2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

20 hafta 2 günlük hamileyim henüz yarım kilo aldım.Ama biraz sorun yaşıyorum bu aralar onunda etkisi olabilir tabii.Sağlıklı doğumlar diliyorum herkese

20 hafta 2 günlük hamileyim,henüz yarım kilo aldım.Bu ara sıkıntılı bi dönem,plasentamın önde olduğunu öğrendim bununda etkisi olabilir diye düşünüyorum.Herkese hayırlı doğumlar

21 haftalık hamileyim.Bu gün kontrolden geldim 1 kilo almışım.Son aylarda hızlanıcak diye düşünüyorum.SİZCEEEE

arkadaşım sence az kilo almamışmısın bukadar azkilo alsam korkarım ben bebek nasıl kaç gıram

doktorum kilon çok güzel bebeğinde 364gr demişti bunun ötesinde korkmanın anlamsız olucağını düşünüyorum zaten normali 20 haftada 2,5 kilo tatlım...

benim gibi olan yok heralde..
22+5 günlük hamileyim. 3 kilo vermişim geçen ay 2 kilo almıştım bu ay 3 kilo vermişim.
ama bebeğimin kilosu ii. 412 gram . doktorum sen kılo almamışsın ama bebeğinin kilosu maşallah çok güsel dedi. o yuzden takmıyorum kafama. kilosuz daha güsseelll kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar ben 21+3 günlük hamileyim 62 kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum bebeğimde 340 grammış. Sağlıkla doğduğunuda görürüm inşallah

herkesin yazdiklarini giptayla okumaktan başka bişe yapamiorum..moralim alt üst..
20 kilo aldim...aynalara bakamiorum...doktor yapicak bişe yok dio..
bense hayata küsüyorum...

ben artık tartılmıyorum...... :))))) o kadar zor gunler geçırdımkı .... şimdi kılom olsun verırım... koşarım, yuzerım... eşim yanımda olsun.. her şey duzelır...

[B23 haftadayım 3 kilo almişim:))))
kilolar bebegme gidiyor allaha şükür hep byle devam ederde fazla kilo almadan bu hamileligide kapatirim hehehe:)))[/B]

herkesin yazdiklarini giptayla okumaktan başka bişe yapamiorum..moralim alt üst..

bak canim, her zaman baskalari ornek gosterilir falan belki itici gelebilir bu yuzden ama bak, benim eltim ilk hamileliginde 30 kiloyla dogum yapmis. ben onu bildim bileli tig gibi zayif. 18 yasindan kalma bazi giysilerini atmaya kiyamamis ustunde goruyorum soyluyo boyle boyle diye..
diyecegim o ki, en onemlisi bebegin saglikla dunyaya gelmesi, iyi bir diete girer spor yaparsin zayiflarsin, daha kotu seyler olmasin, tek derdimiz kilo olsun keske...

20 hafta 2 günlük hamileyim,henüz yarım kilo aldım.Bu ara sıkıntılı bi dönem,plasentamın önde olduğunu öğrendim bununda etkisi olabilir diye düşünüyorum.Herkese hayırlı doğumlar

canım bunu dert etme benimde plesantam öndeydi ama şimdi yukarı çıkmış..
en geç 23 24 haftalarda yukariçıkıyormus kisenin daha var.:
endişe edersen olumsuzluklar bırakmaz seni ondan pozitif:))

faircim böyle düşünme..
sen sadece bebegine odaklan canim..
nasilolsa onlari birşekilde veriyosun
dert etme sag salim bebegine kavuşacagin günü düşün..

faircim böyle düşünme..
sen sadece bebegine odaklan canim..
nasilolsa onlari birşekilde veriyosun
dert etme sag salim bebegine kavuşacagin günü düşün..

çok teşekkürler kizlar..
cuma günü doktora gittim maşallah bebeğimin sağliği yerinde
ama doktorum artik diyetisyene gitme vaktimin geldiğini asıl kiloyu bundan sonra alacağimi söyledi..
şimdi randevu almaya çalişiyorum diyetisyenden

24+5 ve 4.5 kilo almışım bile ((
Kızlar ayaklarım şişiyor benim ve ateş gibi yanıyor..

evet benimde ayaklarım şişiyo 23+4 hAFTAYIM.ŞİŞİYO BAZEN SANKİ ALTI YANIYO GİBİ OLUYO.AKINTI SORUNUM VAR BEYAZ BALGAM GİBİ AKINTI OLUYO KÜLODUMDA.SZLERDE DE VAR MI?NORMAL Mİ ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…