ooo iyi cesaret valla benimki çok üzülürdü o yokken alsam..elım hep karnımdaydı onceden sımdı tutumda duruo resıl gıbı
henuz gelmedı ve gormedı...
kusken aldıgım ıcıın yıne kusken aldıgımı soylemıstım hayırlı olsun demıştı sadece begencekmı bakalım
maşallahhhhhhGünaydınn biz geldik oğluşumlaaa..
1071 gr kilomuz 31 cm boyumuz
kocaman olduk artık teyzeleriii
esnedik bile
doktorumuz esnerken bı pozunu bıle yakaladı
kan ve idrar testi istedi doktorumuz
seker sonuclarına baktı bi sorun yok dedi çok şükür.
bu arada bu ay 3 kilo daha almışız toplamda 10 kg aldıkkk
bizden haberler bukadarrrr
ayyyy valla ben de selülitlendim ufff..bende dün doktora selülitleri sordum bacaklarımda bariz şekilde çıktı geçermi diye.. merak etme bi süre sonra geçiyor ama hamile kalmadan önce olanlar kalır tabş dedi. ben hamile kalmadan önce cok az vardı. varla yok arası bişiiii. Çok sevindirik oldum yaniiiiiiiiiiiiii
eee bursa serinn valla..buarada ben mobılyalarda oyle bartı koku yok demıstım ..ama dun gece kapalı kalınca oda nası kokmusssss balkon kapısı var o odada actım sonuna kadar bakalım deemekkı 1 ay havalancak gercekten
buarada havalar duzelmesse bıyerlerım donacak benım koku cıkacak dıye ..odanın kapısı kapalı ama usuyorum beeen
beni eziyonuuuuzzz :84::84::84:
Müge nasıl isim :92::92::92::92:
kızlar merhaba size bişey danışcam zaman zaman giriyorum ama aranıza pek katılamıyorum sürekli yatıyorum bebeğim o kadar aşağıda ki karnımda değilde rahmimde hareket ediyo karnımda sertleşmeler oluyo sizede oluyomu dr.soruyorum üstten ultrasonla bakıyo bebek aşağıda istirat etceksin diyor sizdede karnınız taş gibi oluyormu çok korkuyorum hamileliğimin tadına varamıyorum oysaki 7 senedir bebeğimizi bekliyoruz yardımınıza ihtiyacım var
yok kıs öle olur mu? bebek var yağ var rahmin agırlığı var. amniyo var... 3 kilodan fazlası gidicek doğumda...neden öyle diyonuz yaa az değil ha 13 kilo aldım dile kolay bebek herşeyiyle olsa olsa 3 kilo diyeim gerisi 10 kilo hep yağ aman allahımmmm.....:84:
herkes kendine göre şişkolaştıda...
bende 17 haziranda karne dağıtcam. son günlerimizde bol çene yaparıs artık...benim patronda bugün bana sordu ayın kacında cıkıcan die bende 22 haziran didim.. 14 haziran doluo ama 22 si maaş günü 1 haftacık daha calısıp tam maaş alayım didimhaziran cabuk gecer gıbı yerıme yenı bırını alcakmıs ıslerı ogretırsın dıdı. haziran basında bakacakmıs oda yenı elemana tamam didim
buarada ben mobılyalarda oyle bartı koku yok demıstım ..ama dun gece kapalı kalınca oda nası kokmusssss balkon kapısı var o odada actım sonuna kadar bakalım deemekkı 1 ay havalancak gercekten
buarada havalar duzelmesse bıyerlerım donacak benım koku cıkacak dıye ..odanın kapısı kapalı ama usuyorum beeen
canım benim korkma ben bunun için sormuyorum yanlış anlama eğer ki karnın sertleşiyorsa bebek sanki bi tarafını karnından çıkarcak gibi oluyorsa evet bu kasılma ama sayısı önemli benim günde 20 defa filan oluyo magnezyum diasporal kullanıyorum nette 1 saatte 4 defa olursa dr.gidin diyo ama ben dr.lardan tatmin edici bir cevap alamıyorum o yüzdende sizlere soruyorum
sor canım sor ben siirtdeyim dr sınırlı bitanesi sürekli alttan ebe baksın diyo baktırmıyorum öbürü karnımdan bakma taraftarı ama dr.lar herzaman açıklayıcı konuşmuyorlar belki sen büyük şehirdesindir dr. imkanın fazladır ama burda yok işte bende böyle sizlerden cevap almak için burada anlatıyorum sıkıntılarımı
Kendi adıma fiziksel olarak mümkün değil ama nevin ikimizi de ezer geçer
arkadaslar bulundugunuz şehirde kipa varsa eger bilginiz olsun bebek ürünlerinin bi çoğunda indirim var.ben de tesadüfen alışverişe gitmiştim bugün oğluma oyuncak ve tulum aldım güsel şeyler var.
günaydın kızlar bu sabahta baş dönmesi ile uyandım kulağımda ağırıyor ondan mı acaba deyip duruyorum bugün sağlık ocağına gidip tansiyon neyim ölçtürecem böylede çalışılmıyor valla çok uykum var çokkkkkkk......
Müge nasıl isim :92::92::92::92:
sallayıp duruyorsun... git tabiii...günaydın kızlar bu sabahta baş dönmesi ile uyandım kulağımda ağırıyor ondan mı acaba deyip duruyorum bugün sağlık ocağına gidip tansiyon neyim ölçtürecem böylede çalışılmıyor valla çok uykum var çokkkkkkk......
bak sen hemde 10 gün öncesindenCanım çalıştığım yer kipanın reklam baskılarını yapan firma 10 gün öncesinden kampanyadan haberım wardı ama bı turlu gidemedim.. bebk bezlerindede indirim vardı die hatırlıom.
Günaydın kıslar,
Nevin aynı sorun bende var iki üç gündür ara ara baş dönmesi tansiyonum da normal çıktı benim ama kulakta akıntı başladı hamilelik öncesinde olmuştu doktora gittiğimde iç kulakta baskı olduğunda baş dönemesi olacağını söylemişti.Yine aynı şeyi yaşıyorum ben.. Ama sen yinede bir doktora gözük ihmal etme..
30 oldukkkk bizzzz
30 oldukkkk bizzzz
canım bu kulak ağrısı bende hamilelikten çok öncede vardı baş dönmeside yapıyordu doktora gittim herşeye bakıldı hiç birşey çıkmadı bu akşamda çok ağırdı kulağım üstüne yatamadım bile hala daha ağrıyor....sağlık ocağına bir gidim de olmazsa yine doktora giderim birşeyde bulamıyorlar yaa.....
hayırlı olsun maşallah size.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?