elazığ merkez güzel biz bir çok kez alışveriş ve hastane için oraya gittik tabi ankara gibi olamaz ama bu bölgenin gelişmiş yerlerinden ve olaysız bir yer diyebiliriz başka illere göre hakkımızda hayırlı olsun
iyi geceler canim yarina iyi haberlerini bekliyoruz gelir gelemz yaz emii opuyorumnanaktankızlar ben kactım iyi geceler yarın kontrolum vaaar
anladım şimdi saol aklıma takılmışdı
Hosgeldin canimmm opuyorumnanaktan
Canim sende paracetemol alabilirsin cok agrin varsa bekleme hic al hemen anca etki eder zatennnn :sinifsinif:
Iyiyim canim benim sen nasilsinnn olumunekankayizsmile
Canim Panthenol-CT diye bi krem.
Dogumdan sonra yara falan olmazsa öncesinde surmek iyi geliyo demektir insallah da olmaz en cok da gogsumun yara olmasindan korkuyorum cunki ilkinde cok cektimm cok canim yandi mafoldumben
evet canım demiştim daha önce eşim asker diye.ankara daydık.bugun tayinlerimiz acıklandı ve elazıg merkeze gidicez.bakalım bebekle nasıl tasınıcaz.biraz zor olacak ama artık annemlerle halledicem eşya toplama işini. cok işim varrrrrr. ama ilk önce dogum yapıp izmirde kalıcam daha sonra esyaları toplayacagım bakalım nasıl olacak hemsom.
güzel haberlerle gel canımkızlar ben kactım iyi geceler yarın kontrolum vaaar
Hosgeldin canimmm opuyorumnanaktan
Canim sende paracetemol alabilirsin cok agrin varsa bekleme hic al hemen anca etki eder zatennnn :sinifsinif:
Iyiyim canim benim sen nasilsinnn olumunekankayizsmile
Canim Panthenol-CT diye bi krem.
Dogumdan sonra yara falan olmazsa öncesinde surmek iyi geliyo demektir insallah da olmaz en cok da gogsumun yara olmasindan korkuyorum cunki ilkinde cok cektimm cok canim yandi mafoldumben
sevgili berrak80 aynı durumdayızbizimde erzurum çıktı bebişim 35. haftada tam doğuma gelecek herşey.allahtan sen çalışmıyosun benim bide kendi tayin işlerim var.bide bebeğe kim bakacak derdi Allah yardımcımız olsun.şükrediyorumki hakkari şırnak tunceli çıkmadı şükürler olsun orada bakıcıda bulamazdım.
canım izmirde kaldıgında umarım görüşme fırsatımız olur hem taşınma işine takma kafanı yavaş yavaş halledersin bir kaç yakının varsa yardım edebilecek daha da rahat olur bence
güzel haberlerle gel canım
iyiyim canım ne olsun deli deli işler yapıyorum
aminn.herkese hayırlı olsun.ben evlenip hakkari şemdinliye gitmiştim.o yüzden bu tayine cok sevindim.sizin esinizde jandarma herhalde.bugun belli olduguna göre
ya kızlar eskiye göre kızım daha az oynuyor sizce normalmi 5 gün önce karnım şekilden şekile giriyordu şimdi belli aralıklarla bir iki hareket ediyor o kadar sizlerinki nasıl oynasın diye sürekli tatlı bişeyler yiyom şekerim çıkacak :)))))
evet benim eşimde jandarma biz izmirden gidiyoruz siz??
evet benim eşimde jandarma komando biz çok çektik burda ben hep yalnızdım bazen çalışmak asker eşleri için gerçekten bir olumsuzluk gibi geliyor şimdi benimde okulum mecburen değişiyor bende yeni bir düzen bakıcı hepsi çok kafa yaorucu mevzular
izmir bizim ilk tercihimizdi ve hayalimizdeki şehir eşimle kısmet değilmiş
Canim bu saatlerde cosuyo genelde herkes.ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler bayada kalabalıklaşmışız aslında gene sohbet zamanı kaçıyorum ben yaaa
Hosgeldin canimm olumunekankayizsmileiyi geceler kizlar nasilsiniz/ maasallah hemen hemen herkes burda aman nazar degmesin
Masallah canim elinden her is geliyo ama bi canta hazirlama isi gelmiyo anlamadim gitti sırnaşık şeyiyiyim canım ne olsun deli deli işler yapıyorum
Offf ben cok iyi biliyorum o aciyi ve bidaha da asla yasamak istemiyorum.bende yara olmasından korkuyorum nasıl bişi bilmiyorum ama çekenler anlatıyo berbat bişiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?