merhaba kızlar nasılsınız ??
gülpembecim geçmiş olsun
haydi ben spora gidiyorum sonra görüşürüz öptüm hepinizi
iyi akşamlar kızlar. gülpembecim teyzenin durumu nasıl inşallah iyidir
cok şükür iyimiş canım anjio olmus stent takılmıs umarım yarın cıkar
cok şükür iyimiş canım anjio olmus stent takılmıs umarım yarın cıkar
merhaba kızlar ben geldimm:)
merhaba kızlar iki gündür pek giremiyorum kardeşim dün geldi yarın da gidecek. zaten kimse de girmemiş:)
evet kimsecikler yok canım neler yapıyorsunuz kardeşinle
yerleştim canım da benim tembelliğimden birkaç tane koli kaldı yerleşcek off çok zormuşş taşınmakkhoşgeldin canım nasılsınız, yerleştin mi evine
merhaba canım iyiyim sen nasılsın ygsyi bekliyorum meraklaa:18:ders çalışıyoruz canımo da öss ye girecek.
merhaba kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınızz:))9
yerleştim canım da benim tembelliğimden birkaç tane koli kaldı yerleşcek off çok zormuşş taşınmakk
merhaba canım iyiyim sen nasılsın ygsyi bekliyorum meraklaa:18:
merhaba canım oğlumla kahvaltıı yaptıkk:))sen nasılsın:)
ayy sevsinler siziii afiyet olsunnkolay gelsin cnm iyi bile yerleşmişsin valla..
Kızlar ben doğum kontrol hapını bırakmayı düşünüyorum çünkü karnımın şişi hiç inmiyor ve kilo almaya devam ediyorum ciddi anlamda yediklerime dikkat etmeye karar verdim ve bir de hapı bırakacağım.umarım bırakınca eski halime geri dönerim
canım bence yediklerinle alakası yoktur sen hapı bırak çok mu yemek yiyiyorsun ki?ben bebeğim doğduktan sonra deri altı implantı kullanmayı düşünüyorum doğum kontrol hapının çok yan etkisi var
evet canım taşınmak zordur valla. kaç aldın kız sınavdanyerleştim canım da benim tembelliğimden birkaç tane koli kaldı yerleşcek off çok zormuşş taşınmakk
merhaba canım iyiyim sen nasılsın ygsyi bekliyorum meraklaa:18:
merhaba canım oğlumla kahvaltıı yaptıkk:))sen nasılsın:)
canım ben yasmin kullanıyorum hiç kilo almadım gerçi bünyeyle alakalı ama bence doktora git yasmin uygunsa onu kullan. doktorum tanıdıktı bana yasminin su tutulumunun en az olduğunu söylemişti en iyi o demiştiayy sevsinler siziii afiyet olsunnkolay gelsin cnm iyi bile yerleşmişsin valla..
Kızlar ben doğum kontrol hapını bırakmayı düşünüyorum çünkü karnımın şişi hiç inmiyor ve kilo almaya devam ediyorum ciddi anlamda yediklerime dikkat etmeye karar verdim ve bir de hapı bırakacağım.umarım bırakınca eski halime geri dönerim
evet canım taşınmak zordur valla. kaç aldın kız sınavdan
canım ben yasmin kullanıyorum hiç kilo almadım gerçi bünyeyle alakalı ama bence doktora git yasmin uygunsa onu kullan. doktorum tanıdıktı bana yasminin su tutulumunun en az olduğunu söylemişti en iyi o demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?