selam kıslar nasılsınız ben geldimmm luckycim ne yaptın ne dedi doktor aksam gelmedin de kusura bakma dün giremedim
olsun cnm ne kusuru kan testi yaptı doktor..bi baktı karnıma bastırdı fln...hormon,şeker,karaciğer içindi kan.. tahlil sonuçlarım normal çıktı.Vücudun su tutuyor tuzu kes dedi. kadın doğum doktoruna gideyim mi dedim gerek yok dedi hapı mı kessem dedim tuz yeme vücudunda su birikiyor dedi... oradan diyetisyene sevketti diyetisyen de kilon boyuna göre normal. 68 kgı geçmedikçe gayet iyi diyete fln hiç gerek yok liste vermeyeceğim dedi tabi onun için iyi bana göre değil(( öyle geldim cnm eve.bi sonuç yok yani ama sanırım karnım kilo değil ödem.çünkü 5 günde 3 kilo almış görünüyorum :S
canım bence başka bir doktora daha git yani 5 günde 3 kilo çok anormal. hiç durmadan yesen bile alamazsın 3 kiloyu:)
evet canım taşınmak zordur valla. kaç aldın kız sınavdan
251 biliyordum zaten düşük olcağını ama bu sene olmazsa seneye tekrar gircem sen kaç aldın canım
evet canım taşınmak zordur valla. kaç aldın kız sınavdan
251 biliyordum zaten düşük olcağını ama bu sene olmazsa seneye tekrar gircem sen kaç aldın canım
ben de 330 aldım canım. bence senin olur bu sene, bazı özel üniversiteler puana bile bakmıyor
ben de 330 aldım canım. bence senin olur bu sene, bazı özel üniversiteler puana bile bakmıyor
inşallah olur canım,ayrıca sana sorum olucak:)bildiğin değişik yemek tarifleri var mı şöyle yapımı çok zor olmayan:)dün eşim akşam yemeğinde çok güzel yemekler yapıyorsun ama çeşit az dedi banaabugün onu şaşırtmam lazım
inşallah olur canım,ayrıca sana sorum olucak:)bildiğin değişik yemek tarifleri var mı şöyle yapımı çok zor olmayan:)dün eşim akşam yemeğinde çok güzel yemekler yapıyorsun ama çeşit az dedi banaabugün onu şaşırtmam lazım
canım soslu kanat yapıyorum çok güzel oluyor:)
1 soğanı halka halka doğruyorsun, 1-2 kaşık yoğurt, biraz sıvı yağ ve salçayla beraber karıştırıp kanatları da içine koyup karıştırıp 2-3 saat beklet gerçi bekletmesen de olur, pişirirken de çok az su koy çok güzel oluyor, valla canım çekti:)
ayrıca sandal sefası diye bir yemek gördüm çok güzel görünüyor kabak da aldım ama daha yapmadım, internetten bakabilirsin tarifine.
başka yaptığım farklı yemek yok gibi canım yani aklıma gelmiyor. malzemeye göre de menü yazabilirim
canım soslu kanat yapıyorum çok güzel oluyor:)
1 soğanı halka halka doğruyorsun, 1-2 kaşık yoğurt, biraz sıvı yağ ve salçayla beraber karıştırıp kanatları da içine koyup karıştırıp 2-3 saat beklet gerçi bekletmesen de olur, pişirirken de çok az su koy çok güzel oluyor, valla canım çekti:)
ayrıca sandal sefası diye bir yemek gördüm çok güzel görünüyor kabak da aldım ama daha yapmadım, internetten bakabilirsin tarifine.
başka yaptığım farklı yemek yok gibi canım yani aklıma gelmiyor. malzemeye göre de menü yazabilirim
benimde canım çekti vallahabende yapıyorum onu ama başka yemek tarifi buldum onu hazırladım artık tarifin için teşekkür ederim tatlım kızlarr 7 kilo almışım dün gece tartıldım hayatımdaki en fazla kilomdayım bakalım kaç kiloya çıkcam
ne aldın canım bize de göster ama:)kızlar netten 2 elbise sipariş ettim bekleyeceğim bakalım inş güzel çıkar..
benimde canım çekti vallahabende yapıyorum onu ama başka yemek tarifi buldum onu hazırladım artık tarifin için teşekkür ederim tatlım kızlarr 7 kilo almışım dün gece tartıldım hayatımdaki en fazla kilomdayım bakalım kaç kiloya çıkcam
rica ederim canım, afiyet olsun. artık 20-30 kilo alırsın
iyiyim canım sen nasılsın, bence yat dinlen boşver evi:)kıslar nasılsnız ben geldim ama yorgun ve uykusuzum ev cok kötüdamlacım hosgeldin nler yapıyorsun bebişin nasıl tasındın mı eve
ekliyorum kızlar buraya:)))
damlacım boşver bebiş sağlıklı olsun da verirsin :)))
grili siyahlı eşimin diğeri de benim seçimim :))) tabi mankenler 1.77 boyunda flninş burdaki gibi çıkar ve bedeni olur..
gülpembecim dinlen birazz
ben de köfte patates yapacağım :)))
iyiyim canım sen nasılsın, bence yat dinlen boşver evi:)
güle güle kullan canım ikisi de çok güzel ama senin seçtiğini daha çok beğendim:) bende de bu akşam patates köfte var
iyiyim canım sen nasılsın, bence yat dinlen boşver evi:)
güle güle kullan canım ikisi de çok güzel ama senin seçtiğini daha çok beğendim:) bende de bu akşam patates köfte var
:)))) sağol cnm inş böyle çıkar ve beden olur bakalım...ben de şimdi yapacağım cnm fırında :)) senle çakışıyo bazen yemekler :))
afiyet olsun kıslar size evet bıraktım yarın yaparım artıkkkkama pilatesimi bıırakmam
evet canım çakışıyor, aslında dün ıspanak yapmıştım kuzenim gelirim diyince patates köfte de yaptım sonra gelemeyince yemeğim bugüne kaldı çok da iyi oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?