merhaba kızlar nasılsınız ??
kaç gündür yoktum kardeşim bursadaydı gezdik tozduk eğlendik :) sizler nasılsınız ?
iyiyim canım sen nasılsın döndümü kardeşin canım nasıl geçti günleriniz
tabi ben de seneye giderim:)saol canım sanada iyi pazarlar işçi bayramn kutlu olsun sende seneye gidersin
iyiyim canım sen nasılsın maaşallah iyi gezmişsin bizim yerimize de gezseydin:)merhaba kızlar nasılsınız ??
kaç gündür yoktum kardeşim bursadaydı gezdik tozduk eğlendik :) sizler nasılsınız ?
günaydın kızlaaar.....
gulpembecim sağol cnm..
yarenkacım inş emeklerin boşa çıkmayack her şey çok güzel olacak :)))
sebnemmcim hoşgeldin cnmm
kızlar ben şimdi evi toparlayıp saçıma fön çekip kuaföre (malum iş)gideceğim oradan da arklarla buluşacağız görüşürüüüz
selam kızlar nasılsınız? çok uzun zaman oldu bu topiğe uğramayalı.
slm kıslar nasılsınız bakalım
herkese günaydın...
bu gece çok kötü bir rüya gördümhamileymişim ama babam bana hamile olduğumu söylüyor şaşırıyorum nasıl olur falan diyorum, babam doğurmamı istemiyor annem de olur mu öyle şey doğuracak falan diyor ben de istemiyorum diyorum. aldırsam bir daha çocuğum olur mu diye düşünüyorum:) yani kabus gibi bir şeydi, uyandım ohh bee dedim
Allah hayırlara çıkarsın cnm rabbim hep hayırlısını versin.neyse ki rüya ve geçti bakD ben de hep bi oğlum olduğunu görüyorum bu aralar rüyamda
herkese günaydın...
bu gece çok kötü bir rüya gördümhamileymişim ama babam bana hamile olduğumu söylüyor şaşırıyorum nasıl olur falan diyorum, babam doğurmamı istemiyor annem de olur mu öyle şey doğuracak falan diyor ben de istemiyorum diyorum. aldırsam bir daha çocuğum olur mu diye düşünüyorum:) yani kabus gibi bir şeydi, uyandım ohh bee dedim
belli olmaz belki senin rüyan gerçekleşirAllah hayırlara çıkarsın cnm rabbim hep hayırlısını versin.neyse ki rüya ve geçti bakD ben de hep bi oğlum olduğunu görüyorum bu aralar rüyamda
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama:)rüyalarınızz hayırlara çıksın inşallah
belli olmaz belki senin rüyan gerçekleşir
ne günaydını kız, ben dersaneye bile gittim geldim, seni tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?