şştellaaa cicilern bir harıka senındee bebişn saglıkla giysn inşallah. cantanın resmını ceksydn ya yakndn baksaydık malum ben hala almayanlardanım:) fikir edınırdık:)
sağol güneşim, ama bende daha çanta almadım, daha doğrusu beğenemiyorum
bübchen bakım ürünlerinin verdiği hediye çanta o resimdeki
resmi çekerken eşim buda güzelmiş kullanalım dedi ama bilemiyorum
sağol özge sorma daha bi sürü ıvır zıvır var fuardan aldıklarım falan
ama yeter çekmiyecem onları büyük şeyler alırsam onları koyarım
dediğin gibi çok uğraştırıyor
güneşim boyutu falan gayet iyi çantanın aslında ama bilemiyorum
bulamazsam zevkime göre idareten kullanırım kötü değil çünkü
ohh ne güzel sponsorda bulmuşsun bakım setini alınca aynı çantayı veriyorlar zaten
özgem. melmea.ve stellacımm hepsi ayrı ayrı süper olmuş allah sağlıklı hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin meleklernizee bu arada topikte süper olmuş ee isim annesi kimmmm:))))
kızlar üçünüzün cicileri de çok güzel. nasıl da özenle seçilmişler. harika ya. güle güle eskitsinler. benim bebişin bişeyi yok. bari nete bakayım sipariş vereyim bi kaç bişey. istanbullular kıskanıyorum ama.
kısss... stella cadısı bunlar çok güzeeeell imrendiriyosun bizi bizde herşeyi alıyoruz ama insan her gördüğüne heves ediyo anam bunlarda bi başka yerimseniben
aaaa yeni topicmiş bu
özge stella ve melmea cicilerinizi ağzımın suyu akarak izledim hepsi çoooooookkk güzel
güle güle kullanın ama bebişlerinizi bunları giydirip yanıma gelmeyin valla hepsini ısırırım sempatiksalakcinni
aaaa yeni topicmiş bu
özge stella ve melmea cicilerinizi ağzımın suyu akarak izledim hepsi çoooooookkk güzel
güle güle kullanın ama bebişlerinizi bunları giydirip yanıma gelmeyin valla hepsini ısırırım sempatiksalakcinni