2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

walla bilmiyorum ucuz mu atlattım gerçi ben eşimin işinden memnunum ama eşime sor asker olsaydım der durur şimdi bile dedi anlattım da :)

kızlar yeni yerleriniz hayırlı olsun. sağlıklı huzurlu olun da yaşadığınız şehir varsın memleket olmasın. aynı durumdayım. sizi çoook iyi anlıyoum. ama şükür bugünümüze.

Yesica kilitli poset almis tam hazirlamaya gecmis cantanin basina posetlerin kilitini acamamis bi turlu.
Simdi cilingir bekliyo posetlerin kilidini actirip hazirlar artik cantayi tabi cilingir ne zaman gelirsee :roflol:

:roflol::roflol::roflol:ben seni bekliyodum ama

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim insallahh.
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

[/B][/I]
amin canım bu arada benim oğluşum olacak teyzesi
Ayy oglusum ozur dilerim ya annecin ticker yapmayinca aklimda kiz diye kalmis iste.
Iste bu yuzden diyorum kizlar ticker yapin diye boshayallersmile

aldım canım aldım. sıla bizi yemeden hazırlayalım :roflol:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar yeni yerleriniz hayırlı olsun. sağlıklı huzurlu olun da yaşadığınız şehir varsın memleket olmasın. aynı durumdayım. sizi çoook iyi anlıyoum. ama şükür bugünümüze.

öğle şükür allah eşlerimize sağlık versin önemli olan bu ben bursa da görev yaparken ayda iki kere gelen nöbete isyan ediyordum burda sadece ayda iki gün görebildim eşimi o yüzden buna da şükür bu günleri aratmasın rabbim

valla benim doktorum daha hazırlamana gerek yok dedi pazartesi günü gittiğimde.acaba hazır bulundursam mı???

senin doktor kesin blackle benim akrabam çıkar :roflol:
niyeymiş çantanı o mu hazırlıycakmış.
hazırla canım sen ya erken doğum diye bişey var. diyene bak ya :roflol:

valla benim doktorum daha hazırlamana gerek yok dedi pazartesi günü gittiğimde.acaba hazır bulundursam mı???
Canim sen hazirla ne olur ne olmaz kafanda kalcanda cantada kalsin esyalarr
:roflol::roflol::roflol:ben seni bekliyodum ama

Bekle bekle sen beni beklersin ama mustafa cagdas beklemez pat diye cikiverir haberin olsunnn :roflol:

Bunlari diyen yesica mi ben mi yanlis goruyomm :roflol:

sağol canım.kesinlikle huzurlu olsun yeter.

amin kızlar. allah yanımızda olsun yeter :Saruboceq:

bence çanta hazırlamayı bu kadar geciktirmeyin ben 15 gün önce hazırladım şimdi içim daha rahat aniden normal doğum süreci de başlayabilir benim bir çok arkadaışımın sezeryan gününden önce sancısı başladı öğle bir durumda aklınızda olmaz en azından tembellik etmeyin

Sedef ciktimi acaba basim agriyo diyoduu bilmiyorumkismile

yok canım mustafa çağdaş yazmış :roflol:
Cocugum icerde kara dusunuyodur simdi dunyaya gelsem hastanede kicima giycek donum yok diyee :roflol:

Ayy bendede hep öyle bi his var son gunlerde sanki sezeryan gunumden once sancim gelcek gibi geliyooo bilmiyorumkismile

bursa da yine iyiymiş.burda bazen 4 5 nöbet oluyor ankara nın göbeğinde :)) bursa dedin de bursa da huriye hanımlar vardı tanıyormusun??

az önce arkadaşlardan biri hareketlerini azaldığını söylemişti öğle zamanlarda ben biraz müzik dinletiyorum bebeğim yeniden çok güzel hareketleniyor benimde içim rahat ediyor deneyebilirsiniz

valla gelip hazırlasa süper olur. çünkü ben ne koycagımı bile bilmiyorum ... insallah pazartesi günü baslıcam bende canta hazırlamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…