cok saolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah, sezencim ikili testte ultrasonla ense kalınlıgına bakıyor bi de kan veriyorsun down sendromlu olma olasılığını ölçüyorlar....
kızlar ben geldim .. bugun doktor kontrolum vardı sabah erken eşimle gittik. öğlene kadar izin almıştım. doktorun ard arda 2 doğumu olunca ben de başka doktora gittim bebeğimi çok merak ediyordum ..Allah şükür herşey yolundaymış. kızlar elini ayağını oynattı yaa çok güzeldi.. hazır gitmişken ikili testimde yapıldı. kan tahlil sonuçlarım çarşamba çıkacakmış. biraz geçmişi okuyayım...
13 mayıs falan sezencimi kontrol bana bir ay sonra gelebilirsin dedi, 3,5 aylıkken..
13 mayıs falan sezencimi kontrol bana bir ay sonra gelebilirsin dedi, 3,5 aylıkken..
kızlar ben geldim .. bugun doktor kontrolum vardı sabah erken eşimle gittik. öğlene kadar izin almıştım. doktorun ard arda 2 doğumu olunca ben de başka doktora gittim bebeğimi çok merak ediyordum ..Allah şükür herşey yolundaymış. kızlar elini ayağını oynattı yaa çok güzeldi.. hazır gitmişken ikili testimde yapıldı. kan tahlil sonuçlarım çarşamba çıkacakmış. biraz geçmişi okuyayım...
ikili test için gün verdimi
iyidir cnm bende 4 hafta görmeyince merak etmiştim ama kötü olsa belli olurdu cnmm
mrblar kızlar anca gelebildim
hayırlı cumalar herkese öncelikle.
meybie canım tebrik ederim çok sevindim. darısı bizim başımıza inşallah. bende görseydim hareket ettiğini yavrumun
tşk ederim begümcük..darısı sizlerin başına inş..görürsün inş..rahat ol..bence çatlak kremini doktorunuza danışarak alın..doktor bana % doğal olmasada oldukça ii bir krem verdi..adına aklıma gelmiyor..yarın gelince yazarım..
meybie canım
ben çok kalorili yemiyorum ama dediğim nasıl kilo aldım bende bilmiyorum
neyse hayırlısı byleymiş demekli
hayırlısı ile bebişim olunca ondan kalan zamanı mı koşu bandında geçiririmguclubacismile
malum doğumlarımız kış ayına denk geliyor
ense ölçümü hemen çıkyomuş zaten orda belli ediyo az çok kaç çıktı ölçümde söyledimi doktor karından baktı dimi??
ense kalınlığı allaha şükür iyi çıktı dokor normal dedi
ense ölçümü hemen çıkyomuş zaten orda belli ediyo az çok kaç çıktı ölçümde söyledimi doktor karından baktı dimi??
ikili test yaptırmıyacağım canım, doktora da sordum, tamamen senin arzuna kalmış bir test zaten dedi. eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. çok normal karşıladı hatta şaşırdım.
yok canım takıntı yapmıyorumvalla canım aslında kilo hiç umrumda değil...tek korkum ikiz olduğu için erken doğum olması..allah kucağımada almayı nasib ederse zaten öyle böyle verilir o kilolar..sende çok takıntı yapma.hamileliğin tadını çıkart..sadece biraz konturolllü gitmek lazım .hepsi ooo..
yarencimi korktum gittim sıktım canım sağol,, :) buarada geçmiş olsun..
benim doktorun söylediğide; 2.5 cm altında normal kabul ediyoruz dedi..benimde 2,2 çıkmıştı.ne kadar ince çıkarsa o kadar ii dedi..
kızlar bende şimdi 7+2 yim ama 4 kilo birden almışım acaba karnım çok şiş şişkinlikmidir yoksa gerçekten kilomudur bide sigarayıda bıraktım ve iştahımda çok fazlaydı o yüzden almışta olabilirim ama bu hafat iştahım düzeldi çok şükür fazla yemiyorum
yarın dr a gidicem yarın inş bebeğimin kalp atışını duyucam ve ikizmi, tekmi olduğunu öğrenicem yarın bi olsaydı
kızlar bende şimdi 7+2 yim ama 4 kilo birden almışım acaba karnım çok şiş şişkinlikmidir yoksa gerçekten kilomudur bide sigarayıda bıraktım ve iştahımda çok fazlaydı o yüzden almışta olabilirim ama bu hafat iştahım düzeldi çok şükür fazla yemiyorum
yarın dr a gidicem yarın inş bebeğimin kalp atışını duyucam ve ikizmi, tekmi olduğunu öğrenicem yarın bi olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?