-----2010 KASIM hamişleri----

ooo iyi cesaret valla benimki çok üzülürdü o yokken alsam..
maşallahhhhhh
Allah nazarlardan korusun bebilerimis kilolara terfi ediyo tek tek çok güzel yaaa..
Eki Görüntüle 193579

bu da bizim geçen hafta ki halimiz.....
13 kiloyu göremedim valla fıstık gibi bi gebesin nevincim maşallah...
hiç bozma moralini falan süpersinn
ayyyy valla ben de selülitlendim ufff..
geçer diyosan sana güveniyorum selina:13:
eee bursa serinn valla..
daha size yaz biras geç gelir dikkat et

arkadaslar bulundugunuz şehirde kipa varsa eger bilginiz olsun bebek ürünlerinin bi çoğunda indirim var.ben de tesadüfen alışverişe gitmiştim bugün oğluma oyuncak ve tulum aldım güsel şeyler var.

Eki Görüntüle 193579

bu da bizim geçen hafta ki halimiz.....

msllh cnm

benim karinimda cok asagida senin yasadigin sorunun aynisini bende yasiyorum..
bunun adida braxton hicks kasilmalari cok normal ilk gebeliktede yasadim..
dun bende sanirim 20,den fazla oldu sorun edilecek birsey yoktur eminim..
telas etme olurmu yalanci dogum sancilari bunlar cok normal..
butun gebeler bunu yasar

_selina_bebisin kocaman olmus msllah

neden öyle diyonuz yaa az değil ha 13 kilo aldım dile kolay bebek herşeyiyle olsa olsa 3 kilo diyeim gerisi 10 kilo hep yağ aman allahımmmm.....:84:
herkes kendine göre şişkolaştıda...
yok kıs öle olur mu? bebek var yağ var rahmin agırlığı var. amniyo var... 3 kilodan fazlası gidicek doğumda...

bende 17 haziranda karne dağıtcam. son günlerimizde bol çene yaparıs artık...

ben dedim ben dedim
bi şifonyer bile 2 hfta koktu dedim... kaç kere sildim dedim
dinleyen yok!!!

cnm meraba benimde karnım aşağıda ve bebğimde hep aşağıda oynuyordu sanki oramdan çıkıcak gibiydi vede çok kasılıyordum senin o anlattığın karnın top gibi olması kasılmadır cnm,magnezyum ve istirahat önerdi dr um,ve şuan yukarı çıktı ara ara iniyor gerçide,bol istirahat et cnm ve soluna yat rahatlarsın..

bende büyük bi yerde değilim rizedeyim.... ama doktorum iyi bi doktor bakalım ne dicek...

Kendi adıma fiziksel olarak mümkün değil ama nevin ikimizi de ezer geçer

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu sabahta baş dönmesi ile uyandım kulağımda ağırıyor ondan mı acaba deyip duruyorum bugün sağlık ocağına gidip tansiyon neyim ölçtürecem böylede çalışılmıyor valla çok uykum var çokkkkkkk......

arkadaslar bulundugunuz şehirde kipa varsa eger bilginiz olsun bebek ürünlerinin bi çoğunda indirim var.ben de tesadüfen alışverişe gitmiştim bugün oğluma oyuncak ve tulum aldım güsel şeyler var.

Canım çalıştığım yer kipanın reklam baskılarını yapan firma 10 gün öncesinden kampanyadan haberım wardı ama bı turlu gidemedim.. bebk bezlerindede indirim vardı die hatırlıom.

Günaydın nevincim bak dünden beri devam ediyor hala inat edion gitmemek için Aksatma git muhakkak bugün

sallayıp duruyorsun... git tabiii...

Canım çalıştığım yer kipanın reklam baskılarını yapan firma 10 gün öncesinden kampanyadan haberım wardı ama bı turlu gidemedim.. bebk bezlerindede indirim vardı die hatırlıom.
bak sen hemde 10 gün öncesinden ve haber bile vermiyorsun...
sanki burda kipa varmış gibi
dün ben tc sınırları dısındayım hava misss yazınca senmi sormuştun nerdesin die?
türkiyede tc sınırları dışı sayılan yerler az:ben dbakırdayım

Günaydın kıslar,

Nevin aynı sorun bende var iki üç gündür ara ara baş dönmesi tansiyonum da normal çıktı benim ama kulakta akıntı başladı hamilelik öncesinde olmuştu doktora gittiğimde iç kulakta baskı olduğunda baş dönemesi olacağını söylemişti.Yine aynı şeyi yaşıyorum ben .. Ama sen yinede bir doktora gözük ihmal etme..

günaydın...
bebemin sarı kıyafetleride yıkanıyor...
son iki makine kaldı bembeyazlar ve mavişler...
h.sonu ütüüü...

soraa çantahazırlığı...

bebem yine sabah 5 te uyandırdı beni, acıkmış
bende kandırdım onu süt içtim bi tanecik kurabiye yedim. yattım bidaha...
obur mu olcak ne? 8bucukta bi daha acıktı

ya benim karnım uzun zamandır acıkmıyordu...
şimdi bildiğin -sanki ilk aylar gibi- açlıktan kazınıyor...
ama bi sürüde yemek yiyorum...

canım bu kulak ağrısı bende hamilelikten çok öncede vardı baş dönmeside yapıyordu doktora gittim herşeye bakıldı hiç birşey çıkmadı bu akşamda çok ağırdı kulağım üstüne yatamadım bile hala daha ağrıyor....sağlık ocağına bir gidim de olmazsa yine doktora giderim birşeyde bulamıyorlar yaa.....

30 oldukkkk bizzzz

hayırlı olsun maşallah size.....

Aman canım sen yinede aksatma.. buarada bende kulakta ağrı yoktu sadece o kulağım üzerine yattığımda bir kaç defa akışkan bir sıvı geldi kulağımdan onun üzerine gittim doktoraa.. Çünkü yataktan kalkarken yatarken acaip bir baş dönmesi oluyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…