rica ederim canım benim aklım sendeydi bütün gün, kurtulmana çoook sevindim..nalancım zeynepcim melikecim çoook teşekkür ederim aradığınız için.seviyorum sizi
Günaydın bu arada herkese..
Velet bugün gündüz izin verirse aşuremi yapıp akşam kuaföre gidecem eğer izin vermezse akşam kocam geldikten sonra yapıcam ve kuaför yalan olacak(
gerçi sabah sabah fasülye ve nohutu haşladım fazla birşey kalmadı ama :S
ne hurafesi kız :44:selam kizlar
asocum tekrar gecmis olsun cnm iyisindir simdi umarim.
finfik ben cok severim asureyi ama biz yapamioz sacam sapan bir hurafe yuzunden annemde cok guzel yapardi valla 4 5 tas yerdim birden ayy canim cekti valla insaallah k.validemin komsulardan biri yaparda yerim
ben de dün öyle dedim nalancım ve çıktık dışarı. alışveriş yaptık, yemek yedik falan. ama çıkmaz olaydım çok huysuzlandı toprak. zavallı kat kat giyinmekten sıkıldı, eve gelince de çok ağladı çıkmaz olaydım dedim :S en güzeli evdeki düzenmiş..Keşke bu tarafta otursaydın valla gelirdim aşure yemek için, zaten sıkıldım evde oturmaktan, piiiiiiffffffff...
Keşke bu tarafta otursaydın valla gelirdim aşure yemek için, zaten sıkıldım evde oturmaktan, piiiiiiffffffff...
annem dedi ki bugün 10 kişiye selam vermek, 10 çeşit yiyecek alışverişi yapmak çok sevapmış. eh o kadar kişiyi anca burda bulabilirim
selamun aleyküm..
ama yiyecek alamicam tabi malesef. artık markete uzun bir süre elveda..
rica ederim canım benim aklım sendeydi bütün gün, kurtulmana çoook sevindim..
annem dedi ki bugün 10 kişiye selam vermek, 10 çeşit yiyecek alışverişi yapmak çok sevapmış. eh o kadar kişiyi anca burda bulabilirim
selamun aleyküm..
ama yiyecek alamicam tabi malesef. artık markete uzun bir süre elveda..
rica ederim canım benim aklım sendeydi bütün gün, kurtulmana çoook sevindim..
canım geçmiş olsun ne güzel oldun kurtuldun darısı benim başıma inş...tatlı toprağım benim kaymak surat:)iyiyim hayatım 2 saate kdr çıkıcaz hastaneden.sabaha kdr sürekli ağrı kesici serum taktılar.bugün ağrım olmaz fazla inşallah.tuvalete çıkmaya da korkuyorum ilk tuvalette canım acıyabilirmiş açık yara olduğu için.
ne hurafesi kız :44:
ben de dün öyle dedim nalancım ve çıktık dışarı. alışveriş yaptık, yemek yedik falan. ama çıkmaz olaydım çok huysuzlandı toprak. zavallı kat kat giyinmekten sıkıldı, eve gelince de çok ağladı çıkmaz olaydım dedim :S en güzeli evdeki düzenmiş..
kaç senedir ilk defa bu yıl aşure yapamicamyiyemicem de biliyorum çok gaz yapar, maşallah çıkarma sorunumuz yok ama yine de zart zurt gidince kendimi suclu hissediyorum salak gibi :S acaba süt yapar mı aşure
daha once burda yazmistim cnm senin icin yine yaziyim
esimin babaannesi asureyi kaynatirken kayninin askerde bogulup oldugu haberi elmis sirf ocakta asure varken bu haner geldigi icin o gunden beri hic kimse asure yapmamis sadece bulgur kaynatip dagitmislar.
ben yapcam korkuyom bu sefer bisi olur die kac senedir kimse yapmamis keske once biri yapsaydi ne olurduki:44:
benim annem de selam verir yolda yürürken bayanlara :) ben yanınadyken garibime gidiyo ama bugüne kadar hiç karşılık alamadığı olmadı. hatta bi gün süslü püslü bi bayan gelip anneme demişti ki neden hep kapalılara selam veriyosunuz bize neden selam vermiyosunuz biz de alırız. çok şaşırmıştık :)hehehheh benim annem selam vermek icin disari cikardi bende yaninda giderdim 10 kisiye selam verirdi. geci yanindan gecen her bayana selam verirdi ama bunun icin ozel disari cikardi.
ha bu arada ilk selamini ben aliyim
aleykum selam cnm.
kayının kaderi öylemiş canım ölüm zamanı o zamanmış aşureyle ne alakası var :S allah rahmet eylesin.. bence yık bu tabuyu yap aşureni günaha girmeyin buna inanarak canım.. hatta bana da gönderdaha once burda yazmistim cnm senin icin yine yaziyim
esimin babaannesi asureyi kaynatirken kayninin askerde bogulup oldugu haberi elmis sirf ocakta asure varken bu haner geldigi icin o gunden beri hic kimse asure yapmamis sadece bulgur kaynatip dagitmislar.
ben yapcam korkuyom bu sefer bisi olur die kac senedir kimse yapmamis keske once biri yapsaydi ne olurduki:44:
ben yapamam zaten. çorbayı bile toprak kucağımda yapıyorum :S e komşu da yok adam gibi belki bir kişi ya getirir ya getirmez.. ondan da yerim artık bir iki kaşık. sen de denersin olmazsa bir iki kaşık alıp..aşure bence süt yapar ama bende gaz korkusundan yiyemem heralde ama çokta bseverim iki ucu b...u değnek napsamkii:26:
ben yapamam zaten. çorbayı bile toprak kucağımda yapıyorum :S e komşu da yok adam gibi belki bir kişi ya getirir ya getirmez.. ondan da yerim artık bir iki kaşık. sen de denersin olmazsa bir iki kaşık alıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?