walla bilmiyorum ucuz mu atlattım gerçi ben eşimin işinden memnunum ama eşime sor asker olsaydım der durur şimdi bile dedi anlattım da :)
aldım canım aldım. sıla bizi yemeden hazırlayalım :roflol:
Yesica kilitli poset almis tam hazirlamaya gecmis cantanin basina posetlerin kilitini acamamis bi turlu.
Simdi cilingir bekliyo posetlerin kilidini actirip hazirlar artik cantayi tabi cilingir ne zaman gelirsee :roflol:
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim insallahh.neyse kızlar sohbet çok güzel ama çıkmalıyım iyi sohbetler size bebişlerinizi öpün benim için unutmayın kızlar dar günün ömrü azdır inşallah allah yardımcınız olur herşey tıkır tıkır yoluna girer siz saglıcakla bebişlerinizi bi kucagınıza alın gerisi tefarruat
Ayy oglusum ozur dilerim ya annecin ticker yapmayinca aklimda kiz diye kalmis iste.[/B][/I]
amin canım bu arada benim oğluşum olacak teyzesi
aldım canım aldım. sıla bizi yemeden hazırlayalım :roflol:
kızlar yeni yerleriniz hayırlı olsun. sağlıklı huzurlu olun da yaşadığınız şehir varsın memleket olmasın. aynı durumdayım. sizi çoook iyi anlıyoum. ama şükür bugünümüze.
kızlar yeni yerleriniz hayırlı olsun. sağlıklı huzurlu olun da yaşadığınız şehir varsın memleket olmasın. aynı durumdayım. sizi çoook iyi anlıyoum. ama şükür bugünümüze.
valla benim doktorum daha hazırlamana gerek yok dedi pazartesi günü gittiğimde.acaba hazır bulundursam mı???
Canim sen hazirla ne olur ne olmaz kafanda kalcanda cantada kalsin esyalarrvalla benim doktorum daha hazırlamana gerek yok dedi pazartesi günü gittiğimde.acaba hazır bulundursam mı???
:roflol::roflol::roflol:ben seni bekliyodum ama
senin doktor kesin blackle benim akrabam çıkar :roflol:
niyeymiş çantanı o mu hazırlıycakmış.
hazırla canım sen ya erken doğum diye bişey var. diyene bak ya :roflol:
sağol canım.kesinlikle huzurlu olsun yeter.
öğle şükür allah eşlerimize sağlık versin önemli olan bu ben bursa da görev yaparken ayda iki kere gelen nöbete isyan ediyordum burda sadece ayda iki gün görebildim eşimi o yüzden buna da şükür bu günleri aratmasın rabbim
Bunlari diyen yesica mi ben mi yanlis goruyomm :roflol:
Cocugum icerde kara dusunuyodur simdi dunyaya gelsem hastanede kicima giycek donum yok diyee :roflol:yok canım mustafa çağdaş yazmış :roflol:
bence çanta hazırlamayı bu kadar geciktirmeyin ben 15 gün önce hazırladım şimdi içim daha rahat aniden normal doğum süreci de başlayabilir benim bir çok arkadaışımın sezeryan gününden önce sancısı başladı öğle bir durumda aklınızda olmaz en azından tembellik etmeyin
öğle şükür allah eşlerimize sağlık versin önemli olan bu ben bursa da görev yaparken ayda iki kere gelen nöbete isyan ediyordum burda sadece ayda iki gün görebildim eşimi o yüzden buna da şükür bu günleri aratmasın rabbim
bursa da yine iyiymiş.burda bazen 4 5 nöbet oluyor ankara nın göbeğinde :)) bursa dedin de bursa da huriye hanımlar vardı tanıyormusun??
senin doktor kesin blackle benim akrabam çıkar :roflol:
niyeymiş çantanı o mu hazırlıycakmış.
hazırla canım sen ya erken doğum diye bişey var. diyene bak ya :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?