2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

of yaaa herşeyde katkı maddesi var. bebelacta var mı bilmiyorum. ben 2 ay milupa kullandım sonra bebelaca geçtik. içindekilere bakmıştım ama hatırlamıyorum var mıydı? ya bari bebeklerde dikkat etsinler hiç mi vicdanları sızlamıyor?

kizlar simdi oglumun pipisine baktim kipkirmizi olmus icide beyaz bu neki yarin doktora götürücem sizin bebeklerdede oldumu böyle birsey bugün zaten cok huysuz acaba bundan dolayimiki offffffffff

canim yarin erkenden doktora götürücem simdi gene ciglik cigliga agladi zor susturdum cani yaniyor heralde sünnet ettirmedik ama gerek olursa mecbur yaptiririm:85:

çok geçmiş olsun zeyn cim. inşallah düzelir!

bu arada hepinize günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl kızım kaç gecedir gece her yarım saatte bir uyaıp ağlıyor idrar yolu enfek. Olabilr diye düşünüyorum ama kaç gündürde antibiyotik kullanıyor biraz olsun iyiye gitmesi gerekmezmi en azından siz ne diyorsunuz başka bir sorun olabılır mı acaba

bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun arkadaşlar! inşallah en kısa zamanda düzelir bebişleriniz! enfeksiyon olduğunu nasıl anlaıyorsunuz?

birde şu bez olayında tamam işte budur diyeceğim bez arıyorum. bugün sabah yine kakasını fazla yapmış ve sırtına kadar çıkmış. sabah sabah vücudunu yıkadık eşimle. bu sefer file koymadık eşim elinde tuttu. suya değince nasıl çırpındı yavrum. sudan çıkartamayacağımız anlaşıldı. banyodan çıkınca ağlama sebebi buymuş.

nasıl anladın enf. olduğunu?bende çok korkuyorum doktora götürecez havalar düzelmedi bi türlü,bide üşütmeyelim diye bekliyoruz.

Canı kızım huysuzlanıyordu birz mesala iyiyken bir anda husursuz oluyor bazende aglıyordu birka dakka sonra tekrar normal oluyordu huzuruzlandıgı zamn yada aglaması bıtınce altını acıp bakıyorum yeni çiş yapmış oluyor. Ben öyle spphelendim.hayatım eczaden idrae testi için torba al beegini emzirip onu yapıştır devamlı kontrol et idraeını yapınca eşin en yakın hastaneye götürsün sonuçlarına göre anlarsınız hastanede tahlil vermekten dahakolay olur

sanada günaydın canım. uykusuzluktan ölüyorum. hem iş hem ev hem de bebiş çok zor oluyor. oğluşumda iyi şükür!
eğer bebişin ilaç alıyorsa düzelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. başka bir sıkıntısı olabilir ama anlamak zor olur. doktora götürsen...

Birde iştahsızlık oldu bizde. Zılarında ateş ve kusmada oluyormuş ve idrarı kokuyormuş bizimki kokmuyordu.ama belli bir sorunu olmayan bebekler birden huysuzlanıyorsa özelliklede kız ise idrar yolu enf. Şüphelenmek gerekiyormuş.erkklerde de sünnet derısı yapısık olursa enf daa müsait oluyorlarmış

canım ondada var sanırım,tarım bakanımıydı açıklamıştı gdo var diye sonra kapadılar üstünü.koymalarındaki amaç nedir acaba soyanın:44:temiz süt bulsam mama vermiyecem.sütçülerdeki bozulmasın diye ilaçmı katıyorlarmış ne.ama pastörize süt mamadan daha iyidir heralde.

Canım seni çok iyi anlıyorum beş gecedir hiç uyumadım diyebılirim.Allah yardımcı olsun.getiricem ama aynı zamana denk geldıklerı için enfeksiyondan yada antibiyotikten falandır iye düşündüm hep 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıp doktora gidicem diye erteliyordum ama eşim işini ayarlarsa bugünde gibilirim

haydiiiiiiiii! ya insanın kafasını iyi karıştırıyorlar. birde tvlerde bas bas bağırıyorlar, bir yaşından önce inek sütü vermeyin zararlı diye. birde 6 aydan sonra devam sütleri var! ben milupa için dr. sormuştum içinde nişasta varmış, daha çok kilo yapıyormuş diye. bana bütün mamalar aynı öyle bir şey yapamazlar, çünkü bu yasak demişti. haftaya gidince sorayım bari. offfff şimdi kendime daha çok kızıyorum. bu kadar strese girmesem sütüm olacaktı ama elimde değildi. yavrumu böyle zararlı şeylerle besliyorum. :2:

