar yolama nasıl oluyor diye ugraşıyordum beceremedim bi türlü
bilmem avatar yolama nasıl oluyor diye ugraşıyordum beceremedim bi türlü
kız anlattımya şimdi hareketli gi,f resmini sağ yap tıkla sonra da buraya gel cevap yazıyon ya o kısımda grafik yazıyo oraya tıkla sonra da o kopyaladığın gif resmini sağ yap yapıştır tamam de bittiiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım ben herhangi bir belirtide gidicem valla diyelimki nişan geldi sancım yok yine giderim yani bekleyemem ben öyle evde:1no2: bazısı duşunu muşunu alıo hazırlığını yapıo öyle gidio bende yapabilsem keşke ama zannetmiorum panik olurum gibime geliobilmiyorumkismile
He burda gif uzmani varmisss bak hemen sak diye nasi anlatti delikafadulden
Hosgeldin güloooooo a.s.[/QU hoşgörmüşem saffet saffet saffet nasılsan eyimisen gardaşsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hoşgörmüşem saffet saffet saffet nasılsan eyimisen gardaşsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?