-----2010 KASIM hamişleri----

bebeğin hayırlı olsun...inş sağlıklı bir şekilde zamanında gelir kucağınıza.....
bende bazen aşağılarda hissediyorum onu ama sürekli değil....sertleşme olmuyor gaz olduğunda oluyor sadece...
boşver yat dinlen aklınada olumsuz düşünceler getirme çok geçmiş olsun.....

cevabın için sağol canım ama bendeki gaz değil eminim karnım taş gibi oluyo sanki bebek bi tarafını karnımdan çıkarcakmış gibi bu kasılma oluyomuş Allahım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

ya bazen benim oğlumda karnımda geriliyor sertleşiyor karnım acıyor resmen bu kasılmamı oluyor.....

ya bazen benim oğlumda karnımda geriliyor sertleşiyor karnım acıyor resmen bu kasılmamı oluyor.....

canım benim korkma ben bunun için sormuyorum yanlış anlama eğer ki karnın sertleşiyorsa bebek sanki bi tarafını karnından çıkarcak gibi oluyorsa evet bu kasılma ama sayısı önemli benim günde 20 defa filan oluyo magnezyum diasporal kullanıyorum nette 1 saatte 4 defa olursa dr.gidin diyo ama ben dr.lardan tatmin edici bir cevap alamıyorum o yüzdende sizlere soruyorum

inş birşey olmaz canım yaa sağlıklı bir şekilde gelir....
bende doktora gidince bir sorayım bu konuyu çünkü dediğin şekilde bende de oluyor.....

inş birşey olmaz canım yaa sağlıklı bir şekilde gelir....
bende doktora gidince bir sorayım bu konuyu çünkü dediğin şekilde bende de oluyor.....

sor canım sor ben siirtdeyim dr sınırlı bitanesi sürekli alttan ebe baksın diyo baktırmıyorum öbürü karnımdan bakma taraftarı ama dr.lar herzaman açıklayıcı konuşmuyorlar belki sen büyük şehirdesindir dr. imkanın fazladır ama burda yok işte bende böyle sizlerden cevap almak için burada anlatıyorum sıkıntılarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…