-----2010 KASIM hamişleri----

haziran başında yeni eleman alcak bulabilirse 2 haftaya öğretirim giderim ben dediydim 14ne kadar gitmez belkide bakalım....

benim patronda bugün bana sordu ayın kacında cıkıcan die bende 22 haziran didim.. 14 haziran doluo ama 22 si maaş günü 1 haftacık daha calısıp tam maaş alayım didim haziran cabuk gecer gıbı yerıme yenı bırını alcakmıs ıslerı ogretırsın dıdı. haziran basında bakacakmıs oda yenı elemana tamam didim

Son düzenleme:
buarada ben mobılyalarda oyle bartı koku yok demıstım ..ama dun gece kapalı kalınca oda nası kokmusssss balkon kapısı var o odada actım sonuna kadar bakalım deemekkı 1 ay havalancak gercekten

buarada havalar duzelmesse bıyerlerım donacak benım koku cıkacak dıye ..odanın kapısı kapalı ama usuyorum beeen

evet keremoscum sonunda gr. lardan kurtulup kılo lara geldıkkkk e büyüdük artık

sen neredesin canım_?

böle gece kalkıp yemek yıyıp tekrar yatarsak yandıkkk kılolarla basımız dertten kurtulamazzz

Ben yatmadan yemezsem mutlaka gece kalkıyorum artı sabah eşim giderken kalkıp yine yiyip yatıyorum
Gerçi 3 gündür gece yemelerim yok midem bulanıyor, sabah da vicdan meselesinden yemeye çalışıyorum

Herkese selam,

3 gündür ihracat müdürü raporlu bütün işler bana kaldı,yarında gelmicekmiş deli gibi sevkiyat var pilim bitmiş durumda

seckin,selina maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar.

turkuaz,geçmiş olsun canım. göbeğinede maşallah

gemcim odanız çok güzel.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

tsk ederizzzzz

ya kıslar bısı dıcem

bole benım sıpam sankı vajınamın ıcıne vuruyo ödüm kopuyo bole hıssedn varmı :78:
bu soru benimde hep aklımdaydı iyiki sormuşsun gemcim, benimde öyle oluyor hatta baskı yaptığı belli oluyor hafif bi sızı bile oluyor.
cok guzel gorunuyorsun cnm

hsg aramiza saglikla al kizini kucagina..bence hic birsey icin gec degil

msllh ogluna hicde oyle dusunme saglikli olsunlar degilmi..:)

morguller senin kuzunada msllah cnm

çok teşekkür ederizz

turkuazım göbüşün çok tatlı maşallahh, Allah nazarlardan korusun. Erkek olduğu hakkaten belli oluyor dimi, beni de gören erkek mi diyor erkek olup da göbüşü yuvarlak olan varmı acaba:26:

kızlar merhaba size bişey danışcam zaman zaman giriyorum ama aranıza pek katılamıyorum sürekli yatıyorum bebeğim o kadar aşağıda ki karnımda değilde rahmimde hareket ediyo karnımda sertleşmeler oluyo sizede oluyomu dr.soruyorum üstten ultrasonla bakıyo bebek aşağıda istirat etceksin diyor sizdede karnınız taş gibi oluyormu çok korkuyorum hamileliğimin tadına varamıyorum oysaki 7 senedir bebeğimizi bekliyoruz yardımınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…