slm kıslar nasılsınız bakalım ya benım uykularım kaçtı delı olcam sureklı uyanıyorum gece kafadan 2 kere tuvalete zaten sonrada uyuyamıyorum bugun dolaş dolaş koltukta uyuya kalmışım ben uyanınca yafrumda uyanıyor hemen annecımm dıye kuzum benım bu arada gemcım beyaz takım senındı galıba bende aynısını alcam beşiğin ne kadara aldıgını ögrenebılırmıyım ya burda bı beşik 550 dedıler gardropunua 280e anlaştık ama ben gardropunu belis marka aldım senınkı baby hope galıba beşikle şifonyerın beşiğide baby hope alcam aynı model de malzemesı farklı belisin
Yapcam tutar belki :86::86:
Evet zamanlama kötü gerçekten ama bunların işi belli olmuyor es geçmemek lazım..
Ya kafam bozuk zaten, ertelediler sırf fazla alım yapmamak adına :95:
yüksek kadrolardan bahsediyorlar pur. ben oğluşumun nasibine bu sefer olacağını düşünüyorum.eğer söyledikleri gibi yüksek gelirse. bu ayın sonuna haziran başına açıklarlar kadroları bakalım nasıl olacak? ben ev hanımı anne olmak istemiyorum. zaten ev hanımlığını da pek beceremiyorum. bebekime baktıracak adamımm da var : annem ondan çok istiyorum atanmayı. hayırlısı olsun.
çakışsa bile bize direk izin veriyorlarmış. ben araştırdım... bakalım!
Günaydınn biz geldik oğluşumlaaa..
1071 gr kilomuz 31 cm boyumuz
kocaman olduk artık teyzeleriii
esnedik bile
doktorumuz esnerken bı pozunu bıle yakaladı
kan ve idrar testi istedi doktorumuz
seker sonuclarına baktı bi sorun yok dedi çok şükür.
bu arada bu ay 3 kilo daha almışız toplamda 10 kg aldıkkk
bizden haberler bukadarrrr
senın kılolar totonamı gıdıyo
gelmedı benım ,sankı goguslerımde kuculdu :44:bu arada hanımlar göğüslerinden süt gelen var mı?
tesekkurler canımgünaydın herkese
gem oda takımınız cok güselmiş.mutlu günleri olsun hep:)ben de beyaz istiyodum.eşimin iş durumları belirsiz olunca oda takımını almaktan vazgeçtik şimdilik oda yapmıycaz.taşınırsak yeni mobilyaları sök tak yaptırmak istemiyorum.park yatak beğendim bide şifonyer bi süre bizle kalcak bebişmiz:)
benm de göğüslerim cok büyüdü hatta bi ara göbeğimden büyüktü şimdi üç top şeklinde dolaşıyorum valla:) göğüslerimden de sıvı deil ama kurumuş gibi sütler geliyo ama sanırım bunlar normal.
tesekkur ederıssss sızınkıler daha guzel olsunheheheheheh gemcım pardon ya topıkler karışmış senınle aynı değil takımımız 2011 temmuz annelerının cicilerı topıgındekı bırıyle karıştıayy cok guldum kendime senın takımında cok şık yalnız yavrucun gule gule kullansın
Ahh inş yüksek olur sayı! Da ben pek güvenmiyorum..
Her halukarda senin bu sefer kesin olur zaten,
inş istediğin yerlere kadro gelir de gönül rahatlıyla yazar atanırsın..
Ben son atamaya kadar umudumu korumaya çalışcam, bakalım, evde oturmak hakkaten berbat bişi..
bu arada hanımlar göğüslerinden süt gelen var mı?
maşallahhhhkilolara ulaşmıssınız...
burası tc sınırları dışında... hava missss
aynennn bennn...
karnım acıktı sabah 5te... kalktım yedim bişilersora beni 9bucuka kadar uyuttu bebem...
ben ben bennnnnn sol göğsümden süt geliooo hergünnnnnn
nası gelıo ya
kendı kendınemı akıo
nası gelıo ya
kendı kendınemı akıo
13 kılonun hepsını gobekte bekledıgımden kocaman bı gobek beklıyodum ben ..yoksa 13 kılo az demıyomneden öyle diyonuz yaa az değil ha 13 kilo aldım dile kolay bebek herşeyiyle olsa olsa 3 kilo diyeim gerisi 10 kilo hep yağ aman allahımmmm.....:84:
herkes kendine göre şişkolaştıda...
kendi kendine gelioooo 1 haftadır hergün hemde..sütyen leke leke oluo hep ama öle çok gelmıooo.:44:
Turkuaz sen acıle gorunmedın mı ne durumdasın_??
yok gitmedim hem çok yoğunum hemde sorun uykusuzluktan kaynaklanıyor çok yorgunum kaldırmıyor artık vucudum bi kurtulsam şu işten....
14 haziranda cıkıyordun dmi nevin_?
ay cok degısık yaa bebek yok sut var :97:kendi kendine gelioooo 1 haftadır hergün hemde..sütyen leke leke oluo hep ama öle çok gelmıooo.:44:
bugün nette okudum 28. haftadan sonra gelmesi normalmiş ama sıkılmaması gerekirmiş erken doğumu tetikliyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?