ben 57 ile hamile kalmıştımmmmmmmmm
ben 63.9 um :86:
not : hamile kalmadan önce 65 tim 56 ya düşmüştüm
Hamile kalmadan önce 56ydım, 48e düşmüştüm bende
Dr 48den saycas didi
sen minnak teysemsin ya :86::86: 56 dan sayıyommm abooo7 kiloda ben almışım hayırlı uğurlu olsun
Görcez minnakı doğuma giderken
Yuvarlancam sanırım
kızlar merhaba size bişey danışcam zaman zaman giriyorum ama aranıza pek katılamıyorum sürekli yatıyorum bebeğim o kadar aşağıda ki karnımda değilde rahmimde hareket ediyo karnımda sertleşmeler oluyo sizede oluyomu dr.soruyorum üstten ultrasonla bakıyo bebek aşağıda istirat etceksin diyor sizdede karnınız taş gibi oluyormu çok korkuyorum hamileliğimin tadına varamıyorum oysaki 7 senedir bebeğimizi bekliyoruz yardımınıza ihtiyacım var
sen 57 y le yuvarlanırsan biz 64le naparız
sen 57 y le yuvarlanırsan biz 64le naparız
bebeğin hayırlı olsun...inş sağlıklı bir şekilde zamanında gelir kucağınıza.....
bende bazen aşağılarda hissediyorum onu ama sürekli değil....sertleşme olmuyor gaz olduğunda oluyor sadece...
boşver yat dinlen aklınada olumsuz düşünceler getirme çok geçmiş olsun.....
ben şuan 85 im 90 la yada 95 le nasıl giderim bilmem..........
cevabın için sağol canım ama bendeki gaz değil eminim karnım taş gibi oluyo sanki bebek bi tarafını karnımdan çıkarcakmış gibi bu kasılma oluyomuş Allahım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Müge nasıl isim :92::92::92::92:
ya bazen benim oğlumda karnımda geriliyor sertleşiyor karnım acıyor resmen bu kasılmamı oluyor.....
hiçte güzel değil.......
Samimi bir arkadaşımın adı :92:
Fena değil de koymayı hiç düşünmezdim
insan biraz kibar söler :86: çok açık sözlüsünüz
Bu modeller böyle güzelim
canım benim korkma ben bunun için sormuyorum yanlış anlama eğer ki karnın sertleşiyorsa bebek sanki bi tarafını karnından çıkarcak gibi oluyorsa evet bu kasılma ama sayısı önemli benim günde 20 defa filan oluyo magnezyum diasporal kullanıyorum nette 1 saatte 4 defa olursa dr.gidin diyo ama ben dr.lardan tatmin edici bir cevap alamıyorum o yüzdende sizlere soruyorum
inş birşey olmaz canım yaa sağlıklı bir şekilde gelir....
bende doktora gidince bir sorayım bu konuyu çünkü dediğin şekilde bende de oluyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?