hayırlısı olsun ... bizde ankara ya çivi cakmıstık. artık yolluyorlar.bizimde komando taburu hayırlısı.işin enteresan yanı esim komando değil.belki eşim tanıyordur eşinizi
iyi geceler kizlar nasilsiniz/ maasallah hemen hemen herkes burda aman nazar degmesin
ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler bayada kalabalıklaşmışız aslında gene sohbet zamanı kaçıyorum ben yaaa
insallah canım görüşürüz.satlarımız aynı zaten.aynı tarihlerde dogum yapıcaz.ama ben 20 gün falan ankara da kalıp öle izmir e gelicem. hem zaten senle aynı yerde oturuyorduk.mutlaka görüşürüz
evet benim eşimde jandarma biz izmirden gidiyoruz siz??
izmir bizim ilk tercihimizdi ve hayalimizdeki şehir eşimle kısmet değilmiş
reblid sizdemi jandarmasınız nerdesiniz şimdi??evet ya izmir güzel gerçekten ben manisalı olduğum için ailemede yakındım şimdi bu doğu baya koyacak
tayinleri çıkanlara allah kolaylık versin yeni yer yeni ev yeni insanlar insanın düzeni altüst oluyor benim eşimde ögretmen bu yıl tayin iste dedim alahdan istemedi bebekle çok zor olacakdı allah yardımcınız olsun elazıg ve erzuruma gittim ikiside dediginiz gibi diger illere göre daha sakin şehirler allah askerlerimizi korusun işleri zor
Allah sabir versin ya memur olmak ta zor insanin ömrü ordan oraya tasinmakla geciyo :kedi:
Tum tayini cikan arkadaslarida insallah gideceklere yerlere hemen alisir hic zorluk cekmezlerr :Saruboceq:
Allah sabir versin ya memur olmak ta zor insanin ömrü ordan oraya tasinmakla geciyo :kedi:
Tum tayini cikan arkadaslarida insallah gideceklere yerlere hemen alisir hic zorluk cekmezlerr :Saruboceq:
evet bizde jandarmayız iki yıldır biz bingöldeyiz buraya da bursadan geldik başta bende çok zorlandım ama insan alışıyor benim ilk doğumdu sizler yine tecrübeliymişsiniz ama çok zor yeniden düzen kurmak eşimi çok seviyorum çok şükür ama jandarmaya kimse kız vermesin olmaz mı:)
benim eşim ççççççooooooookkkk istedi asker olsun eşimin amcaları da astsubay başcavus
sınavlara girmiş lisede görüşmelerde kalmıs ay nasıl hala asker olsaydım der anlatamam
benimde dayım havacı tuggeneral ama emekli oldu
bu sene sizde tayincisiniz o zaman sizin yeriniz bellimi??
evet edirne
Canim bakici iside basli baslina buyuk sorun ya herkese emanet edip gidemezsin ki evladini.aminnnnnnnn bide iyi bir bakıcı bulalım çabucak gittikten 20 gün sonra ben okula başlıayacağım en çok beni düşündüren de bu
sağol canım şuan ciredeyiz ama atyin isticez bu haziranda bakalım nereye gidicez akannehir akannehir
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah....
Canim bakici iside basli baslina buyuk sorun ya herkese emanet edip gidemezsin ki evladini.
Insallah senin kadar olmasada iyi bakicak Allah korkusu olan biri cikar hemen karsinizaa sende kizini gonul rahatligiyla emanet edersin ona:Saruboceq:
amin canım bu arada benim oğluşum olacak teyzesi
yesicaaa cantlaarı ne zaman hazırlıyoruz
aldın mı kilitli poşet ben daha alamadımmm
yazık bana
yesicaaa cantlaarı ne zaman hazırlıyoruz
aldın mı kilitli poşet ben daha alamadımmm
yazık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?