2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

bence hiç böyle yorumların yapılmaması lazim..
bende kiskanmayin ben anne oluyorum diyorum :CüvCüv:

İyi cevap vermişsin canım..Malesef bazı patavatsız insanlar düşüncesizce konuşuyor,hamilesin ya inceliyor kilo almış mısın bakalım diyeCADIARZUAlmışsan bayılıyorlar,kıskançlıkla karışık..Ha bazı büyükler de sen niye zayıfsın böyle,bebek gelişmeyecek gib saçama diyaloglar içine girmeye çalışıyorlarlmaz:

19.haftamdayım 6 kilo aldım ben. işallahhh daha fazla almam. 4 daha alsam yeter

17+3üm 2buçuk kiloya yakın aldım.Kilo almaya değil vermeye alışıktım ben.Bu bile fazla geliyordu gözüme ama normalmiş :)

Son düzenleme:
16.hafadayım veeeee sıkı durun 9 kilo aldım.kızımdada aynıydım.3 ayda 9 kilo 9 ayda 30la tamamladım valla bu da öyle olacak gibi.amaaaan.veriliyo nasıl olsa kızımda 6 ayda vermiştim hatta 3 kilo da fazladan vermiştim.kilo alan arkadaşlar hiiiç takmayın nasıl olsa gidiyo o kilolar

Maşallah mı desem ne desem bilemedimkaydirigubbakcemile3

18+6 yım ve 49 la basladım 53 um su an normalde kılo alamazdım sımdıde masallahım var.annem bekarken kılo alıyım dıye polenlerı,balık yaglarını vs.hepsını kullandırdı hamılelıke etkısını gostecek galıba

Merhaba anneler, bende 57 kiloyla hamile kaldım 19. haftanın içindeyim ve 6 kilo aldım şu an 63 kiloyum, dert etmiyorum, Allahın izneyle veririm kiloları..Sizde dert etmeyin, bebişle uğraşmaktan kilolar nasıl gitmiş anlamayız bile...

Sizinle aynıyız.19. haftamızdayız 57 den 63 e çıktı kilom benimde ama ben çok kafaya takıyorum.Çogu zaman sütü bile kalorili diye içmek istemiyorum.Benim metebolizmam çok yavaş, napcam bilmiyorum..Bide şimdiden bacaklarımda ödem oluşmuş.Vucuttan ödemi nasıl atabiliriz.bilmiyorumbilmiyorumkismile

18+3 şu an 66 kiloyum. 5 kilo aldım. umarım doğuma kadar fazla kilo almam.

ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı 83tüm. bulantı vs 77ye indim 2 hafta öncesine kadar. şimdi 78 (19+0 )

21+5 toplamda 3 kilo aldım sabahları küçücük bir karnım var akşama doğru devleşiyor hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…