-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar...
dün erkenden eve gittim yattım ama başdönmem geçmedi....
bugünde başağrısı var sersem gibiyim midem bulanıyor offf bu halde çalışmak çok kötü yaa havada barut gibi uyumak istiyorum....

formun yaramazı çüçüğü tekrar hoş geldin aramıza. uslu durmayı öğrenmişindir umarım

iyi olmana cok sevindik..

iyii olda bizi bırakma sensiz tadı yok buraların

ay şımardım :86:

çok teşekkürler çikolatam :86::86:

artık uslandım uslandım :86::86:

ay bura olmadan yani siz olmadan da başka bişiyin anlamı yok buraya girmeyince aklım hep burda

soğuk algınlığı ıslak saçlamı durdun sen

Nevincime de günaydın

kızlarrr herkes kendisine tikkat etsinnn.. hastalanmak kendımız yormak yokkkk

hava tam uyku havası gercekten. bende uykumu alamadım tam gıbı gözlerim yanıyorr

dün gece 02,30 da uyandım wc ye gıttım. yattım yarım saat yatakta dondum karnım cok acıkmıstım yememek ıcın dırendım en sonunda dayanamadım
kalktım mutfaga gıttımmmmmmm

aman can boğazdan geliooo :82:

maşallahhhh kilolara ulaşmıssınız...

canım günaydınn
yurt genelinde yağış varmış
mersinde kapalı bugun ama soğuk degıl hava..

burası tc sınırları dışında... hava missss

aynennn bennn...
karnım acıktı sabah 5te... kalktım yedim bişiler sora beni 9bucuka kadar uyuttu bebem...

günaydın herkese
gem oda takımınız cok güselmiş.mutlu günleri olsun hep:)ben de beyaz istiyodum.eşimin iş durumları belirsiz olunca oda takımını almaktan vazgeçtik şimdilik oda yapmıycaz.taşınırsak yeni mobilyaları sök tak yaptırmak istemiyorum.park yatak beğendim bide şifonyer bi süre bizle kalcak bebişmiz:)

benm de göğüslerim cok büyüdü hatta bi ara göbeğimden büyüktü şimdi üç top şeklinde dolaşıyorum valla:) göğüslerimden de sıvı deil ama kurumuş gibi sütler geliyo ama sanırım bunlar normal.

kızlar ya benim hafiften baş dönme başağrısı mide bulantısı devam ediyor acile bi gidip görünsem mi acaba yaaa......aksi gibi işlerde öyle yoğun ki offffffffff....

benimde öyleydi sonradan süt gelmeye başladı.. yakındır seninde.
benimkiler çok büyüdü ama süt müt gelmedi....
sütten çok suya benziyor...
kızlar ya benim hafiften baş dönme başağrısı mide bulantısı devam ediyor acile bi gidip görünsem mi acaba yaaa......aksi gibi işlerde öyle yoğun ki offffffffff....

kesinlikle bir git görün ya... tansiyon falan gibi geldi bana ama.

Günaydıınn

Maşallah Kaan Paşa'ya kocaman olmuş

annemde kaldım 2. aşımı oldum :86: işte yarında şeker yüklemesi çok yoğun oldu martık ben :86::86:
Hadi inş güzel çıkar sonucun

Eki Görüntüle 193579

bu da bizim geçen hafta ki halimiz.....

Maşallah çok tatlı sipsivri bir karnın var
Hakkatten 13 kilo nerde yaa :26:

bu arada hanımlar göğüslerinden süt gelen var mı?

Benim gelmiyor ama alt komşum da hamile (2 hafta büyük benden) ondan 3 aydır geliyo :26:

İhmal etme görün dr a..

slm kıslar nasılsınız bakalım ya benım uykularım kaçtı delı olcam sureklı uyanıyorum gece kafadan 2 kere tuvalete zaten sonrada uyuyamıyorum bugun dolaş dolaş koltukta uyuya kalmışım ben uyanınca yafrumda uyanıyor hemen annecımm dıye kuzum benım bu arada gemcım beyaz takım senındı galıba bende aynısını alcam beşiğin ne kadara aldıgını ögrenebılırmıyım ya burda bı beşik 550 dedıler gardropunua 280e anlaştık ama ben gardropunu belis marka aldım senınkı baby hope galouıba beşikle şifonyerın beşiğide baby hope alcam aynı model de malzemesı farklı belisin

pur sen bu alımda tercih yapacak mısın? doğumla çok ters bir zamana geliyor ya.

Yapcam tutar belki :86::86:
Evet zamanlama kötü gerçekten ama bunların işi belli olmuyor es geçmemek lazım..

Ya kafam bozuk zaten, ertelediler sırf fazla alım yapmamak adına :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…