-----2010 KASIM hamişleri----

heheheheheh gemcım pardon ya topıkler karışmış senınle aynı değil takımımız 2011 temmuz annelerının cicilerı topıgındekı bırıyle karıştı ayy cok guldum kendime senın takımında cok şık yalnız yavrucun gule gule kullansın

Yapcam tutar belki :86::86:
Evet zamanlama kötü gerçekten ama bunların işi belli olmuyor es geçmemek lazım..

Ya kafam bozuk zaten, ertelediler sırf fazla alım yapmamak adına :95:

yüksek kadrolardan bahsediyorlar pur. ben oğluşumun nasibine bu sefer olacağını düşünüyorum.eğer söyledikleri gibi yüksek gelirse. bu ayın sonuna haziran başına açıklarlar kadroları bakalım nasıl olacak? ben ev hanımı anne olmak istemiyorum. zaten ev hanımlığını da pek beceremiyorum. bebekime baktıracak adamımm da var : annem ondan çok istiyorum atanmayı. hayırlısı olsun.

çakışsa bile bize direk izin veriyorlarmış. ben araştırdım... bakalım!

Ahh inş yüksek olur sayı! Da ben pek güvenmiyorum..
Her halukarda senin bu sefer kesin olur zaten,
inş istediğin yerlere kadro gelir de gönül rahatlıyla yazar atanırsın..
Ben son atamaya kadar umudumu korumaya çalışcam, bakalım, evde oturmak hakkaten berbat bişi..

neguselll buyumus masallah
herseyın ıyı olmasına sevındık bız oğlumla
Eki Görüntüle 193579

bu da bizim geçen hafta ki halimiz.....
senın kılolar totonamı gıdıyo
masallah sıze ıcındekını yemelık hale getırmıssın anlasılan
bu arada hanımlar göğüslerinden süt gelen var mı?
gelmedı benım ,sankı goguslerımde kuculdu :44:
tesekkurler canım tasınma durumu varsa alma tabıkı cok zorlanırsın..en guzelını yaparsın par yatakla bencede :97:
3 top olayınada bayıldım
tesekkur ederıssss sızınkıler daha guzel olsun

eğer yüksek kadro gelirse seninde şansın var pur. bakalım. mevlam neylerse güzel eyler. kısmet artık. teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.

evet keremoscum sonunda gr. lardan kurtulup kılo lara geldıkkkk e büyüdük artık

sen neredesin canım_?

böle gece kalkıp yemek yıyıp tekrar yatarsak yandıkkk kılolarla basımız dertten kurtulamazzz

neden öyle diyonuz yaa az değil ha 13 kilo aldım dile kolay bebek herşeyiyle olsa olsa 3 kilo diyeim gerisi 10 kilo hep yağ aman allahımmmm.....:84:
herkes kendine göre şişkolaştıda...

neden öyle diyonuz yaa az değil ha 13 kilo aldım dile kolay bebek herşeyiyle olsa olsa 3 kilo diyeim gerisi 10 kilo hep yağ aman allahımmmm.....:84:
herkes kendine göre şişkolaştıda...
13 kılonun hepsını gobekte bekledıgımden kocaman bı gobek beklıyodum ben ..yoksa 13 kılo az demıyom

bende dün doktora selülitleri sordum bacaklarımda bariz şekilde çıktı geçermi diye.. merak etme bi süre sonra geçiyor ama hamile kalmadan önce olanlar kalır tabş dedi. ben hamile kalmadan önce cok az vardı. varla yok arası bişiiii. Çok sevindirik oldum yaniiiiiiiiiiiiii

kendi kendine gelioooo 1 haftadır hergün hemde..sütyen leke leke oluo hep ama öle çok gelmıooo.:44:
ay cok degısık yaa bebek yok sut var :97:
bugün nette okudum 28. haftadan sonra gelmesi normalmiş ama sıkılmaması gerekirmiş erken doğumu tetikliyormuş....

ay zaten hıcbıyerıme dokunmuyorum hersey erken dogumu tetıklıyo anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…