2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun ... bizde ankara ya çivi cakmıstık. artık yolluyorlar.bizimde komando taburu hayırlısı.işin enteresan yanı esim komando değil.belki eşim tanıyordur eşinizi

belki eşin komando değil ve komando birliğine atandı ise daha rahar bir bölümünde olursunuz herhalde yani operasyon falan uğraşmazsınız

iyi geceler kizlar nasilsiniz/ maasallah hemen hemen herkes burda aman nazar degmesin

iyi gecelerrrrrrrr hoş geldin

ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler bayada kalabalıklaşmışız aslında gene sohbet zamanı kaçıyorum ben yaaa

sanada iyi geceler güle güle :))))

evet canım çok yakınız seninle yürüyerek 5 dakika hata bugun bir arkadasımın yanındaydım ziraat bankasının orda ,D

evet benim eşimde jandarma biz izmirden gidiyoruz siz??

canım sizede hayırlısı olsunnnnnnn

izmir bizim ilk tercihimizdi ve hayalimizdeki şehir eşimle kısmet değilmiş

ay inan canım edirnenin soğugu dışında her şeyi çok güzel izmire de çok benzer yapı ve yerleşim olarak

ahh ahhh bu şırnak cizre ömrümü yedi akannehir akannehir ben ne yapayım peki siz halinize şükredin klava: klava: klava:

reblid sizdemi jandarmasınız nerdesiniz şimdi??evet ya izmir güzel gerçekten ben manisalı olduğum için ailemede yakındım şimdi bu doğu baya koyacak

evet bizde jandarmayız iki yıldır biz bingöldeyiz buraya da bursadan geldik başta bende çok zorlandım ama insan alışıyor benim ilk doğumdu sizler yine tecrübeliymişsiniz ama çok zor yeniden düzen kurmak eşimi çok seviyorum çok şükür ama jandarmaya kimse kız vermesin olmaz mı:)

cok sağol canım.allah hepimize kolaylık versin..

Allah sabir versin ya memur olmak ta zor insanin ömrü ordan oraya tasinmakla geciyo :kedi:
Tum tayini cikan arkadaslarida insallah gideceklere yerlere hemen alisir hic zorluk cekmezlerr :Saruboceq:

benim eşim ççççççooooooookkkk istedi asker olsun eşimin amcaları da astsubay başcavus
sınavlara girmiş lisede görüşmelerde kalmıs ay nasıl hala asker olsaydım der anlatamam

benimde dayım havacı tuggeneral ama emekli oldu

Allah sabir versin ya memur olmak ta zor insanin ömrü ordan oraya tasinmakla geciyo :kedi:
Tum tayini cikan arkadaslarida insallah gideceklere yerlere hemen alisir hic zorluk cekmezlerr :Saruboceq:

aminnnnnnnn bide iyi bir bakıcı bulalım çabucak gittikten 20 gün sonra ben okula başlıayacağım en çok beni düşündüren de bu

sağol canım şuan ciredeyiz ama atyin isticez bu haziranda bakalım nereye gidicez akannehir akannehir

bu sene sizde tayincisiniz o zaman sizin yeriniz bellimi??

ucuz atlatmışsınalkisalkisalkis

yesicaaa cantlaarı ne zaman hazırlıyoruz

aldın mı kilitli poşet ben daha alamadımmm

yazık bana

aminnnnnnnn bide iyi bir bakıcı bulalım çabucak gittikten 20 gün sonra ben okula başlıayacağım en çok beni düşündüren de bu
Canim bakici iside basli baslina buyuk sorun ya herkese emanet edip gidemezsin ki evladini.
Insallah senin kadar olmasada iyi bakicak Allah korkusu olan biri cikar hemen karsinizaa sende kizini gonul rahatligiyla emanet edersin ona:Saruboceq:

sağol canım şuan ciredeyiz ama atyin isticez bu haziranda bakalım nereye gidicez akannehir akannehir

Ayy aslinda bi yonden guzel turkiyenin her yanini gormus oluyosunuz hayatinizda her tayin olayinda yeni bi heycan oluyo kaydirigubbakcemile3
Ben severim diyar diyar gezmeyi ama cakildim kaldim alaman topraklarina kimildayamiyom biyeree kafamçokkarıştı

neyse kızlar sohbet çok güzel ama çıkmalıyım iyi sohbetler size bebişlerinizi öpün benim için unutmayın kızlar dar günün ömrü azdır inşallah allah yardımcınız olur herşey tıkır tıkır yoluna girer siz saglıcakla bebişlerinizi bi kucagınıza alın gerisi tefarruat

yesicaaa cantlaarı ne zaman hazırlıyoruz
aldın mı kilitli poşet ben daha alamadımmm
yazık bana

Yesica kilitli poset almis tam hazirlamaya gecmis cantanin basina posetlerin kilitini acamamis bi turlu.
Simdi cilingir bekliyo posetlerin kilidini actirip hazirlar artik cantayi tabi cilingir ne zaman gelirsee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…