Canım ağır gelir diyorlar aman dikkat et verme bnce doktorunuza bir sorun ne diyorlar maalar hakkında hoş illa katkı addesi olacak bunların içinde kaçışı yok birde milupa mesela senelerin markası onla büyüyen kaç çocuk vardır kimbilir bir sorun olsa yasaklanmazmıydı acaba

ay seninkide çok zormuş. benimki bazen gece uykusuna yatarken mızıldanıp ağlıyor. 1-1,5 saat uğraştığım oluyor, sonunda uyutuyorum ama bende bitiyorum. dün bişey farkettim aynı şekilde mızıldanıp ağlayınca yatağa koyup cep telefonumun zil seslerini çatım. baya bir dinledi ve sakinledi, sonra kalan mamasını verdim. fazla yemedi, hemen emziğini verdim ve güç bela uyuttum. sanırım beni çok özlüyor ve bu yüzden huysuzluk yapıyor.
inşallah bugün gidersiniz ve birşeyi yoktur.

kızlar hani şu sağ köşede kalp ve bilmem kaç beğeni yazıyor ya o nedir ne yapmam gerekiyor

Tesekkür ederım canım inşallah.büypk ihtimalle özlediğinn uyumuyordur seni daha fazla görebilmek tenas edebilnek istiyordur canım.senın k.validenın gitme neselesınde son durum ne birgelilne oldu mu

doğru söylüyorsun mesela aylardır mamaya alıştı, şimdi süt vermeye kalksam ağır gelir alerji yapabilir. benim yeğenimde milupa ile büyüdü. ben 2 ay verdim sonra bebelaca geçtim. her ikisini karşılaştırdım bütün değerleri aynı hiçbir farkı yok. milupada kakası yemyeşil olmuştu. bebelaca geçince düzeldi. aslında gdo herşeyde var. bizim gidip köyde yaşamamız lazım.

Tesekkür ederım canım inşallah.büypk ihtimalle özlediğinn uyumuyordur seni daha fazla görebilmek tenas edebilnek istiyordur canım.senın k.validenın gitme neselesınde son durum ne birgelilne oldu mu

odasına gidip mama vermeye başlayınca yemiyor ve ağlıyor kalkıp dolaşınca susuyor, ama uykusu geldiğinide belli ediyor gözlerini kaşıyor. zaten 2 saat uyanık kalıp uyumasıgerekiyor. geçende ayağımda batık var diye pediküre gitmiştim eve gelme saatimden 1 saat 15 dk daha geç gittim. ne durmuş ne mama yemiş yavrum. k.valdemin tansiyonu çıkmış ağlıyor diye. dedim niye aramadınız, senin işinde önemli ben ağladı diye üzüldüm diyor.
valla gitmeleri kesinleşti haftaya pazar gidiyorlar. tabi biz hala bir çözüm bulamadık. canım sıkkın hala.

Hımm ikisii dd aynımıyış dgerleri gzdl o zamn demekki genlde sıtandart oluyor degerldr.eee öyld yani biyerde ne hormonsuz ne katöı maddesız birşey yok Allah yavrularımızı korusun süten bile geçiuordur sonuçta biim yediklerimizdede var

ayy kıyaam bn ona nasılda annesını ararmış.ne diyim canım bir çıkar yol bulursunuz inşallah. ZeYnEpCiM gittiniz mi doktora ne dedi nasıl oğlun

evet yediğimiz herşeyde var. en basiti zeytinyağı kullanın diyorlar en pahalısında bile başka yağlar var. kaynanam diyor sizin burda meyve sebze çok pahalı. onlar köyde yaşıyor. herşey ucuz ve lezzetliymiş.

canım artık 6.ayımıza giriyoruz çorba,yoğurt filan veririz artık.allahım esirgesin bebişlerimizi başka çare yok hangi yöne dönsen orada bir tuzak.

süt bulamadığım için mama veriyorum 1-2 defa sulandırarak verdim sütü.temiz bulsam hiç takmayacam.yiğenim 4 yaşında annemgil inek sütü verdi hep.aslında sadece emzirmekte kızım aç kalır diye günde 2 defa yada 1 defa mama veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…