günaydın güzel anneler.
ben ali ismini çok severim. erkekte... müthiş sevimli gelir bana. babamın da iki ismi var biri Ali. hep isterdim babamın adını koymayı ama eşimin babasının ismini koymak istemedeğim için babamın ismini de ortaya atmadımben oyumu senin erkeke aliden yana veriyorum.
benim bebem çok mu zayıf ya:26: maşallah bu arada bebeğine. o 10 kere hareket durumunu bende duydum ama bir türlü sayamadım. artık senden de duydum ya sayarım.
eneee kaan da benim kocamın adı! senin isme de bayılım.bizim orda bi laf vardır: kocamın adı da ağzımın tadı onun babamın adı şeklinde falan da değiştirmek mümkün
bizim bütün kıyafetler orda burda. hepimizde farklı şehirlerdeyiz ben doğum için gittiğimde toparlayıp hepsini annemle yıkarız diyoruz son 1 ay kala falan. umarım geç olmaz
Ya da onca işinin arasında mobilya arama, montojıyla ilgilenme derdinden kurtulduğu için sevinmiştir :86::86:
hayır ben haklıydım o yusden bısı demedı
ya pazar gunu bana orbıt arabayı gordunmu dedı...
ben burda bukadar arastırırken o da bana haber vermeden arabayı alcak galıba arastırıyomus baksana ne bılcek yoksa orbıt ı fılan
hoşgeldin...merhabalarrrr,
bizde kzıımla aranıza katıldık:)
Biz yurtdışındayz doğum türkiyede ama, bu yüzden sadece netten bazı kıyafetleri fln alabildim:97: Sizin hazırlıklarınızı okudukça panik oluyorum benim hiçbişeyim hazır değil dahaaaa :84:
Mayısın sonunda türkiyye dönüorm o zmn başlıycam çoooook mu geçç yetiştirebilirmiyim sizcee:85:
ne bılıım orası cıkıs yoluya tırsıyorum hep
maşallahhhhslm teyzeler bız doktora gıttık bugun 31+4 de 1750 gr olmuşuz kucuk gıbı geldı ban 2kılo der dıye düşünüyordum ufak olcak balıba yavrum anasına cekmıycek yoksa benmı bakamıyom oğluşuma yaaaaaa
belkı durdukca artar kokusu :111:
ben babamıza kızgınken almıstım mobılyaları henuz o gormedı soylemedımde bugun geldıklerını şok olcak garıbım
bizimki doğum pozisyonunda kaç aydır iki haftadırda basımı büyüdü nebabası gibi koja kafalı olcak sanırım bi baskı yapıyor. kafayı uzatıp merhaba dicek gibi
şimdiden böleyis bakalım son aylar nası geccek???
benim kojam böle bişey yapsa... inadımdan begensemde beğendim demem...
tepkisi ne oldu???
elım hep karnımdaydı onceden sımdı tutumda duruo resıl gıbı
henuz gelmedı ve gormedı...
kusken aldıgım ıcıın yıne kusken aldıgımı soylemıstım hayırlı olsun demıştı sadece begencekmı bakalım
bizimkininde tıp tıpları göbek deliğinin üstüne cıkmaya başladı.
en çok sağdan vuruyor kerata
Günaydın kıslarrr ,bugun burda hava çok soğuk ve de yağmurlu :97::97:sıkıntılı yanee..
Sizler nasılsınız bakalım bugün??
Günaydınn biz geldik oğluşumlaaa..
1071 gr kilomuz 31 cm boyumuz
kocaman olduk artık teyzeleriii
esnedik bile
doktorumuz esnerken bı pozunu bıle yakaladı
kan ve idrar testi istedi doktorumuz
seker sonuclarına baktı bi sorun yok dedi çok şükür.
bu arada bu ay 3 kilo daha almışız toplamda 10 kg aldıkkk
bizden haberler bukadarrrr
Canım maşallahhh Kaan bebişineee güzel haberlerine çooook sevindim...
günaydınlarrrrr
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum
güzel haberler okudum uzun zaman sora ilk kez geçmiş bu kaadr oyaladı beni çok mutlu oldum
herkese güzel günler dilerken ankaradan hava raporu KÖTÜ :86::86::86:
Hoşgeldin gülçinnnnasıl oldun bakalımmm kaçgündür gözümüz aradı vallahi senii..
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin..
çok güzelsiniz..
yetişirsin merak etme
hoşgeldin...
mayıs sonuna surda ne kaldııı
yetişirrrrr...
cok guzel gorunuyorsun cnm
hsg aramiza saglikla al kizini kucagina..bence hic birsey icin gec degil
msllh ogluna hicde oyle dusunme saglikli olsunlar degilmi..:)
morguller senin kuzunada msllah cnm
pur un gonderdıgı topıce bak muhakkak elınde bı lısten olsun cok ıse yarıyor
kıyafet dısındada gereklı gorduklerınıde alırsın netten endıselenme bosuna yetısır..
portatıf olayı en guzelı senın durumunda sımdıden hayırlı olsun
Hoşbuldukk teşekkür ederis..valla biras içime su serptiniz ben şimdiden bi liste cıkarmaya başladm planlı gidersem kısa zamanda bitiririm diye
Biz erkek olursa demir koyarıs kız olursa derin diyodk.DEmir ismi çok hoş gelio bana güçlü bi isimya kizlar yokmu sole degisik erkek isimleri bu konu kafami cok kurcalamaya basladi
Biz de aynı dertteyz güya belirlenmştk erkek olsa daha rahat olurdu sanki çünkü derin ismi içöin eşimin ailesinden veto geldi:95: halbuki bizimkiler cok begenmişti.Neyse şimdi ela ismini düşünüors onada mırın kırın etti ama yeter yaniiii nie karışırlar isim olayına anlamam okadar sıkıntısını biz çekiors istediğimiz ismi koyamıorsss
ayyy teşekkürler
annemde kaldım 2. aşımı oldum :86: işte yarında şeker yüklemesi çok yoğun oldu martık ben :86::86:
sen nnaptın nasılsın ?
Çok sevindim canım iyi olmana inşşallah yarında şeker yüklemenden iyi haberlerle gelirsin..
Bizde iiyiz çok şükür artıık hareketlenmeler başladı ya ara ara kendimi dinliyorum anlamaya çalıyorumne yaptığını çok güzel bir duyguuu
günaydınlarrrrr
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum
güzel haberler okudum uzun zaman sora ilk kez geçmiş bu kaadr oyaladı beni çok mutlu oldum
herkese güzel günler dilerken ankaradan hava raporu KÖTÜ :86::86::86:
slm teyzeler bız doktora gıttık bugun 31+4 de 1750 gr olmuşuz kucuk gıbı geldı ban 2kılo der dıye düşünüyordum ufak olcak balıba yavrum anasına cekmıycek yoksa benmı bakamıyom oğluşuma yaaaaaa
Günaydınn biz geldik oğluşumlaaa..
1071 gr kilomuz 31 cm boyumuz
kocaman olduk artık teyzeleriii
esnedik bile
doktorumuz esnerken bı pozunu bıle yakaladı
kan ve idrar testi istedi doktorumuz
seker sonuclarına baktı bi sorun yok dedi çok şükür.
bu arada bu ay 3 kilo daha almışız toplamda 10 kg aldıkkk
bizden haberler bukadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?