formun yaramazı çüçüğü tekrar hoş geldin aramıza. uslu durmayı öğrenmişindir umarım
iyi olmana cok sevindik..
iyii olda bizi bırakma sensiz tadı yok buraların
günaydın kızlar...
dün erkenden eve gittim yattım ama başdönmem geçmedi....
bugünde başağrısı var sersem gibiyim midem bulanıyor offf bu halde çalışmak çok kötü yaa havada barut gibi uyumak istiyorum....
günaydın kızlar...
dün erkenden eve gittim yattım ama başdönmem geçmedi....
bugünde başağrısı var sersem gibiyim midem bulanıyor offf bu halde çalışmak çok kötü yaa havada barut gibi uyumak istiyorum....
Nevincime de günaydın
kızlarrr herkes kendisine tikkat etsinnn.. hastalanmak kendımız yormak yokkkk
hava tam uyku havası gercekten. bende uykumu alamadım tam gıbı gözlerim yanıyorr
dün gece 02,30 da uyandım wc ye gıttım. yattım yarım saat yatakta dondum karnım cok acıkmıstım yememek ıcın dırendım en sonunda dayanamadım
kalktım mutfaga gıttımmmmmmm
maşallahhhhGünaydınn biz geldik oğluşumlaaa..
1071 gr kilomuz 31 cm boyumuz
kocaman olduk artık teyzeleriii
esnedik bile
doktorumuz esnerken bı pozunu bıle yakaladı
kan ve idrar testi istedi doktorumuz
seker sonuclarına baktı bi sorun yok dedi çok şükür.
bu arada bu ay 3 kilo daha almışız toplamda 10 kg aldıkkk
bizden haberler bukadarrrr
canım günaydınn
yurt genelinde yağış varmış
mersinde kapalı bugun ama soğuk degıl hava..
Nevincime de günaydın
kızlarrr herkes kendisine tikkat etsinnn.. hastalanmak kendımız yormak yokkkk
hava tam uyku havası gercekten. bende uykumu alamadım tam gıbı gözlerim yanıyorr
dün gece 02,30 da uyandım wc ye gıttım. yattım yarım saat yatakta dondum karnım cok acıkmıstım yememek ıcın dırendım en sonunda dayanamadım
kalktım mutfaga gıttımmmmmmm
bu arada hanımlar göğüslerinden süt gelen var mı?
benimde öyleydi sonradan süt gelmeye başladı.. yakındır seninde.günaydın herkese
gem oda takımınız cok güselmiş.mutlu günleri olsun hep:)ben de beyaz istiyodum.eşimin iş durumları belirsiz olunca oda takımını almaktan vazgeçtik şimdilik oda yapmıycaz.taşınırsak yeni mobilyaları sök tak yaptırmak istemiyorum.park yatak beğendim bide şifonyer bi süre bizle kalcak bebişmiz:)
benm de göğüslerim cok büyüdü hatta bi ara göbeğimden büyüktü şimdi üç top şeklinde dolaşıyorum valla:) göğüslerimden de sıvı deil ama kurumuş gibi sütler geliyo ama sanırım bunlar normal.
sütten çok suya benziyor...benimkiler çok büyüdü ama süt müt gelmedi....
kızlar ya benim hafiften baş dönme başağrısı mide bulantısı devam ediyor acile bi gidip görünsem mi acaba yaaa......aksi gibi işlerde öyle yoğun ki offffffffff....
Günaydınn biz geldik oğluşumlaaa..
1071 gr kilomuz 31 cm boyumuz
kocaman olduk artık teyzeleriii
esnedik bile
doktorumuz esnerken bı pozunu bıle yakaladı
kan ve idrar testi istedi doktorumuz
seker sonuclarına baktı bi sorun yok dedi çok şükür.
bu arada bu ay 3 kilo daha almışız toplamda 10 kg aldıkkk
bizden haberler bukadarrrr
Hadi inş güzel çıkar sonucunannemde kaldım 2. aşımı oldum :86: işte yarında şeker yüklemesi çok yoğun oldu martık ben :86::86:
bu arada hanımlar göğüslerinden süt gelen var mı?
kızlar ya benim hafiften baş dönme başağrısı mide bulantısı devam ediyor acile bi gidip görünsem mi acaba yaaa......aksi gibi işlerde öyle yoğun ki offffffffff....
pur sen bu alımda tercih yapacak mısın? doğumla çok ters bir zamana geliyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?