2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili berrak80 aynı durumdayızbizimde erzurum çıktı bebişim 35. haftada tam doğuma gelecek herşey.allahtan sen çalışmıyosun benim bide kendi tayin işlerim var.bide bebeğe kim bakacak derdi Allah yardımcımız olsun.şükrediyorumki hakkari şırnak tunceli çıkmadı şükürler olsun orada bakıcıda bulamazdım.

aminn.herkese hayırlı olsun.ben evlenip hakkari şemdinliye gitmiştim.o yüzden bu tayine cok sevindim.sizin esinizde jandarma herhalde.bugun belli olduguna göre

ya kızlar eskiye göre kızım daha az oynuyor sizce normalmi 5 gün önce karnım şekilden şekile giriyordu şimdi belli aralıklarla bir iki hareket ediyor o kadar sizlerinki nasıl oynasın diye sürekli tatlı bişeyler yiyom şekerim çıkacak :)))))

bende yara olmasından korkuyorum nasıl bişi bilmiyorum ama çekenler anlatıyo berbat bişiymiş

canım izmirde kaldıgında umarım görüşme fırsatımız olur hem taşınma işine takma kafanı yavaş yavaş halledersin bir kaç yakının varsa yardım edebilecek daha da rahat olur bence

kızlar ben kactım iyi geceler yarın kontrolum vaaar
güzel haberlerle gel canım

iyiyim canım ne olsun deli deli işler yapıyorum

size de hayırlı olsun.bugun o kadar cok erzurum a tayini cıkan duydumki :) erzurum merkez mi canım :))

evet benim eşimde jandarma komando biz çok çektik burda ben hep yalnızdım bazen çalışmak asker eşleri için gerçekten bir olumsuzluk gibi geliyor şimdi benimde okulum mecburen değişiyor bende yeni bir düzen bakıcı hepsi çok kafa yaorucu mevzular

iyi geceler kizlar nasilsiniz/ maasallah hemen hemen herkes burda aman nazar degmesin

ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler bayada kalabalıklaşmışız aslında gene sohbet zamanı kaçıyorum ben yaaa

insallah canım görüşürüz.satlarımız aynı zaten.aynı tarihlerde dogum yapıcaz.ama ben 20 gün falan ankara da kalıp öle izmir e gelicem. hem zaten senle aynı yerde oturuyorduk.mutlaka görüşürüz

son haftalarda normal bende son 3 gündür biraz yavaşladığını hissediyorum ama sonuçta hareket ediyorlar çok şükür yerleri daraldı annesi ondan

hayırlısı olsun ... bizde ankara ya çivi cakmıstık. artık yolluyorlar.bizimde komando taburu hayırlısı.işin enteresan yanı esim komando değil.belki eşim tanıyordur eşinizi

ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler bayada kalabalıklaşmışız aslında gene sohbet zamanı kaçıyorum ben yaaa
Canim bu saatlerde cosuyo genelde herkes.
Gunduz topikte sinek avlarken gece cosuyoz herkes gece kusu burdaa kaydirigubbakcemile3
Iyi geceler uykun varsa hic durma yat canim sen yoksa bi alistinmi gecelemeye bidaha erken uyuyamaz ben gibi sabahlarsinnn sempatiksalakcinni

iyi geceler kizlar nasilsiniz/ maasallah hemen hemen herkes burda aman nazar degmesin
Hosgeldin canimm olumunekankayizsmile
iyiyim canım ne olsun deli deli işler yapıyorum
Masallah canim elinden her is geliyo ama bi canta hazirlama isi gelmiyo anlamadim gitti sırnaşık şey
Siz bu cantayi hazirlayana kadar rahat yok ona göre her seferinde laf sokup durcam sizee

bende yara olmasından korkuyorum nasıl bişi bilmiyorum ama çekenler anlatıyo berbat bişiymiş
Offf ben cok iyi biliyorum o aciyi ve bidaha da asla yasamak istemiyorum.
Inan bana oglumu emzirmeye giderdim bebek odasina ama ayaklarim geri geri gidiyodu o emerken ben hungur hungur agliyodummm :1no2:

tayinleri çıkanlara allah kolaylık versin yeni yer yeni ev yeni insanlar insanın düzeni altüst oluyor benim eşimde ögretmen bu yıl tayin iste dedim alahdan istemedi bebekle çok zor olacakdı allah yardımcınız olsun elazıg ve erzuruma gittim ikiside dediginiz gibi diger illere göre daha sakin şehirler allah askerlerimizi korusun işleri zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…